Ухвала
від 08.03.2024 по справі 511/471/24
РОЗДІЛЬНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Роздільнянський районний суд Одеської області

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

Справа № 511/471/24

Номер провадження: 2/511/288/24

"08" березня 2024 р. Суддя Роздільнянського районного суду Одеської області Ільяшук А. В. розглянувши матеріали позовної заяви Комунального некомерційного підприємства «Міська клінічна лікарня № 11» Одеської міської ради до ОСОБА_1 про відшкодування збитків завданих внаслідок злочину, -

ВСТАНОВИЛА:

На адресу Роздільнянського районного суду Одеської області надійшов вищевказаний позов, згідно якого позивач просить стягнути з відповідачки на свою користь витрати на стаціонарне лікування потерпілого у розмірі 3966,40 гривень.

Далі, вказану позовну заяву залишено без руху та надано позивачу строк для усунення недоліків.

Разом з цим, в строк, встановлений судом, 6 березня 2024 року від позивача надійшла заява про залишення вказаної позовної заяви без розгляду.

Відповідно до частини 1 статті 13 ЦПК України суд розглядає справи не інакше як за зверненням особи, поданим відповідно до цього Кодексу, в межах заявлених нею вимог і на підставі доказів, поданих учасниками справи або витребуваних судом у передбачених цим Кодексом випадках.

Пункт 3 частини 4 статті 185 ЦПК України визначає, що крім цього, заява повертається у випадках, коли до постановлення ухвали про відкриття провадження у справі від позивача надійшла заява про врегулювання спору або заява про відкликання позовної заяви.

На підставі викладеного, суддя прийшла до висновку про часткове задоволення вказаної заяви.

Керуючись статтями 13, 185, 353 ЦПК України, суддя, -

ПОСТАНОВИЛА:

Позовну заяву Комунального некомерційного підприємства «Міська клінічна лікарня № 11» Одеської міської ради до ОСОБА_1 про відшкодування збитків завданих внаслідок злочину повернути позивачу.

Копію позовної заяви залишити в суді.

Роз`яснити, що повернення позовної заяви не перешкоджає повторному зверненню із заявою до суду, якщо перестануть існувати обставини, що стали підставою для повернення заяви.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку безпосередньо до Одеського апеляційного суду шляхом подачі апеляційної скарги в 15-ти денний строк з дня її проголошення.

Учасник справи,якому ухваласуду небула врученав деньїї проголошення,має правона поновленняпропущеного строкуна апеляційнеоскарження,якщо апеляційнаскарга поданапротягом п`ятнадцятиднів здня врученняйому відповідноїухвали суду.

Суддя: А. В. Ільяшук

Дата ухвалення рішення08.03.2024
Оприлюднено11.03.2024
Номер документу117519284
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування збитків завданих внаслідок злочину

Судовий реєстр по справі —511/471/24

Ухвала від 08.03.2024

Цивільне

Роздільнянський районний суд Одеської області

Ільяшук А. В.

Ухвала від 07.02.2024

Цивільне

Роздільнянський районний суд Одеської області

Ільяшук А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні