Ухвала
від 11.03.2024 по справі 679/134/22
НЕТІШИНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження № 1-в/679/10/2024

Справа № 679/134/22

У Х В А Л А

про звільнення від відбування покарання

з випробуванням в зв`язку з закінченням іспитового строку

11 березня 2024 року м. Нетішин

Нетішинський міський суд Хмельницької області

в складі головуючого судді - ОСОБА_1

з участю: секретаря судових засідань ОСОБА_2 ,

прокурора ОСОБА_3 ,

провідного інспектора Шепетівського РВ №1 філії ДУ

«Центр пробації» у Хмельницькій області ОСОБА_4 ,

засудженого ОСОБА_5

розглянув у відкритому судовому засіданні в м. Нетішин подання провідного інспектора Шепетівського РВ №1 філії Державної установи "Центр пробації" у Хмельницькій області про звільнення від відбування покарання з випробуванням у зв`язку з закінченням іспитового строку відносно ОСОБА_5 ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця м.Нетішин Хмельницької області, громадянина України, українця, одруженого, не працюючого, із середньою освітою, зареєстрованого та проживаючого АДРЕСА_1 .

ВСТАНОВИВ:

Вироком Нетішинського міського суду Хмельницької області від 23 лютого 2022 року ОСОБА_5 засуджено за ч.1 ст.357, ч.1 ст.185, ч.2 ст.185, ч.1 ст. 70 КК України до 2 років обмеження волі. На підставі ст.75 КК України звільнено від відбування покарання з випробуванням, якщо він протягом іспитового строку 2 (два) роки, не вчинить нового злочину.

Від Шепетівського РВ №1 філії Державної установи "Центр пробації" у Хмельницькій області надійшли матеріали стосовно останнього для вирішення питання можливості звільнення його від призначеного покарання у зв`язку з закінченням іспитового строку. В обґрунтування подання зазначено, що протягом іспитового строку ОСОБА_5 в основному відповідально відносився до відбування призначеного судом покарання, по місцю проживання характеризується посередньо, до кримінальної відповідальності за час перебування на обліку не притягувалася.

Однак, впродовж випробувального терміну 23.02.2023 притягувався до адміністративної відповідальності за ст. 51 ч. 1 КУпАП - штраф 170 гривень.

В порядку реагування, із засудженим була проведена профілактична бесіда щодо недопущення вчинення в подальшому адміністративних правопорушень.

В подальшому порушень порядку та умов здійснення нагляду не допускав, завжди вчасно з`являвся для проведення профілактичних бесід та за викликами.

Покладені на нього судом обов`язки виконав. Заходи, передбачені індивідуальним планом роботи, також виконав повністю.

В судовому засіданні ОСОБА_5 вказав, що під час іситового строку не притягувався до кримінальної відповідальності. Просив звільннити його від призначеного покарання.

Представник Шепетівського РВ №1 філії Державної установи "Центр пробації" у Хмельницькій області ОСОБА_4 не заперечувала проти звільнення від призначеного покарання ОСОБА_5 так як він за час відбуття покарання повторний злочин не вчинив, правила відбуття покарання, не порушував, за місцем проживання характеризується посередньо.

Прокурор не заперечував проти звільнення від призначеного покарання ОСОБА_5 так як останній не притягувався до кримінальної відповідальності.

Суд, вивчивши матеріали справи, вислухавши пояснення засудженого, представника органу пробації, думку прокурора, дослідивши докази, прийшов до висновку, що засуджений підлягає звільненню від призначеного йому покарання, так як за період перебування на обліку в Шепетівському РВ №1 філії Державної установи "Центр пробації" у Хмельницькій області відповідально відносився до відбування такого, по місцю проживання характеризується посередньо, до кримінальної відповідальності не притягувався.

Керуючись ст.78 КК України, ст. 537,539 КПК України, суд-

ПОСТАНОВИВ:

Подання провідного інспектора Шепетівського РВ №1 філії Державної установи "Центр пробації" у Хмельницькій області ОСОБА_4 - задовольнити.

ОСОБА_5 ІНФОРМАЦІЯ_1 звільнити від покарання, призначеного вироком Нетішинського міського суду Хмельницької області від 23 лютого 2022 року у звязку із закінченням іспитового строку.

На ухвалу суду може бути подана апеляція до Хмельницького апеляційного суду протягом 7 діб з дня її винесення через Нетішинський міський суд.

Суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення11.03.2024
Оприлюднено12.03.2024
Номер документу117545601
СудочинствоКримінальне
КатегоріяСправи в порядку виконання судових рішень у кримінальних провадженнях про звільнення від призначеного покарання з випробовуванням після закінчення іспитового строку

Судовий реєстр по справі —679/134/22

Ухвала від 11.03.2024

Кримінальне

Нетішинський міський суд Хмельницької області

Стасюк Р. М.

Вирок від 23.02.2022

Кримінальне

Нетішинський міський суд Хмельницької області

Стасюк Р. М.

Ухвала від 04.02.2022

Кримінальне

Нетішинський міський суд Хмельницької області

Стасюк Р. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні