Ухвала
від 07.03.2024 по справі 156/130/24
ІВАНИЧІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 156/130/24

провадження № 2/156/108/24

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

07 березня 2024 року сел.Іваничі

Іваничівський районний суд Волинської області

в складі: головуючого судді Бєлоусова А.Є.

з секретарем судового засідання Степанець Т.В.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в сел. Іваничі цивільну справу № 156/130/24 за позовом ОСОБА_1 до Павлівської сільської ради Володимирського району Волинської області, яка діє від імені та в інтересах територіальної громади, про визначеннядодаткового строку,достатнього для поданнязаяви проприйняття спадщини,

учасники справи:

позивач - не прибув для участі в підготовчому засіданні;

представник відповідача - не прибув для участі в підготовчому засіданні;

в с т а н о в и в :

В провадженні суду перебуває вказана цивільна справа.

Для участі в підготовчому судовому засіданні сторони не прибули.

Від позивача надійшло клопотання про проведення підготовчого судового засідання без його участі, позовні вимоги просить задовільнити. Крім того, ОСОБА_1 надіслав на адресу суду заяву, в якій просив залучити до справи третіх осіб, котрі не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, а саме: ОСОБА_2 та ОСОБА_3 .

Від представника відповідача-сільського головиПавлівської сільськоїради Володимирськогорайону 07.03.2024 надійшла заява про здійснення розгляду справи без участі представника.

Неявка у судове засідання будь-якого учасника справи за умови, що його належним чином повідомлено про дату, час і місце цього засідання, не перешкоджає розгляду справи по суті, крім випадків, визначених цією статтею (ч. 1 ст. 223 ЦПК України). Суд не вбачає підстав для відкладення судового засідання.

На підставі ч. 2 ст. 247 ЦПК України фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалося у зв`язку із неявкою в судове засідання всіх учасників справи.

При підготовці справи до судового розгляду по суті були проведені підготовчі дії, передбачені ст. 197 ЦПК України.

Разом з тим, з метою дотримання прав та обов`язків учасників справи, враховуючи, що поновлення строку для прийняття спадщини стосується прав та інтересів інших осіб, які є спадкоємцями за законом, в результаті чого можливим є вступ у справу цих осіб, суд вважає залучити як третіх осіб, котрі не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП НОМЕР_1 , мешканця АДРЕСА_1 ; ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , РНОКПП НОМЕР_2 , мешканку АДРЕСА_2 .

Суд вбачає достатні підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Ураховуючи наведене, суд приходить до висновку, що підготовче провадження необхідно закрити та призначити справу до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 197-198, 200 ЦПК України, суд -

п о с т а н о в и в :

Закрити підготовче провадження в справі за позовом ОСОБА_1 до Павлівської сільської ради Володимирського району Волинської області, яка діє від імені та в інтересах територіальної громади, про визначення додаткового строку, достатнього для подання заяви про прийняття спадщини.

Справу призначити до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 11:00 год. 22.03.2024 в приміщенні Іваничівського районного суду Волинської області за адресою: 45300, Волинська область, Володимирський район, смт. Іваничі, вул. Незалежності, буд. 16, повідомивши про час і місце проведення судового засідання учасників справи.

Залучити до участі в справі як третіх осіб, котрі не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору:

1. ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП НОМЕР_1 , мешканця АДРЕСА_1 ;

2. ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , РНОКПП НОМЕР_2 , мешканку АДРЕСА_2 .

Копію ухвали надіслати особам, які беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню в апеляційному порядку не підлягає, заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя А.Є. Бєлоусов

Дата ухвалення рішення07.03.2024
Оприлюднено11.03.2024
Номер документу117519328
СудочинствоЦивільне
Сутьвизначеннядодаткового строку,достатнього для поданнязаяви проприйняття спадщини, учасники справи: позивач - не прибув для участі в підготовчому засіданні; представник відповідача - не прибув для участі в підготовчому засіданні

Судовий реєстр по справі —156/130/24

Ухвала від 22.03.2024

Цивільне

Іваничівський районний суд Волинської області

Бєлоусов А. Є.

Рішення від 22.03.2024

Цивільне

Іваничівський районний суд Волинської області

Бєлоусов А. Є.

Ухвала від 07.03.2024

Цивільне

Іваничівський районний суд Волинської області

Бєлоусов А. Є.

Ухвала від 01.02.2024

Цивільне

Іваничівський районний суд Волинської області

Бєлоусов А. Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні