Ухвала
від 05.03.2024 по справі 516/49/24
ТЕПЛОДАРСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УКРАЇНА

ТЕПЛОДАРСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

=====================================================================

Справа № 516/49/24

Провадження № 2/516/85/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

05 березня 2024 року

Суддя Теплодарського міського суду Одеської області Мислива Л.М., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи: Виконавчий комітет Теплодарської міської ради Одеського району Одеської області в особі органу опіки та піклування, Хмельницький відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Хмельницькому районі Хмельницької області Центрального Міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ), про встановлення факту батьківства та визначення прізвища дітей,

ВСТАНОВИЛА:

Представник позивачки ОСОБА_1 - адвокат Задорожна О.В., звернулася до суду з зазначеним позовом, в якому просить встановити факт батьківства ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , який загинув 25.10.2022р. відносно дітей: ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , та ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , змінити прізвища дітей на « ОСОБА_6 » та внести відповідні зміни до актових записів про народження дітей. Свій позов мотивує тим, що діти проживають з нею та знаходяться на її утриманні. Згідно висновку експерта Департаменту охорони здоров`я Одеської облдержадміністрації КУ «Одеське обласне бюро судово-медичної експертизи» Міністерства охорони здоров`я України її померлий син ОСОБА_3 може являтись біологічним батьком дітей на з ймовірністю 99,8-99,9%.На підставізазначеного проситьзадовольнити позов.

04.03.2024р.на адресусуду відпредставника позивачки адвокатаЗадорожної О.В. надійшла письмова заява про відкликання позовної заяви про встановлення факту батьківства та визначення прізвища дітей.

Як зазначено в п. 3 ч. 4 ст. 185 ЦПК України заява повертається у випадках, зокрема, коли до постановлення ухвали про відкриття провадження у справі від позивача надійшла заява про врегулювання спору або заява про відкликання позовної заяви.

Враховуючи, що зазначена заява представника позивачки адвокатаЗадорожної О.В. подана до постановлення ухвали про відкриття провадження у справі, вона підлягає задоволенню та поверненню позивачці.

Керуючись ст.ст. 185, 258, 259, 260, 261 ЦПК України,

ПОСТАНОВИЛА:

Позовну заяву ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи: Виконавчий комітет Теплодарської міської ради Одеського району Одеської області в особі органу опіки та піклування, Хмельницький відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Хмельницькому районі Хмельницької області Центрального Міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ), про встановлення факту батьківства та визначення прізвища дітей, повернути позивачці.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення до Одеськогоапеляційного суду. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення. Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Суддя

Дата ухвалення рішення05.03.2024
Оприлюднено07.03.2024
Номер документу117456998
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення факту батьківства та визначення прізвища дітей

Судовий реєстр по справі —516/49/24

Ухвала від 05.03.2024

Цивільне

Теплодарський міський суд Одеської області

Мислива Л. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні