Ухвала
від 08.03.2024 по справі 373/2313/15-ц
ПЕРЕЯСЛАВ-ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 373/2313/15-ц

Номер провадження 6/373/52/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

08 березня 2024 р. м. Переяслав

Переяслав-Хмельницький міськрайонний суд Київської області в складі:

головуючого ? судді Реви О.І.

за участю:

секретаря судових засідань Хоменко Н.І.

розглянувши у відкритому судовому засіданні подання головного державного виконавця Переяславського відділу державної виконавчої служби у Бориспільському районі Київської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) Хорошко Н. І. про розшук боржника,

встановив:

Головний державний виконавець Переяславського відділу державної виконавчої служби у Бориспільському районі Київської області Хорошко Н. І. 28.02.2024 звернулася досуду зподанням про оголошення в розшук боржника ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП НОМЕР_1 , останнім відомим місцем проживання якого є: АДРЕСА_1 .

Подання мотивує тим, що на виконанні у Переяславському відділі державної виконавчої служби у Бориспільському районі Київської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) перебуває виконавче провадження з примусового виконання рішення Переяслав-Хмельницького міськрайонного суду Київської області від 14.09.2015 в справі № 373/2313/15-ц про стягнення з ОСОБА_1 на користь ОСОБА_2 аліментів на утримання доньки ОСОБА_3 . Виконавче провадження (ВП № 61474522) про примусове виконання цього рішення відкрито постановою державного виконавця Переяслав-Хмельницького міськрайонного відділу ДВС Центрального міжрегіонального управління МЮ (м. Київ) Свириденко Я. В. від 06.03.2020.

Відповідно до розрахунку заборгованості зі сплати аліментів № 11687 від 14.02.2024 загальна сума заборгованості ОСОБА_1 по сплаті аліментів станом на 01.02.2024 становить 208 499,09 грн.

У ході проведення виконавчих дій встановити місце фактичного перебування боржника державному виконавцю не вдалося.

В судове засідання державний виконавець не з`явився, про день та час розгляду справи повідомлений належним чином. Подала заяву про розгляд подання без її участі. Неявка заявника не перешкоджає розгляду подання.

Суд дослідивши матеріали подання, встановив наступне.

Відповідно до вимог ч. 1 ст.438ЦПК України розшук боржника або дитини, привід боржника оголошуються за місцем виконання рішення або за останнім відомим місцем проживання (перебування) боржника або дитини чи місцезнаходженням їхнього майна, або за місцем проживання (перебування) стягувача.

В силу ч. 1 ст. 18 Закону України «Про виконавче провадження», виконавець зобов`язаний вживати передбачених цим Законом заходів щодо примусового виконання рішень, неупереджено, ефективно, своєчасно і в повному обсязі вчиняти виконавчі дії.

Згідно ч. 1 ст. 36 Закону України «Про виконавче провадження», у разі відсутності відомостей про місце проживання, перебування боржника ? фізичної особи, а також дитини за виконавчими документами про відібрання дитини, виконавець звертається до суду з поданням про винесення ухвали про розшук боржника або дитини.

Отже, аналізуючи вищевикладене, суд вважає, що без оголошення розшуку боржника належне виконання рішення є неможливим, а тому подання є обґрунтованим та підлягає задоволенню, оскільки надані відомості про те, що боржник за адресою реєстрації не проживає, його місце перебування (проживання) та місце роботи невідомі.

Керуючись ст. 18, 36 Закону України «Про виконавче провадження», ст. 438 ЦПК України, суд,

постановив:

Подання старшого державного виконавця Переяславського відділу державної виконавчої служби у Бориспільському районі Київської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) Павлюченко М.А. про розшук боржника задовольнити.

Оголосити розшук ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , уродженця м. Переяслава-Хмельницького, РНОКПП НОМЕР_1 , останнє відоме місце проживання: АДРЕСА_1 , як боржника за виконавчим документом, виданим 28.09.2015 Переяслав-Хмельницьким міськрайонним судом Київської області про стягнення аліментів на користь ОСОБА_2 .

Розшук доручити відділу поліції № 1 Бориспільського районного управління поліції ГУНП в Київській області.

Копію ухвали надіслати відділу поліції № 1 Бориспільського районного управління поліції ГУНП в Київській області для виконання.

При встановленні місця знаходження боржника повідомити Переяславський відділ державної виконавчої служби у Бориспільському районі Київської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ).

Ухвала суду може бути оскаржена шляхом подачі апеляційної скарги безпосередньо до Київського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Суддя: О. І. Рева

Дата ухвалення рішення08.03.2024
Оприлюднено11.03.2024
Номер документу117519981
СудочинствоЦивільне
Сутьрозшук боржника

Судовий реєстр по справі —373/2313/15-ц

Ухвала від 08.03.2024

Цивільне

Переяслав-Хмельницький міськрайонний суд Київської області

Рева О. І.

Ухвала від 29.02.2024

Цивільне

Переяслав-Хмельницький міськрайонний суд Київської області

Рева О. І.

Рішення від 14.09.2015

Цивільне

Переяслав-Хмельницький міськрайонний суд Київської області

Рева О. І.

Ухвала від 25.08.2015

Цивільне

Переяслав-Хмельницький міськрайонний суд Київської області

Рева О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні