Ухвала
від 05.03.2024 по справі 686/3784/24
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 686/3784/24

Провадження № 2/686/2492/24

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

05 березня 2024 року м. Хмельницький

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області в складі:

головуючого судді Стефанишина С.Л.,

при секретарі судового засідання Дмітрієвій Д.В.,

за участю: позивача ОСОБА_1 ,

представника позивача ОСОБА_2 ,

розглянувши увідкритому підготовчомусудовому засіданнів м.Хмельницькому цивільнусправу запозовом ОСОБА_1 до ОСОБА_3 , третя особа без самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача, Управління з питань реєстрації Хмельницької міської ради, про скасування запису щодо державної реєстрації речового права на нерухоме майно,

встановив:

ОСОБА_1 звернулася до суду з позовом до ОСОБА_3 , третя особа без самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача, Управління з питань реєстрації Хмельницької міської ради, про скасування запису щодо державної реєстрації речового права на нерухоме майно.

Ухвалою суду від 13.02.2024 року було відкрито провадження у справі та призначено підготовче засідання.

21.02.2024 року до суду надійшла заява від третьої особи Управління з питань реєстрації Хмельницької міської ради, в якій управління при вирішенні даної справи покладається на розсуд суду.

Представник позивача та позивачка у підготовчому судовому засіданні підтримали позовні вимоги та вважали за можливе призначити справу до судового розгляду.

Відповідачка у підготовче судове засідання не з`явилася, про час та місце розгляду справи повідомлялася у встановленому законом порядку.

Представник третьої особи у підготовче судове засідання не з`явився, у заяві вказав про розгляд справи без його участі.

Суд, ознайомившись з матеріалами справи та заслухавши пояснення позивача та його представника, вважає, що є всі підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, оскільки на стадії підготовчого провадження судом проведено дії, передбачені ст. 197 ЦПК України, з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті протягом розумного строку, вирішено клопотання сторін.

Відповідно до ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого судового засідання суд постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Враховуючи вищевикладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 189, 196-198, 200 ЦПК України, суд,-

постановив:

Закрити підготовче провадження по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_3 , третя особа без самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача, Управління з питань реєстрації Хмельницької міської ради, про скасування запису щодо державної реєстрації речового права на нерухоме майно, та призначити її до судового розгляду по суті в приміщенні Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області (29000, м. Хмельницький, вул. Кам`янецька, 117, поверх №2, каб. №8)на 16 квітня 2024 року 10 годину 00 хвилин.

Про час і місце судового засідання повідомити учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Сергій Стефанишин

Дата ухвалення рішення05.03.2024
Оприлюднено08.03.2024
Номер документу117469219
СудочинствоЦивільне
Сутьскасування запису щодо державної реєстрації речового права на нерухоме майно

Судовий реєстр по справі —686/3784/24

Рішення від 16.04.2024

Цивільне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Стефанишин С. Л.

Ухвала від 16.04.2024

Цивільне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Стефанишин С. Л.

Ухвала від 05.03.2024

Цивільне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Стефанишин С. Л.

Ухвала від 13.02.2024

Цивільне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Стефанишин С. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні