Ухвала
від 07.03.2024 по справі 757/10437/24-ц
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/10437/24-ц

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

07 березня 2024 року суддя Печерського районного суду м. Києва Остапчук Т.В., вивчивши позовну заяву ОСОБА_1 до Національної комісії, що здійснює державного регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв`язку, Державної казначейської служби України, третя особа: Громадська організація «Проти примурків та ідіотів» про відшкодування моральної шкоди,-

ВСТАНОВИВ:

У березні 2024 року ОСОБА_1 звернувся у суд з позовною заявою про відшкодування моральної шкоди.

Згідно з частиною 1 статті 4 ЦПК України, кожна особа має право в порядку, встановленому цим Кодексом, звернутися до суду за захистом своїх порушених, невизнаних або оспорюваних прав, свобод чи законних інтересів.

За правилами цивільного процесуального законодавства, позовна заява за формою та змістом повинна відповідати статті 175 ЦПК України, а також вимогам статті 177 цього Кодексу.

Відповідно до п. 1 ч. 3 ст. 175 ЦПК України позовна заява повинна містити, найменування суду першої інстанції, до якого подається заява.

Позивач при зверненні до суду із позовною заявою скрізь зазначив що звертається до Шевченківського районного суду міста Києва, а не до Печерського районного суду міста Києва, а тоу позивачу необхідно зазначити, саме до якого суду звертається із вказаною позовною заявою.

Згідно з частинами 1, 2 ст. 185 ЦПК України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях 175 і 177 цього Кодексу, протягом п`яти днів з дня надходження до суду позовної заяви постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху, у якій зазначаються недоліки позовної заяви, спосіб і строк їх усунення, який не може перевищувати десяти днів з дня вручення ухвали про залишення позовної заяви без руху.

З огляду на викладене, позовна заява підлягає залишенню без руху.

Керуючись статтями 175-177, 185 ЦПК України, суддя, -

УХВАЛИВ:

Позовну заяву ОСОБА_1 до Національної комісії, що здійснює державного регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв`язку, Державної казначейської служби України, третя особа: Громадська організація «Проти примурків та ідіотів» про відшкодування моральної шкоди - залишити без руху.

Надати строк на усунення недоліків терміном десять днів з моменту отримання копії ухвали, з урахуванням вимог, викладених в ухвалі.

Роз`яснити, що в разі невиконання вимог, зазначених в ухвалі, позовна заява буде вважатися неподаною та повернута позивачеві.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Т.В.Остапчук

Дата ухвалення рішення07.03.2024
Оприлюднено12.03.2024
Номер документу117558394
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування моральної шкоди

Судовий реєстр по справі —757/10437/24-ц

Ухвала від 29.03.2024

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Остапчук Т. В.

Ухвала від 07.03.2024

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Остапчук Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні