Ухвала
від 11.03.2024 по справі 459/4155/23
ЧЕРВОНОГРАДСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 459/4155/23

Провадження № 2/459/804/2023

У Х В А Л А

підготовчого судового засідання

11 березня 2024 року Червоноградський міський суд Львівської області

в складі: головуючого судді Новосада М. Д.

з участю секретаря судового засідання Козак І. Я

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в м.Червонограді за правилами загального позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , з участю третьої особи без самостійних вимог органу опіки та піклування в особі виконавчого комітету Червоноградської міської ради про зміну способу стягнення аліментів та позбавлення батьківських прав,

У С Т А Н О В И В :

У провадженні суду знаходиться цивільна справа за вище зазначеним позовом.

11.03.2024 сторони в судове засідання не з`явилися.

Від представника позивача адвоката Поліщука О. Л. через канцелярію суду надійшла заява про відкладення розгляду справи у зв`язку з відсутністю висновку Органу опіки та піклування виконавчого комітету Червоноградської міської ради Львівської області.

Відповідач в судове засідання не з`явився, хоча була належним чином повідомлений про дату, час та місце розгляду даної справи, причин неявки не повідомив, заяв чи клопотань не подавав.

Представник третьої особи - органу опіки та піклування виконавчого комітету Червоноградської міської ради Львівської області в судове засідання не з`явився, хоча був належними чином повідомлений про дату, час та місце розгляду справи, причин неявки не повідомив, заяв чи клопотань не подавав.

Згідно з ч. 2ст. 247 ЦПК Українифіксування судового засідання технічним засобом здійснює секретар судового засідання. У разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цьогоКодексурозгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

У зв`язку з неявкою сторін та у відповідності до приписів ст. 247 ЦПК України фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалося.

Розглянувши клопотання про відкладення розгляду справи, суд дійшов наступного висновку.

Відповідно до ст. 43 ЦПК України учасники справи мають право подавати заяви та клопотання.

Згідно з ч. 1ст. 240 ЦПК Українисуд відкладає розгляд справи у випадках, встановлених ст. 223 цього Кодексу.

Відповідно до ч. 9 ст. 223 ЦПК Українипро відкладення розгляду справи постановляється ухвала.

Згідно ч. 3ст. 240 ЦПК Українипро відкладення розгляду справи, місце, дату і час нового судового засідання суд повідомляє під розписку учасників справи, свідків, експертів, спеціалістів, перекладачів, які були присутніми в судовому засіданні. Учасники справи, свідки, експерти, спеціалісти, перекладачі, які не прибули або яких суд вперше залучає до участі в судовому процесі, повідомляються про судове засідання ухвалами.

Виходячи з вищевикладеного, зважаючи на відсутність у даній справі висновку Органу опіки та піклування виконавчого комітету Червоноградської міської ради, який є обов`язковим у такій категорії справи, суд вважає, що проведення судового засідання з розгляду даної справи є недоцільним та неможливим, а тому слід клопотання про відкладення розгляду справи задовольнити, розгляд справи відкласти, а виклик учасників наступне судове засідання повторити.

Керуючись ст. ст. 198, 223, 240, 260 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В :

Відкласти підготовче судове засіданні в цивільній справі за позовом ОСОБА_3 до ОСОБА_4 , за участі третьої особи без самостійних вимог на предмет спору: Органу опіки та піклування Виконавчого комітету Червоноградської міської ради Львівської області про зміну способу стягнення аліментів та позбавлення батьківських прав на 09 квітня 2024року о 9 годині 10 хвилин.

Повідомити осіб, які беруть участь у справі, про час та місце розгляду даної цивільної справи.

Ухвала оскарженню не підлягає і набирає законної сили з моменту її проголошення.

Суддя: М. Д. Новосад

СудЧервоноградський міський суд Львівської області
Дата ухвалення рішення11.03.2024
Оприлюднено12.03.2024
Номер документу117547045
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин

Судовий реєстр по справі —459/4155/23

Ухвала від 09.04.2024

Цивільне

Червоноградський міський суд Львівської області

Новосад М. Д.

Ухвала від 11.03.2024

Цивільне

Червоноградський міський суд Львівської області

Новосад М. Д.

Ухвала від 12.02.2024

Цивільне

Червоноградський міський суд Львівської області

Новосад М. Д.

Ухвала від 02.01.2024

Цивільне

Червоноградський міський суд Львівської області

Новосад М. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні