Ухвала
від 07.03.2024 по справі 169/367/19
ТУРІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 169/367/19

Провадження № 2/169/32/24

ТУРІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про залишення позовної заяви без розгляду

07 березня 2024 року сел. Турійськ

Турійський районний суд Волинської області в складі:

головуючого судді ХвіцГ.Й.

за участю: секретаря судового засідання Ілляшик З.Ю.,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в залісудового засіданняцивільну справу за позовом Турійської районної державної адміністрації Волинської області в інтересах ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до ОСОБА_3 , ОСОБА_4 про позбавлення батьківських прав

в с т а н о в и в:

Позивач звернувся в суд з позовом про позбавлення батьківських прав ОСОБА_3 , ОСОБА_4 відносно їхніх неповнолітніх дітей: сина ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , та сина ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Суддя своєю ухвалою відкрила провадження у справі та призначила підготовче засідання.

У підготовче засідання представник позивача не з`явився, однак, до суду подано письмову заяву про залишення позову без розгляду.

Враховуючи, що в судове засідання учасники судового розгляду не з`явилися, то відповідно до вимог частини другої статті 247ЦПК України фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалося.

Подана представником позивача заява підлягає до задоволення з таких підстав.

Відповідно до вимог пункту 5 частини першої статті 257 ЦПК України суд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

За таких обставин і на підставі зазначених норм процесуального права, а також враховуючи положення частини третьої статті 13 ЦПК України, відповідно до якої учасник справи розпоряджається своїми правами щодо предмета спору на власний розсуд, суд дійшов висновку, що позов про позбавлення батьківськихправ ОСОБА_3 , ОСОБА_4 підлягає залишенню без розгляду.

Керуючись статтями 13, 257, 260 ЦПК України, суд

п о с т а н о в и в:

Заяву представника позивача про залишення позовної заяви без розгляду задовольнити.

Позовну заяву Турійської районної державної адміністрації Волинської області в інтересах ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до ОСОБА_3 , ОСОБА_4 про позбавлення батьківських прав залишити без розгляду.

Ухвала може бути оскаржена до Волинського апеляційного суду шляхом подання апеляційної скарги протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення.

Ухвалу складено 07 березня 2024 року.

Головуючий

СудТурійський районний суд Волинської області
Дата ухвалення рішення07.03.2024
Оприлюднено11.03.2024
Номер документу117497594
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них про позбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —169/367/19

Ухвала від 07.03.2024

Цивільне

Турійський районний суд Волинської області

Хвіц Г. Й.

Ухвала від 19.09.2019

Цивільне

Турійський районний суд Волинської області

Хвіц Г. Й.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні