Ухвала
від 28.02.2024 по справі 405/8564/23
ЛЕНІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КІРОВОГРАДА

Справа № 405/8564/23

провадження № 1-кс/405/480/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

28.02.2024 м. Кропивницький

Слідчий суддя Ленінського районного суду м. Кіровограда ОСОБА_1 , при секретарі судового засідання ОСОБА_2 , розглянув клопотання слідчого відділу СУ ГУНП в Кіровоградській області ОСОБА_3 про тимчасовий доступ до речей та документів.

Суд перевірив матеріали клопотання, включаючи витяг з Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12023120000001300 від 28.10.2023 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 191 КК України, -

ВСТАНОВИВ:

Клопотання про тимчасовий доступ до речей та документів у кримінальному провадженні за №12023120000001300 від 28.10.2023 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 191 КК України, відповідає вимогам ст. 160 КПК України.

Слідчий в обґрунтування клопотання зазначив, що у провадженні слідчого управління ГУНП в Кіровоградській області перебувають матеріали досудового розслідування, відомості про яке внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12023120000001300 Від 28.10.2023 За Ознаками Кримінального Правопорушення, Передбаченого Ч. 4 Ст. 191 КК України, За Фактом Привласнення Та Розтрати Майна Вчинених Посадовими Особами Тов « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (Єдрпоу НОМЕР_1 ), Тов « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (Єдрпоу НОМЕР_2 ), Тов « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (Єдрпоу НОМЕР_3 ), Тов « ІНФОРМАЦІЯ_4 » (Єдрпоу НОМЕР_4 ), Тов « ІНФОРМАЦІЯ_5 » (Єдрпоу НОМЕР_5 ), Тов « ІНФОРМАЦІЯ_6 » (Єдрпоу НОМЕР_6 ), Тов « ІНФОРМАЦІЯ_7 » (Єдрпоу НОМЕР_7 ), Тов « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (Єдрпоу НОМЕР_8 ), Тов « ІНФОРМАЦІЯ_8 » (Єдрпоу НОМЕР_9 ), Тов « ІНФОРМАЦІЯ_9 » (Єдрпоу НОМЕР_10 ).

З матеріалів провадження вбачається, що у період з 24.02.2022 по теперішній час, ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_10 , громадянин російської федерації, являючись директором та власником Тов « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (Єдрпоу НОМЕР_1 ), Тов « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (Єдрпоу НОМЕР_2 ), Тов « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (Єдрпоу НОМЕР_3 ), Тов « ІНФОРМАЦІЯ_4 » (Єдрпоу НОМЕР_4 ), Тов « ІНФОРМАЦІЯ_5 » (Єдрпоу НОМЕР_5 ), Тов « ІНФОРМАЦІЯ_6 » (Єдрпоу НОМЕР_6 ), Тов « ІНФОРМАЦІЯ_7 » (Єдрпоу НОМЕР_7 ), Тов « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (Єдрпоу НОМЕР_8 ), Тов « ІНФОРМАЦІЯ_8 » (Єдрпоу НОМЕР_9 ), Тов « ІНФОРМАЦІЯ_9 » (Єдрпоу НОМЕР_10 ), юридична адреса Кіровоградської області, Голованівський район, смт. Побузьке, діючи за попередньою змовою, з посадовими особами вказаних суб`єктів господарської діяльності, систематично привласнюють грошові кошти за надання послуг та постачання товарів (у тому числі сировинних груп) не маючи на меті у дійсності здійснювати їх реалізацію потерпілим відповідно до укладених договорів купівлі-продажу, при цьому ОСОБА_4 за попередньою змовою з посадовими особами вказаних підприємств, господарські операції по діяльності підприємств в документах бухгалтерського обліку та звітності, в документах податкової звітності не відображають з метою привласнення грошових коштів, які вказані особи мали б сплатити на користь державного бюджету України у вигляді податків (у т.ч. ПДВ), та які вказані особи у подальшому виводять до російської федерації, у т.ч. на користь кінцевого бенефіціарного власника та вигодонабувача від фінансово-господарської діяльності- ОСОБА_4 .

В ході проведення досудового розслідування встановлено, що засновник та керівник вказаних Товариств ОСОБА_4 24.02.2022 по теперішній час, перебуваючи на території російської федерації, продовжує здійснювати свою службову діяльність, не спрямовану на виконання основних завдань та мети Товариств, шляхом заниження основних показників отриманого прибутку Товариств, чим вчиняє розтрату та привласнення майна, при цьому ОСОБА_4 за попередньою змовою з службовими особами вказаних підприємств, господарські операції по діяльності підприємств в документах бухгалтерського обліку та звітності а також в документах податкової звітності не відображають з метою привласнення грошових коштів, які вказані особи повинні сплатити на користь державного бюджету України у вигляді податків (у т.ч. ПДВ), та які вказані особи у подальшому через закордонні та українські рахунки відкриті у банківських установах виводять до російської федерації.

На даний час у органу досудового розслідування з метою встановлення кола причетних осіб до вчинення даного злочину, а також з метою використання як доказів відомостей, що містяться в речах і документах, та неможливість іншими способами довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих речей і документів, а також підтвердження фактів отримання коштів ОСОБА_4 та підтвердження фактів виведення коштів через закордонні та українські рахунки відкриті у банківських установах до російської федерації, виникла необхідність отримання інформації про рух коштів банківських рахунків ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 » (ЄДРПОУ НОМЕР_6 ) відкритого у АТ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » ЄДРПОУ НОМЕР_11 , МФО НОМЕР_12 , рахункам НОМЕР_13 за період з 25.11.2019 по теперішній час, НОМЕР_14 за період з 12.06.2020 по теперішній час, ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_4 » (ЄДРПОУ НОМЕР_4 ) відкритого у АТ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » ЄДРПОУ НОМЕР_11 , МФО НОМЕР_12 , рахунку НОМЕР_15 за період з 02.06.2017 по теперішній час, ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (ЄДРПОУ НОМЕР_2 ) відкритого у АТ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » ЄДРПОУ НОМЕР_11 , МФО НОМЕР_12 , рахункам НОМЕР_16 за період з 02.06.2017 по 12.07.2023, юридична адреса: АДРЕСА_1 , з метою отримання інформація про осіб, які здійснюють банківські операції, перелік юридичних та фізичних осіб контрагентів, кола осіб причетного до вчинення даного кримінального правопорушення.

Враховуючи зібрані матеріли, а також беручи до уваги, те що інформація, яка вказана у вищезазначеному переліку в даному кримінальному провадженні може бути використана як доказ, та приймаючи до уваги, що у матеріалах кримінального провадження вбачається наявність достатніх підстав вважати, що вказана інформація має суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні, так як, під час досудового розслідування іншим шляхом отримати вказану інформацію неможливо, тому виникла необхідність отримати тимчасовий доступ до речей та документів з можливістю вилучення їх копій, які перебувають у володінні АТ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » ЄДРПОУ НОМЕР_11 , МФО НОМЕР_12 , юридична адреса: АДРЕСА_1 .

Слідчий в судове засідання не з`явився, про дату, час та місце розгляду справи був повідомлений належним чином, причини неявки не повідомив.

Представник АТ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » в судове засідання не з`явився, про дату, час та місце розгляду справи був повідомлений належним чином, причини неявки не повідомив.

Відповідно до ст.107 ч.4 КПК України, фіксування за допомогою технічних засобів кримінального провадження під час розгляду питань слідчим суддею, крім вирішення питання про проведення негласних слідчих (розшукових) дій, та в суді під час судового провадження є обов`язковим. У разі неприбуття в судове засідання всіх осіб, які беруть участь у судовому провадженні, чи в разі, якщо відповідно до положень цього Кодексу судове провадження здійснюється судом за відсутності осіб, фіксування за допомогою технічних засобів кримінального провадження в суді не здійснюється

Дослідивши матеріали клопотання, якими обґрунтовується необхідність надання тимчасового доступу, слідчий суддя дійшов до наступних висновків.

Судом встановлено, що у провадженні слідчого управління Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області перебувають матеріали кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12023120000001300 від 28.10.2023 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 191 КК України.

Статтею 159 КПК України визначено, що тимчасовий доступ до речей і документів полягає у наданні стороні кримінального провадження особою, у володінні якої знаходяться такі речі і документи, можливості ознайомитися з ними, зробити їх копії та, у разі прийняття відповідного рішення слідчим суддею, судом, вилучити їх (здійснити їх виїмку).

З матеріалів, доданих до клопотання вбачається, що є достатні підстави вважати, що зазначені у клопотанні документи, до яких просить слідчий надати тимчасовий доступ, які перебувають у володінні АТ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » (ЄДРПОУ НОМЕР_11 , МФО НОМЕР_12 , юридична адреса: АДРЕСА_1 ).

Слідчим доведено, що вищезазначені документи самі по собі та в сукупності з іншими речами і документами кримінального провадження мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні, зокрема, встановлення осіб, що причетні до вчинення кримінального правопорушення.

Відповідно до п. 5 ч. 1 ст. 162 КПК України, в документах, до яких слідчий просить надати тимчасовий доступ, містяться відомості, які можуть становити банківську таємницю, та слідчим доведена можливість використання як доказів відомостей, що містяться в цих документах, та неможливість іншими способами довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих документів.

На підставівикладеного,слідчий суддяприходить довисновку пронадання тимчасовогодоступу додокументів,зазначених вклопотанні,які перебуваютьу володінні АТ « ІНФОРМАЦІЯ_11 ».

Керуючись ст.ст. 159-166, 309, 369-372 КПК України, -

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання слідчого відділу СУ ГУНП в Кіровоградській області ОСОБА_3 , про тимчасовий доступ до речей та документів задовольнити.

Надати слідчомувідділу СУГУНП вКіровоградській області ОСОБА_3 ,слідчому відділуСУ ГУНПв Кіровоградськійобласті ОСОБА_5 ,слідчому відділуСУ ГУНПв Кіровоградськійобласті ОСОБА_6 ,слідчому відділуСУ ГУНПв Кіровоградськійобласті ОСОБА_7 тимчасовий доступ до речей та документів, а саме:

-електронних документів перетворених електронними засобами у візуальну форму скопійовані на магнітний носій та роздруковані на паперовому носії про рух коштів з по-секундною реєстрацією із зазначенням часу проведення платежів (дат, годин, хвилин, секунд), призначення платежу, розшифровкою кореспондентів (назва, код ЄДРПОУ, номер рахунку, назва банку, МФО банку), розшифровкою кредитових та дебетових оборотів, з вхідним та вихідним залишком за кожен операційний день, загальним обсягом кредитових та дебетових оборотів по рахункам ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 » (ЄДРПОУ НОМЕР_6 ) відкритого у АТ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » ЄДРПОУ НОМЕР_11 , МФО НОМЕР_12 , рахункам НОМЕР_13 за період з 25.11.2019 по теперішній час, НОМЕР_14 за період з 12.06.2020 по теперішній час, ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_4 » (ЄДРПОУ НОМЕР_4 ) відкритого у АТ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » ЄДРПОУ НОМЕР_11 , МФО НОМЕР_12 , рахунку НОМЕР_15 за період з 02.06.2017 по теперішній час, ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (ЄДРПОУ НОМЕР_2 ) відкритого у АТ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » ЄДРПОУ НОМЕР_11 , МФО НОМЕР_12 , рахункам НОМЕР_16 за період з 02.06.2017 по 12.07.2023;

-електронних документів протоколів обліку інформації системи «Клієнт-Банк» перетворених електронними засобами у візуальну форму і роздрукованих на паперовому носії, з відображенням ІР-адреси з якої вказаний клієнт користувався Інтернетом і при цьому надсилав до банку платіжні документи, а також порядковий номер транзакції на сервері банку (ID), ім`я користувача (логін -USERED), операційна система клієнта (OS), програмне забезпечення за допомогою якого здійснюється з`єднання клієнта з системою, тобто клієнтська програма банківської установи (BROWSER) по рахункам ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 » (ЄДРПОУ НОМЕР_6 ) відкритого у АТ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » ЄДРПОУ НОМЕР_11 , МФО НОМЕР_12 , рахункам НОМЕР_13 за період з 25.11.2019 по теперішній час, НОМЕР_14 за період з 12.06.2020 по теперішній час, ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_4 » (ЄДРПОУ НОМЕР_4 ) відкритого у АТ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » ЄДРПОУ НОМЕР_11 , МФО НОМЕР_12 , рахунку НОМЕР_15 за період з 02.06.2017 по теперішній час, ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (ЄДРПОУ НОМЕР_2 ) відкритого у АТ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » ЄДРПОУ НОМЕР_11 , МФО НОМЕР_12 , рахункам НОМЕР_16 за період з 02.06.2017 по 12.07.2023;

-заяв про відкриття (закриття) рахунків, договорів розрахунково-касового обслуговування рахунків, корінців повідомлень від платника податків про відкриття рахунку в установі банку, рішень засновників та наказів про призначення посадових осіб, довідок про взяття на облік платника податків, страхового свідоцтва, статутних документів, копій паспортів засновників та директорів підприємства, копій довідок фізичних осіб платників податків, по рахункам ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 » (ЄДРПОУ НОМЕР_6 ) відкритого у АТ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » ЄДРПОУ НОМЕР_11 , МФО НОМЕР_12 , рахункам НОМЕР_13 за період з 25.11.2019 по теперішній час, НОМЕР_14 за період з 12.06.2020 по теперішній час, ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_4 » (ЄДРПОУ НОМЕР_4 ) відкритого у АТ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » ЄДРПОУ НОМЕР_11 , МФО НОМЕР_12 , рахунку НОМЕР_15 за період з 02.06.2017 по теперішній час, ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (ЄДРПОУ НОМЕР_2 ) відкритого у АТ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » ЄДРПОУ НОМЕР_11 , МФО НОМЕР_12 , рахункам НОМЕР_16 за період з 02.06.2017 по 12.07.2023;

-договорів про порядок проведення електронних платежів за допомогою системи „Клієнт-Банк по рахункам ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 » (ЄДРПОУ НОМЕР_6 ) відкритого у АТ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » ЄДРПОУ НОМЕР_11 , МФО НОМЕР_12 , рахункам НОМЕР_13 за період з 25.11.2019 по теперішній час, НОМЕР_14 за період з 12.06.2020 по теперішній час, ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_4 » (ЄДРПОУ НОМЕР_4 ) відкритого у АТ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » ЄДРПОУ НОМЕР_11 , МФО НОМЕР_12 , рахунку НОМЕР_15 за період з 02.06.2017 по теперішній час, ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (ЄДРПОУ НОМЕР_2 ) відкритого у АТ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » ЄДРПОУ НОМЕР_11 , МФО НОМЕР_12 , рахункам НОМЕР_16 за період з 02.06.2017 по 12.07.2023;

-заяв на встановлення системи „Клієнт-Банк, актів інсталяції системи Інтернет-Клієнт-Банк, регенерації ключів, акт виконаних робіт, яким підтверджено факт встановлення системи Клієнт-Банк та передачі банком електронного шифру (ключа) уповноваженому представнику підприємства з зазначенням адрес, в т.ч. електронних, та телефонів за якими встановлено та через які здійснювався зв`язок з сервером банку по вказаних рахунках, акти регенерації ключів по рахункам ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 » (ЄДРПОУ НОМЕР_6 ) відкритого у АТ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » ЄДРПОУ НОМЕР_11 , МФО НОМЕР_12 , рахункам НОМЕР_13 за період з 25.11.2019 по теперішній час, НОМЕР_14 за період з 12.06.2020 по теперішній час, ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_4 » (ЄДРПОУ НОМЕР_4 ) відкритого у АТ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » ЄДРПОУ НОМЕР_11 , МФО НОМЕР_12 , рахунку НОМЕР_15 за період з 02.06.2017 по теперішній час, ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (ЄДРПОУ НОМЕР_2 ) відкритого у АТ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » ЄДРПОУ НОМЕР_11 , МФО НОМЕР_12 , рахункам НОМЕР_16 за період з 02.06.2017 по 12.07.2023;

-довіреності на осіб, які мають право отримувати як на паперовому носії так і в електронному вигляді відомості, інформацію про рух коштів по рахунку, отримувати готівкові кошти, чекові книжки по рахункам ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 » (ЄДРПОУ НОМЕР_6 ) відкритого у АТ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » ЄДРПОУ НОМЕР_11 , МФО НОМЕР_12 , рахункам НОМЕР_13 за період з 25.11.2019 по теперішній час, НОМЕР_14 за період з 12.06.2020 по теперішній час, ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_4 » (ЄДРПОУ НОМЕР_4 ) відкритого у АТ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » ЄДРПОУ НОМЕР_11 , МФО НОМЕР_12 , рахунку НОМЕР_15 за період з 02.06.2017 по теперішній час, ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (ЄДРПОУ НОМЕР_2 ) відкритого у АТ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » ЄДРПОУ НОМЕР_11 , МФО НОМЕР_12 , рахункам НОМЕР_16 за період з 02.06.2017 по 12.07.2023;

-платіжних доручень, в т.ч. на сплату податків, зборів, обов`язкових платежів по рахункам;

-заяв на видачу готівки по рахункам ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 » (ЄДРПОУ НОМЕР_6 ) відкритого у АТ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » ЄДРПОУ НОМЕР_11 , МФО НОМЕР_12 , рахункам НОМЕР_13 за період з 25.11.2019 по теперішній час, НОМЕР_14 за період з 12.06.2020 по теперішній час, ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_4 » (ЄДРПОУ НОМЕР_4 ) відкритого у АТ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » ЄДРПОУ НОМЕР_11 , МФО НОМЕР_12 , рахунку НОМЕР_15 за період з 02.06.2017 по теперішній час, ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (ЄДРПОУ НОМЕР_2 ) відкритого у АТ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » ЄДРПОУ НОМЕР_11 , МФО НОМЕР_12 , рахункам НОМЕР_16 за період з 02.06.2017 по 12.07.2023;

-чеків на отримання готівкових коштів та платіжних доручень по рахункам ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 » (ЄДРПОУ НОМЕР_6 ) відкритого у АТ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » ЄДРПОУ НОМЕР_11 , МФО НОМЕР_12 , рахункам НОМЕР_13 за період з 25.11.2019 по теперішній час, НОМЕР_14 за період з 12.06.2020 по теперішній час, ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_4 » (ЄДРПОУ НОМЕР_4 ) відкритого у АТ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » ЄДРПОУ НОМЕР_11 , МФО НОМЕР_12 , рахунку НОМЕР_15 за період з 02.06.2017 по теперішній час, ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (ЄДРПОУ НОМЕР_2 ) відкритого у АТ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » ЄДРПОУ НОМЕР_11 , МФО НОМЕР_12 , рахункам НОМЕР_16 за період з 02.06.2017 по 12.07.2023, які перебувають у володінні АТ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » (ЄДРПОУ НОМЕР_11 , МФО НОМЕР_12 , юридична адреса: АДРЕСА_1 ), з можливістю ознайомитися з ними та зробити їх копії.

Строк дії ухвали встановити до 28.04.2024.

Роз`яснити, що згідно ст. 166 КПК України у разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями цього Кодексу з метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів.

Ухвала оскарженню не підлягає, заперечення проти ухвали можуть бути подані під час підготовчого провадження в суді.

Слідчий суддя ОСОБА_8

СудЛенінський районний суд м.Кіровограда
Дата ухвалення рішення28.02.2024
Оприлюднено23.04.2024
Номер документу117484689
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про тимчасовий доступ до речей і документів

Судовий реєстр по справі —405/8564/23

Ухвала від 07.12.2023

Кримінальне

Ленінський районний суд м.Кіровограда

Юр'єва К. С.

Ухвала від 28.02.2024

Кримінальне

Ленінський районний суд м.Кіровограда

Юр'єва К. С.

Ухвала від 28.02.2024

Кримінальне

Ленінський районний суд м.Кіровограда

Юр'єва К. С.

Ухвала від 28.02.2024

Кримінальне

Ленінський районний суд м.Кіровограда

Юр'єва К. С.

Ухвала від 28.02.2024

Кримінальне

Ленінський районний суд м.Кіровограда

Юр'єва К. С.

Ухвала від 26.02.2024

Кримінальне

Ленінський районний суд м.Кіровограда

Юр'єва К. С.

Ухвала від 21.12.2023

Кримінальне

Ленінський районний суд м.Кіровограда

Юр'єва К. С.

Ухвала від 21.12.2023

Кримінальне

Ленінський районний суд м.Кіровограда

Юр'єва К. С.

Ухвала від 21.12.2023

Кримінальне

Ленінський районний суд м.Кіровограда

Юр'єва К. С.

Ухвала від 08.12.2023

Кримінальне

Ленінський районний суд м.Кіровограда

Юр'єва К. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні