Ухвала
від 11.03.2024 по справі 396/2439/23
НОВОУКРАЇНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 396/2439/23

Провадження № 2/396/151/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

11.03.2024 року м.Новоукраїнка

Новоукраїнський районний суд Кіровоградської області у складі: головуючого - судді Цесельської О.С., за участі секретаря судових засідань Новікової Я.О., представника позивача - адвоката Іващенка І.Ю., представника відповідача - адвоката Ведющенка В.В., розглянувши у відкритому судовому засіданні під час підготовчого розгляду питання необхідності вчинення сторонами по справі відповідних процесуальних дій, -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Новоукраїнського районного суду Кіровоградської області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Веселокутського психоневрологічного інтернату, Державної казначейської служби України про відшкодування матеріальної та моральної шкоди, розгляд якої відбувається у порядку загального позовного провадження.

Представник відповідача Державної казначейської служби України надав відзив на позов та докази надіслання відзиву позивачу.

З метою недопущення порушення прав позивача на надання відповіді на відзив, суд вважає за необхідне надати строк для надання відповіді на відзив та заперечень на відповідь.

Враховуючи вищевикладене та керуючись нормами ст.ст. 2, 4, 12, 174, 179, 180 ЦПК України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Запропонувати позивачу, представнику позивача протягом 7 (семи) днів з дня отримання даної ухвали надати суду: відповідь на відзив, виклавши в ньому свої пояснення, міркування і аргументи щодо наведених відповідачем у відзиві заперечень і мотиви їх визнання або відхилення; докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтується відповідь на відзив, якщо такі докази не надані позивачем або відповідачем; документи, що підтверджують надіслання (надання) відповіді на відзив і доданих до неї доказів іншим учасникам справи; надати іншим учасникам справи: копію відповіді на відзив та доданих до неї документів, яка повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відповіді на відзив до суду.

Запропонувати відповідачу, представнику відповідача протягом 7 (семи) днів з дня отримання відповіді на відзив надати суду: заперечення на відповідь, виклавши в них свої пояснення, міркування і аргументи щодо наведених позивачем у відповіді на відзив пояснень, міркувань і аргументів і мотиви їх визнання або відхилення; докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтується заперечення на відповідь, якщо такі докази не надані позивачем або відповідачем; документи, що підтверджують надіслання (надання) заперечення на відповідь і доданих до нього доказів іншим учасникам справи; надати іншим учасникам справи: копію заперечення на відповідь та доданих до нього документів, яке повинно бути надіслане (надане) одночасно з надісланням (наданням) заперечення на відповідь до суду.

Роз`яснити позивачу та відповідачу:

- відповідь на відзив/заперечення на відповідь повинні відповідати вимогам ч. 3 ч. 5 ст. 178 ЦПК України;

- докази по справі повинні бути подані разом з поданням відповіді на відзив, заперечення на відповідь; якщо доказ не може бути поданий у встановлений законом строк з об`єктивних причин, учасник справи повинен про це письмово повідомити суд та зазначити: доказ, який не може бути подано; причини, з яких доказ не може бути подано у зазначений строк; докази, які підтверджують, що особа здійснила всі залежні від неї дії, спрямовані на отримання вказаного доказу.

Попередити учасників справи, що письмові докази подаються у спосіб та в порядку, визначеному ст.ст. 83, 95 ЦПК України.

Оголосити перерву у підготовчому розгляді, продовження якого призначити на 27.03.2024 року о 09:00 хв. в залі судових засідань Новоукраїнського районного суду Кіровоградської області.

Надіслати учасникам справи копію даної ухвали рекомендованим листом з повідомленням про вручення поштового відправлення та/або електронну адресу.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається, у мережі Інтернет на офіційному веб-порталі судової влади України.

Ухвала оскарженню не підлягає і набирає законної сили негайно після її проголошення.

Суддя: О. С. Цесельська

Дата ухвалення рішення11.03.2024
Оприлюднено12.03.2024
Номер документу117550178
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —396/2439/23

Ухвала від 11.03.2024

Цивільне

Новоукраїнський районний суд Кіровоградської області

Цесельська О. С.

Ухвала від 03.01.2024

Цивільне

Новоукраїнський районний суд Кіровоградської області

Цесельська О. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні