Ухвала
від 08.03.2024 по справі 542/445/24
НОВОСАНЖАРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Новосанжарський районний суд Полтавської області

Справа № 542/445/24

Провадження № 2/542/234/24

У Х В А Л А

ПРО ПРИЙНЯТТЯ ПОЗОВНОЇ ЗАЯВИ ДО РОЗГЛЯДУ ТА

ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

08 березня 2024 року селище Нові Санжари

Новосанжарський районний суд Полтавської області у складі судді Афанасьєвої Ю.О., розглянувши матеріали позовної заяви адвоката Берлименко Тетяни Володимирівни, яка діє в інтересах позивача ОСОБА_1 до виконавчого комітету Новосанжарської селищної ради Полтавського району Полтавської області про зобов`язання вчинити певні дії,-

В С Т А Н О В И В:

До Новосанжарського районного суду Полтавської області надійшла позовна заява адвоката Берлименко Тетяни Володимирівни, адреса: АДРЕСА_1 , яка діє в інтересах позивача ОСОБА_1 , зареєстроване місце проживання якого: АДРЕСА_2 , до виконавчого комітету Новосанжарської селищної ради Полтавського району Полтавської області, адреса місцезнаходження: вул.Центральна, 23, смт Нові Санжари, Полтавського району Полтавської області, про зобов`язання вчинити дії щодо зміни адреси нерухомого майна.

Представник позивача просить зобов`язати виконавчий комітет Новосанжарської селищної ради Полтавського району Полтавської області змінити адресу громадському будинку з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами (автомагазин з пунктом технічного обслуговування автомобілів та автомийкою А-1), 2008 року будівництва, загальною площею 165,3 кв.м., власником якого є ОСОБА_1 (ідентифікаційний номер НОМЕР_1 ), з присвоєнням нової поштової адреси: АДРЕСА_3 .

Справа підсудна Новосанжарському районному суду Полтавської області.

Позовна заява відповідає вимогам ст. 175 ЦПК України, позивачем додані її копії і копії всіх документів, що додаються до неї, відповідно до кількості відповідачів і третіх осіб, а також документ про сплату судового збору.

Підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позову або відмови у відкритті провадження у справі, які передбачені ст.ст.185-186 ЦПК України, немає.

Вважаю за необхідне прийняти позовну заяву до розгляду і відкрити провадження у справі.

Враховуючи вимоги ст. ст. 274, 276, 277 ЦПК України, справа підлягає розгляду в порядку загального позовного провадження і слід призначити дату, час і місце підготовчого судового засідання.

Керуючись ст.187 ЦПК України,

У Х В А Л И В:

Прийняти позовну заяву адвоката Берлименко Тетяни Володимирівни, яка діє в інтересах позивача ОСОБА_1 до виконавчого комітету Новосанжарської селищної ради Полтавського району Полтавської області про зобов`язання вчинити певня дії до розгляду і відкрити провадження по цивільній справі №542/445/24.

Справу розглядати в порядку загального позовного провадження.

Призначити підготовче судове засідання по розгляду позовної заяви на 08.04.2024 року на 13:30 годину в приміщенні Новосанжарського районного суду Полтавської області який знаходиться за адресою: селище Нові Санжари, площа Перемоги, 11, про що повідомити учасників справи.

Копію ухвали надіслати позивачу, представнику позивача.

Копію ухвали, копію позовної заяви та доданих документів, надіслати відповідачу.

Відповідач має право протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення даної ухвали подати суду відзив на позовну заяву і разом з відзивом всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову.

Відповідач має право в цей же строк надіслати позивачу, за наявності - іншим відповідачам, третій особі копії відзиву та доданих до нього документів.

Відповідно до ч.4, 5 ст.178 ЦПК України копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. До відзиву додаються: 1) докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем; 2) документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Роз`яснити відповідачу, що в разі ненадання відзиву у встановлений строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Для подання позивачем відповіді на відзив та подання відповідачем заперечень на відповідь на відзив позивача встановити строк десять днів з дня отримання відповідної заяви по суті справи.

Повідомити учасниківсправи,що інформаціющодо справи,що розглядається,вони можутьотримати наофіційному веб-порталісудової владиУкраїни вмережі Інтернетза веб-адресою: https://court.gov.ua/sud1621/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Новосанжарського районного суду

Полтавської області Ю.О. Афанасьєва

Дата ухвалення рішення08.03.2024
Оприлюднено11.03.2024
Номер документу117520247
СудочинствоЦивільне
Сутьзобов`язання вчинити певні дії

Судовий реєстр по справі —542/445/24

Ухвала від 08.03.2024

Цивільне

Новосанжарський районний суд Полтавської області

Афанасьєва Ю. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні