Ухвала
від 07.03.2024 по справі 728/382/24
БАХМАЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний номер 728/382/24

Номер провадження 2/728/210/24

У Х В А Л А

про участь усудовому засіданнів режимівідеоконференції

7березня 2024року місто Бахмач

Суддя Бахмацькогорайонного судуЧернігівської областіПархоменко П.І.,розглянувши можливістьпроведення судовогорозгляду врежимі відеоконференціїу цивільнійсправі запозовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 пропереведення правта обов`язківпокупця задоговором купівлі-продажу земельноїділянки,третя особа,що незаявляє самостійнихвимог напредмет споруна стороніпозивача -Сільскогосподарське товариствоз обмеженоювідповідальністю "Надія", третяособа,що незаявляє самостійнихвимог напредмет споруна сторонівідповідача -Приватний нотаріусНіжинського районногонотаріального округуЧернігівської областіДмитренко ВітаМихайлівна,

у с т а н о в и в :

1. ОСОБА_1 (даліпозивач)звернулася досуду зпозовом до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 (далі відповідачі) з вимогою про переведення прав та обов`язків покупця за договором купівлі - продажу земельної ділянки .

2. Підготовче засідання по вказаній справі призначено на 13 березня 2024 року на 10 годину 30 хвилин.

3. 7 березня 2024 року до Бахмацького районного суду Чернігівської області від представника позивача ОСОБА_1 адвоката Слуцької Н.С. надійшла заява про її участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та засобів електронної ідентифікації, що мають високий рівень довіри.

4. Відповіднодо частинипершої статті212Цивільного процесуальногокодексу України (далі ЦПК) учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

5. А згідно частини третьої статті 212 ЦПК учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-комунікаційну систему та/або положень, що визначають порядок функціонування її окремих підсистем (модулів).

6. Оскільки клопотання про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції обґрунтоване неможливістю представника позивача прибути до Бахмацького районного суду Чернігівської області в підготовче засідання, враховуючи віддаленість місця знаходження представника позивача і наявну технічну можливість проведення судового засідання в такому режимі, Суд вважає за можливе провести зазначене підготовче засідання і всі подальші судові засідання у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного цифрового підпису за допомогою программного забезпечення за посиланням vkz.court.qov.ua.

Керуючись статтями 212, 258, 259, 260 Цивільного процесуального кодексу України, суддя, -

п о с т а н о в и в:

1. Забезпечити участь представникапозивача ОСОБА_1 адвоката СлуцькоїНаталії Станіславівниу проведенніпідготовчого засіданнята всихподальших судовихзасіданнях врежимі відеоконференції позамежами приміщеннясуду звикористанням власнихтехнічних засобівта електронногоцифрового підписуза допомогоюпрограмного забезпечення за посиланням vkz.court.qov.ua.

2. Підготовче засідання призначене на 13березня 2024 року на 10 годину 30 хвилин.

3. Попередити особу, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відео конференції, що відповідно до частини п`ятої статті 212 Цивільного процесуального кодексу України ризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо, несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

4. Копію ухвали про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції негайно надіслати особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Бахмацького районного суду

Чернігівської області П.І. Пархоменко

Дата ухвалення рішення07.03.2024
Оприлюднено08.03.2024
Номер документу117496069
СудочинствоЦивільне
Сутьучасть усудовому засіданнів режимівідеоконференції 7березня 2024року місто Бахмач

Судовий реєстр по справі —728/382/24

Ухвала від 02.05.2024

Цивільне

Бахмацький районний суд Чернігівської області

Пархоменко П. І.

Ухвала від 03.04.2024

Цивільне

Бахмацький районний суд Чернігівської області

Пархоменко П. І.

Ухвала від 07.03.2024

Цивільне

Бахмацький районний суд Чернігівської області

Пархоменко П. І.

Ухвала від 26.02.2024

Цивільне

Бахмацький районний суд Чернігівської області

Пархоменко П. І.

Ухвала від 08.02.2024

Цивільне

Бахмацький районний суд Чернігівської області

Пархоменко П. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні