Ухвала
від 07.03.2024 по справі 234/9830/19
ІНДУСТРІАЛЬНИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Справа № 234/9830/19

Провадження № 2/202/2753/2024

ІНДУСТРІАЛЬНИЙ РАЙОННИЙ СУД м.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

УХВАЛА

07 березня 2024 року м. Дніпро

Індустріальний районний суд м. Дніпропетровська у складі:

головуючого судді - Бєсєди Г.В.

за участю секретаря - Травкіної В.Р.

розглянувши клопотання представника товариства з обмеженою відповідальністю "Краматорськтеплоенерго" - Горлаковської Т.І. про проведення судового засідання в режимі відеоконференції по справі за позовною заявою товариства з обмеженою відповідальністю "Краматорськтеплоенерго" до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 про стягнення заборгованості, -

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Індустріального районного суду м. Дніпропетровська перебуває цивільна справа за позовною заявою товариства з обмеженою відповідальністю "Краматорськтеплоенерго" до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 про стягнення заборгованості.

Від представника товариства з обмеженою відповідальністю "Краматорськтеплоенерго" - Горлаковської Т.І. надійшло клопотання про участь у судовому засіданні у режимі відеоконференції, поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів через сервіс EASYCON.

Згідно із вимогами статті 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою. Учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-комунікаційну систему та/або положень, що визначають порядок функціонування її окремих підсистем (модулів).

Дослідивши заяву представника товариства з обмеженою відповідальністю "Краматорськтеплоенерго" - Горлаковської Т.І., матеріали справи, суд приходить до висновку про задоволення клопотання та проведення судових засідань в режимі відеоконференції із застосуванням системи відеоконференцзв`язку EASYCON поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

На підставі викладеного, керуючись ст. 212,260 ЦПК України,-

ПОСТАНОВИВ:

Провести судові засідання по цивільній справі за позовною заявою товариства з обмеженою відповідальністю "Краматорськтеплоенерго" до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 про стягнення заборгованості поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів через сервіс EASYCON.

Дозволити представнику товариства з обмеженою відповідальністю "Краматорськтеплоенерго" - Горлаковській Т.І. брати участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів з використанням системи EASYCON.

Для участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів з використанням системи EASYCON представнику товариства з обмеженою відповідальністю "Краматорськтеплоенерго" - Горлаковській Т.І. необхідно використовувати комп`ютерну техніку або смартфон з доступом в мережу Інтернет, які дозволяють передавати аудіосигнал та відеозображення.

Застосовані в дистанційному судовому провадженні технічні засоби і технології мають забезпечувати належну якість зображення і звуку, дотримання принципу гласності та відкритості судового провадження, а також інформаційну безпеку.

Копію ухвали надіслати представнику товариства з обмеженою відповідальністю "Краматорськтеплоенерго" - Горлаковській Т.І.

Попередити представника товариства з обмеженою відповідальністю "Краматорськтеплоенерго" - Горлаковську Т.І., що відповідно до ч. 5 ст. 212 ЦПК Україниризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею. Ухвала окремому оскарженню не підлягає.

Суддя Г.В. Бєсєда

Дата ухвалення рішення07.03.2024
Оприлюднено11.03.2024
Номер документу117497911
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заборгованості

Судовий реєстр по справі —234/9830/19

Ухвала від 07.03.2024

Цивільне

Індустріальний районний суд м.Дніпропетровська

Бєсєда Г. В.

Ухвала від 10.01.2024

Цивільне

Індустріальний районний суд м.Дніпропетровська

Бєсєда Г. В.

Ухвала від 08.11.2023

Цивільне

Індустріальний районний суд м.Дніпропетровська

Бєсєда Г. В.

Ухвала від 11.10.2021

Цивільне

Донецький апеляційний суд

Новікова Г. В.

Ухвала від 24.09.2021

Цивільне

Донецький апеляційний суд

Новікова Г. В.

Рішення від 02.12.2019

Цивільне

Краматорський міський суд Донецької області

Заборський В. О.

Рішення від 02.12.2019

Цивільне

Краматорський міський суд Донецької області

Заборський В. О.

Ухвала від 25.10.2019

Цивільне

Краматорський міський суд Донецької області

Заборський В. О.

Ухвала від 18.07.2019

Цивільне

Краматорський міський суд Донецької області

Заборський В. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні