Ухвала
від 08.03.2024 по справі 452/5033/23
САМБІРСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 452/5033/23

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

"08" березня 2024 р. м.Самбір

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

у складі: головуючого - судді Галина В.П.,

секретар судового засідання Задорожна В.Б.,

розглянувши в порядку ч. 2 ст. 247 ЦПК України цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Ралівської сільської ради Самбірського району Львівської області про визнання права власності на спадкове майно за заповітом, -

в с т а н о в и в:

Ухвалою суду від 17.01.2024 року відкрито загальне позовне провадження у зазначеній справі та розпочато підготовче провадження в справі.

Відповідно до ст. 189 ЦПК України, завданнями підготовчого провадження є: 1) остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; 2) з`ясування заперечень проти позовних вимог; 3) визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; 4) вирішення відводів; 5) визначення порядку розгляду справи; 6) вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Підготовче провадження починається відкриттям провадження у справі і закінчується закриттям підготовчого засідання.

Позивачка ОСОБА_1 в підготовче засідання не з`явилась, подала заяву, в якій просила провести підготовче засідання у наведеній справі без її участі та призначити справу до розгляду по суті.

Представник відповідача Ралівської сільської ради Самбірського району Львівської області у підготовче засідання не з`явився, подав клопотання про розгляд справи за відсутності сторони за наявними у матеріалах справи документами.

У відповідності до ст. 223 ЦПК України,неявка в судове засідання будь-якого учасника справи за умови, що його належним чином повідомлено про дату, час і місце цього засідання, не перешкоджає розгляду справи по суті. Підстав для відкладення підготовчого судового засідання, визначених ч.2ст. 198 ЦПК Українинемає.

Судом вчинено дії, необхідні для закінчення підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду.

До закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті процесуальних дій вчиняти не потрібно.

Суд ознайомившись з матеріалами справи, доходить висновку, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись п. 3 ч. 2 ст.200,260,261 ЦПК України, суд,-

п о с т а н о в и в:

Закрити підготовче провадження по справі за позовом ОСОБА_1 до Ралівської сільської ради Самбірського району Львівської області про визнання права власності на спадкове майно за заповітом та призначити справу до розгляду по суті на 09.04.2024 року на 10 год. 00 хв.

У судове засідання викликати сторони.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання.

Суддя

Дата ухвалення рішення08.03.2024
Оприлюднено12.03.2024
Номер документу117546972
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права власності на спадкове майно за заповітом

Судовий реєстр по справі —452/5033/23

Рішення від 09.04.2024

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Галин В. П.

Ухвала від 08.03.2024

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Галин В. П.

Ухвала від 17.01.2024

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Галин В. П.

Ухвала від 27.12.2023

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Галин В. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні