Ухвала
від 31.01.2024 по справі 921/534/23
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

31 січня 2024 року м. ТернопільСправа № 921/534/23

Господарський суд Тернопільської області у складі судді Сидорук А.М.

розглянув заяву представника Дочірнього підприємства Тернопільський облавтодор Відкритого акціонерного товариства Державна акціонерна компанія Автомобільні дороги України- адвоката Борової Любов Володимирівни про вступ у справу та надання доступу до електронної справи у справі за заявою

кредитора: Дочірнього підприємства ШРБУ № 100 Відкритого акціонерного товариства Державна акціонерна компанія Автомобільні дороги України, 07335, Київська обл., Вишгородський р-н, с. Демидів

до боржника: Дочірнього підприємства Тернопільський облавтодор Відкритого акціонерного товариства Державна акціонерна компанія Автомобільні дороги України, 46001, м. Тернопіль, вул. Кульчицької, буд.8

про відкриття провадження у справі про банкрутство

Суть справи: Ухвалою Господарського суду Тернопільської області від 08 вересня 2023 року відкрито провадження у справі № 921/534/23 про банкрутство Дочірнього підприємства "Тернопільський облавтодор" Відкритого акціонерного товариства "Державна акціонерна компанія "Автомобільні дороги України", 46001, м. Тернопіль, вул. Кульчицької, буд.8, ідентифікаційний код 31995099; призначено розпорядником майна Дочірнього підприємства "Тернопільський облавтодор" Відкритого акціонерного товариства "Державна акціонерна компанія "Автомобільні дороги України" арбітражного керуючого Бриксу Андрія Олеговича, свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого № 1499 від 15.07.2013; АДРЕСА_1 ; оприлюднено на офіційному веб - порталі судової влади України повідомлення про відкриття провадження у справі про банкрутство Дочірнього підприємства "Тернопільський облавтодор" Відкритого акціонерного товариства "Державна акціонерна компанія "Автомобільні дороги України", 46001, м. Тернопіль, вул. Кульчицької, буд.8, ідентифікаційний код 31995099; призначено попереднє засідання суду на 24.10.2023.

31.01.2024 до суду через систему "Електронний суд" надійшла заява представника Дочірнього підприємства Тернопільський облавтодор Відкритого акціонерного товариства Державна акціонерна компанія Автомобільні дороги України- адвоката Борової Любов Володимирівни про вступ у справу та надання доступу до електронної справи.

Розглянувши подану заяву, суд дійшов висновку про її задоволення, виходячи з наступного.

Відповідно до статей 152, 153 Закону України "Про судоустрій і статус суддів", пункту 2.3 рішення Ради суддів України від 12.04.2018 № 16 та вимог Положення про автоматизовану систему документообігу суду, затвердженого рішенням Ради суддів України № 30 від 26.11.2010 (із наступними змінами та доповненнями), з метою забезпечення обміну електронними документами між судами та учасниками судового процесу, наказом Державної судової адміністрації України № 628 від 22.12.2018 запроваджено тестовий режим експлуатації підсистеми "Електронний суд" у всіх місцевих та апеляційних судах України (пілотних судах).

Відповідно до пунктів 1, 2, 3 Розділу XI Положення про автоматизовану систему документообігу суду, обмін електронними документами між судом, ОСП, фізичними особами та учасниками судового процесу забезпечується засобами підсистеми електронного суду.

Учасники судового процесу за допомогою зареєстрованого електронного кабінету можуть надсилати копії електронних документів іншим учасникам судової справи, крім випадків, коли інший учасник не має зареєстрованого електронного кабінету, подавати позовні заяви та інші передбачені законом процесуальні документи, що подаються до суду і можуть бути предметом судового розгляду, а також отримувати судові рішення та інші електронні документи.

Особи, за допомогою зареєстрованого електронного кабінету формують проекти (створюють шляхом заповнення відповідних форм, редагують, долучають), підписують та подають до суду і ОСП електронні запити, скарги, пропозиції та інші не процесуальні звернення, що стосуються діяльності таких органів, а також отримують відповідь на них.

Відповідно до частини першої статті 56 Господарського процесуального кодексу України сторона, третя особа, а також особа, якій законом надано право звертатися до суду в інтересах іншої особи, може брати участь в судовому процесі особисто (самопредставництво) та (або) через представника.

За приписами частини третьої статті 56 Господарського процесуального кодексу України юридична особа бере участь у справі через свого керівника або члена виконавчого органу, уповноваженого діяти від її імені відповідно до закону, статуту, положення (самопредставництво юридичної особи), або через представника.

Враховуючи наведене вище, заява представника Дочірнього підприємства Тернопільський облавтодор Відкритого акціонерного товариства Державна акціонерна компанія Автомобільні дороги України- адвокат Борова Любов Володимирівна про ознайомлення з матеріалами справи в електронному вигляді (внесення РНОКПП/коду ЄДРПОУ до додаткових відомостей про учасника справи та надання доступу до електронної справи) підлягає задоволенню.

Відповідно до частини другої статті 232 Господарського процесуального кодексу України процедурні питання, пов`язані з рухом справи в суді першої інстанції, клопотання та заяви осіб, які беруть участь у справі, вирішуються судом шляхом постановлення ухвал.

Керуючись статтями 56, 169, 232-235 Господарського процесуального кодексу України, суд, -

У Х В А Л И В :

1. Заяву представника Дочірнього підприємства Тернопільський облавтодор Відкритого акціонерного товариства Державна акціонерна компанія Автомобільні дороги України- адвоката Борової Любов Володимирівни про ознайомлення з матеріалами справи в електронному вигляді (внесення РНОКПП/коду ЄДРПОУ до додаткових відомостей про учасника справи та надання доступу до електронної справи) - задовольнити.

2. Внести дані представника Дочірнього підприємства Тернопільський облавтодор Відкритого акціонерного товариства Державна акціонерна компанія Автомобільні дороги України- адвоката Борової Любов Володимирівни, адреса: м. Тернопіль, 46000 , ел. пошта: ІНФОРМАЦІЯ_1 , тел.: НОМЕР_1 , /РНОКПП НОМЕР_2 / до додаткових відомостей про учасника справи для доступу до електронної справи №921/534/23 в підсистемі "Електронний суд".

3. Надати доступ представникe Дочірнього підприємства Тернопільський облавтодор Відкритого акціонерного товариства Державна акціонерна компанія Автомобільні дороги України- адвокату Борові Любов Володимирівні до електронної справи №921/534/23 в підсистемі "Електронний суд".

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб - адресою: https://te.court.gov.ua/sud5022.

Суддя А.М. Сидорук

Дата ухвалення рішення31.01.2024
Оприлюднено13.03.2024
Номер документу117554378
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство Суть справи

Судовий реєстр по справі —921/534/23

Ухвала від 23.04.2024

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Сидорук А.М.

Ухвала від 18.04.2024

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Сидорук А.М.

Ухвала від 18.04.2024

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Сидорук А.М.

Ухвала від 16.04.2024

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Сидорук А.М.

Ухвала від 03.04.2024

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Сидорук А.М.

Ухвала від 15.04.2024

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Сидорук А.М.

Ухвала від 19.04.2024

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Сидорук А.М.

Ухвала від 19.04.2024

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Сидорук А.М.

Ухвала від 19.04.2024

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Сидорук А.М.

Ухвала від 09.04.2024

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Сидорук А.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні