Ухвала
від 11.03.2024 по справі 404/1953/24
КІРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КІРОВОГРАДА

Справа № 404/1953/24

Номер провадження 2/404/553/24

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

11 березня 2024 року м. Кропивницький

Суддя Кіровського районного суду м. Кіровограда Варакіна Н.Б., розглянувши матеріали позовної заяви виконуючого обов`язків керівника Бердичівської окружної прокуратури Житомирської області (вул. Вінницька, 23, м. Бердичів, Житомирська область, 13300) в інтересах держави в особі Національної служби здоров`я України (просп.С.Бандери,19 м. Київ, 04073), до ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ), третя особа: КНП «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» Житомирської обласної ради» (вул. Червоного Хреста, 3, м. Житомир, 10002) про стягнення витрат на стаціонарне лікування особи, яка потерпіла від злочину,

В С Т А Н О В И В:

Позовна заява подана з додержанням вимог ст.ст. 175-177 ЦПК України.

Підстави для залишення позовної заяви без руху, її повернення, відмови у відкритті провадження відсутні.

Відповідно до ст.274 ЦПК України, зазначений спір може бути розглянутий у порядку спрощеного позовного провадження.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст.19, 187, 274 ЦПК України,суд

У Х В А Л И В :

Відкрити спрощене позовне провадження у цивільній справі за позовом виконуючого обов`язків керівника Бердичівської окружної прокуратури Житомирської області (вул. Вінницька, 23, м. Бердичів, Житомирська область, 13300) в інтересах держави в особі Національної служби здоров`я України (просп. С.Бандери, 19 м. Київ, 04073), до ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ), третя особа: КНП «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» Житомирської обласної ради» (вул. Червоного Хреста, 3, м. Житомир, 10002) про стягнення витрат на стаціонарне лікування особи, яка потерпіла від злочину.

Розглядати справу за правилами спрощеного провадження з повідомленням (викликом) сторін у судове засідання для розгляду справи по суті на 24 липня 2024 року на 10:00 год. у приміщенні Кіровського районного суду м. Кіровограда (м. Кропивницький, вул. Габдрахманова, 7, каб. 22).

Не пізніше п`ятиденного строку з дня вручення копії ухвали про відкриття провадження у справі, відповідач має право подати заяву із запереченнями щодо розгляду справи в порядку спрощеного позовного провадження, у разі неподання у встановлений судом строк заяви, відповідач має право ініціювати перехід до розгляду справи за правилами загального позовного провадження лише у випадку, якщо доведе, що пропустив строк з поважних причин.

Не пізніше п`ятнадцяти днів з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження у справі, копії позовної заяви та додатків до неї, до початку розгляду справи по суті, відповідач має право надіслати відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову до суду з підтвердженням направлення позивачу копії відзиву та доданих до нього документів.

Позивач не пізніше п`яти днів з дня отримання відзиву, до початку розгляду справи по суті, має право підготувати відповідь на відзив, виклавши письмово свої міркування, аргументи, надати відповідні докази, та направити відповідачу та суду з підтвердженням такого направлення учаснику справи.

Відповідач не пізніше п`яти днів з дня отримання відповіді позивача на відзив, до початку розгляду справи по суті, має право підготувати заперечення на відповідь на відзив, та направити позивачу й суду з підтвердженням такого направлення учасникам справи.

Роз`яснити учасникам справи, що подання заяв по суті справи (позовна заява; відзив на позовну заяву (відзив); відповідь на відзив; заперечення; пояснення третьої особи щодо позову або відзиву) є їхнім правом. У разіненаданняучасникомрозгляду заяви по сутісправи у встановлений судом або законом строк без поважних причин, суд вирішує справу за наявнимиматеріалами.

У разіподання будь-якої заяви, передбаченої пунктом 2 частинидругої та частинамитретьою і четвертою статті49, 178-181 ЦПК України, до суду подаютьсядоказинаправленнякопіїтакої заяви та доданих до неїдокументівіншимучасникамсправи. У разінеподання таких доказів суд не приймає до розгляду та повертаєзаявникувідповіднузаяву, про щозазначає у рішенні суду.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: https://court.gov.ua/

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Кіровського

районного суду

м.Кіровограда Н. Б. Варакіна

Дата ухвалення рішення11.03.2024
Оприлюднено12.03.2024
Номер документу117543499
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення витрат на стаціонарне лікування особи, яка потерпіла від злочину

Судовий реєстр по справі —404/1953/24

Ухвала від 11.03.2024

Цивільне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Варакіна Н. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні