Ухвала
від 07.03.2024 по справі 186/1788/23
ПЕРШОТРАВЕНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 186/1788/23

Провадження № 2/0186/113/24

У Х В А Л А

07 березня 2024 року м. Першотравенськ

Першотравенський міський суд Дніпропетровської області в складі:

головуючої судді Кривошеї С.С.

при секретарі Кравченко А.Г.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа орган опіки та піклування виконавчого комітету Першотравенської міської ради Синельниківського району Дніпропетровської області про усунення перешкод у спілкуванні з дітьми,

В С Т А Н О В И В:

У провадженні Першотравенського міського суду Дніпропетровської області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа орган опіки та піклування виконавчого комітету Першотравенської міської ради Синельниківського району Дніпропетровської області про усунення перешкод у спілкуванні з дітьми.

28 лютого 2024 року від представника позивача ОСОБА_1 адвоката Діденка Володимира Євгеновича надійшло клопотання про його участь у судовому засіданні, яке відбудеться о 09 год. 30 хв. 07 березня 2024 року, та всіх наступних судових засідання в режимі відеоконференції по за межами суду з використанням власних технічних засобів за допомогою сервісу «EasyCon», у зв`язку з неможливістю його прибуття до Першотравенського міського суду Дніпропетровської області.

Суд вивчивши матеріали справи, вважає, що клопотання підлягає задоволенню з наступних підстав.

Відповідно до ч.1 ст.212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Згідно з ч.5 ст.212 ЦПК України ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Враховуючи наявність відповідно клопотання представника позивача, з метою забезпечення оперативності судового провадження та розгляду справи у встановлений законом строк, вважаю доцільним клопотання представника позивача ОСОБА_1 адвоката Діденка В.Є. про проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за його участю з використанням власних технічних засобів задовольнити.

На підставі викладеного, керуючись ст.212 ЦПК України, - суд

П О С Т А Н О В И В:

Клопотання представника позивача ОСОБА_1 адвоката Діденка Володимира Євгеновича про проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів, задовольнити.

Судове засідання у справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа орган опіки та піклування виконавчого комітету Першотравенської міської ради Синельниківського району Дніпропетровської області про усунення перешкод у спілкуванні з дітьми, яке призначене на 09 год. 30 хв. 07 березня 2024 року, та у подальшому всі інші судові засідання по даній справі, провести у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за участю представника позивача ОСОБА_1 адвоката Діденка Володимира Євгеновича з використанням власних технічних засобів за допомогою комплексу технічних засобів та програмного забезпечення «EasyCon».

Роз`яснити, що ризики технічної неможливості участі в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо нестиме учасник справи, який подав відповідну заяву.

Відеоконференція буде проведена за допомогою додатку «EasyCon», який може бути встановлений за веб-посиланням https://vkz.court.gov.ua.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: С.С.Кривошея.

Дата ухвалення рішення07.03.2024
Оприлюднено08.03.2024
Номер документу117493038
СудочинствоЦивільне
Сутьусунення перешкод у спілкуванні з дітьми

Судовий реєстр по справі —186/1788/23

Ухвала від 07.03.2024

Цивільне

Першотравенський міський суд Дніпропетровської області

Кривошея С. С.

Ухвала від 19.02.2024

Цивільне

Першотравенський міський суд Дніпропетровської області

Кривошея С. С.

Ухвала від 29.11.2023

Цивільне

Першотравенський міський суд Дніпропетровської області

Кривошея С. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні