Ухвала
від 11.03.2024 по справі 733/483/15-ц
ІЧНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Ічнянський районний суд Чернігівської області

Провадження № 6/733/9/24

Єдиний унікальний №733/483/15-ц

У Х В А Л А

11 березня 2024 року м.Ічня

Суддя Ічнянського районного суду Чернігівської області Овчарик В.М., розглянувши клопотанняпредставника заявника ОСОБА_1 провитребування доказіву справіза заявоюТовариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Еліт Фінанс» про заміну сторони (стягувача) виконавчого провадження, видачу дублікату виконавчого документа та поновлення пропущеного строку для пред`явлення виконавчого документа до виконання,

установив:

У провадженні Ічнянського районного суду Чернігівської області знаходиться зазначена вище справа.

У своїй заяві представник заявника просить витребувати від Ічнянського відділу державної виконавчої служби у Прилуцькому районі Чернігівської області Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) постанову про відкриття виконавчого провадження та постанову про повернення виконавчого документа стягувачу по виконавчих провадженнях № 66144168, № 62706035 разом із доказами їх відправлення з трек номером Укрпошти стягувачу.

Оглянувши матеріали, суддя дійшов наступного висновку.

Відповідно до ч. 1 ст. 84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. Таке клопотання повинно бути подане в строк, зазначений у частинах другій та третій статті 83 цього Кодексу. Якщо таке клопотання заявлено з пропуском встановленого строку, суд залишає його без задоволення, крім випадку, коли особа, яка його подає обґрунтовує неможливість його подання у встановлений строк з причин, що не залежали від неї.

Із метою повного та об`єктивного розгляду справи, враховуючи,що узаявника єскладнощі щодоотримання вказаних вище доказів,тому необхідно їх витребувати від Ічнянського відділу державної виконавчої служби у Прилуцькому районі Чернігівської області Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми).

Керуючись статтями 84 ЦПК України, суддя

постановив:

Клопотання представниказаявника ОСОБА_1 про витребуваннядоказів усправі зазаявоюТовариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Еліт Фінанс» про заміну сторони (стягувача) виконавчого провадження, видачу дублікату виконавчого документа та поновлення пропущеного строку для пред`явлення виконавчого документа до виконання задовольнити.

Витребувати від Ічнянського відділу державної виконавчої служби у Прилуцькому районі Чернігівської області Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) постанову про відкриття виконавчого провадження та постанову про повернення виконавчого документа стягувачу по виконавчих провадженнях № 66144168, № 62706035 разом із доказами їх відправлення з трек номером Укрпошти стягувачу.

Копію ухвалидля виконаннянадіслати до Ічнянського відділу державної виконавчої служби у Прилуцькому районі Чернігівської області Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми), зобов`язавши останній надати суду вказані докази не пізніше 14-00 год 18 березня 2024 року.

Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені ЦПК України.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В.М.Овчарик

Дата ухвалення рішення11.03.2024
Оприлюднено12.03.2024
Номер документу117537395
СудочинствоЦивільне
Сутьзаміну сторони (стягувача) виконавчого провадження, видачу дублікату виконавчого документа та поновлення пропущеного строку для пред`явлення виконавчого документа до виконання

Судовий реєстр по справі —733/483/15-ц

Ухвала від 02.04.2024

Цивільне

Ічнянський районний суд Чернігівської області

Овчарик В. М.

Ухвала від 25.03.2024

Цивільне

Ічнянський районний суд Чернігівської області

Овчарик В. М.

Ухвала від 11.03.2024

Цивільне

Ічнянський районний суд Чернігівської області

Овчарик В. М.

Ухвала від 14.12.2023

Цивільне

Ічнянський районний суд Чернігівської області

Карапиш Т. В.

Ухвала від 07.07.2020

Цивільне

Ічнянський районний суд Чернігівської області

Овчарик В. М.

Ухвала від 13.03.2015

Цивільне

Ічнянський районний суд Чернігівської області

Чугуєвська Т. П.

Рішення від 30.03.2015

Цивільне

Ічнянський районний суд Чернігівської області

Чугуєвська Т. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні