Ухвала
від 11.03.2024 по справі 466/2292/24
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 466/2292/24

Провадження № 2-о/466/115/24

У Х В А Л А

про витребування доказів

11 березня 2024 року м. Львів

Шевченківський районний суд м. Львова

в складі: головуючий суддя Едер П. Т.

присяжні Барко В. І.

Коваль П. М.

секретар с/з Настасяк Б. І.

з участю: заявника ОСОБА_1

розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні суду в м. Львові клопотання заявника ОСОБА_1 про витребування доказів по цивільній справі в порядку окремого провадження за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа Орган опіки та піклування Шевченківської районної адміністрації Львівської міської ради про визнання особи недієздатною, встановлення опіки та призначення опікуна,-

у с т а н о в и в:

у провадженні Шевченківського районного суду м. Львова знаходиться цивільна справа в порядку окремого провадження № 466/2292/23 за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа Орган опіки та піклування Шевченківської районної адміністрації Львівської міської ради про визнання особи недієздатною, встановлення опіки та призначення опікуна.

У судовому засіданні заявник ОСОБА_1 заявив клопотання про витребування доказів, а саме просив витребувати у Комунального некомерційного підприємства Львівської обласної ради «Львівський обласний клінічний психоневрологічний диспансер» історію хвороби та амбулаторну картку ОСОБА_2 .

У судове засідання представник заінтересованої особи Органу опіки та піклування Шевченківської районної адміністрації Львівської міської ради не з`явився.

Суд, заслухавши доводи заявника, дослідивши заявлене клопотання, приходить наступного висновку.

Згідно з ч. 1 ст. 76 ЦПК України, доказами є будь-які дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин (фактів), що обґрунтовують вимоги і заперечення учасників справи, та інших обставин, які мають значення для вирішення справи.

Відповідно до ст. 84 ЦПК України, учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. У разі задоволення клопотання суд своєю ухвалою витребовує відповідні докази.

Суд вважає, що для повного і об`єктивного розгляду справи, клопотання слід задовольнити та витребувати у Комунального некомерційного підприємства Львівської обласної ради «Львівський обласний клінічний психоневрологічний диспансер» історію хвороби та амбулаторну картку ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Керуючись ст. ст. 76, 84, 260, 261 ЦПК України, суд,-

п о с т а н о в и в:

клопотання заявника ОСОБА_1 про витребування доказів по цивільній справі в порядку окремого провадження за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа Орган опіки та піклування Шевченківської районної адміністрації Львівської міської ради про визнання особи недієздатною, встановлення опіки та призначення опікуна задовольнити.

Витребувати у Комунального некомерційного підприємства Львівської обласної ради «Львівський обласний клінічний психоневрологічний диспансер», що за адресою: м. Львів, вул. Коциловського, 30, історію хвороби та амбулаторну картку ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Копію ухвали скерувати для виконання Комунальному некомерційному підприємству Львівської обласної ради «Львівський обласний клінічний психоневрологічний диспансер», що за адресою: м. Львів, вул. Коциловського, 30.

Вищезазначені докази надати суду до 26 березня 2024 року.

Роз`яснити уповноваженій особі Комунального некомерційного підприємства Львівської обласної ради «Львівський обласний клінічний психоневрологічний диспансер», що відповідно до ст.84 ЦПК України будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду.

Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, настають наслідки, передбачені ч. ч. 8-10 ст. 84 ЦПК України. Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати витребувані судом докази.

Ухвала остаточна та оскарженню не підлягає.

Суддя: П. Т. Едер

Присяжні: В. І. Барко

П. М. Коваль

Дата ухвалення рішення11.03.2024
Оприлюднено13.03.2024
Номер документу117570159
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання особи недієздатною, встановлення опіки та призначення опікуна

Судовий реєстр по справі —466/2292/24

Ухвала від 27.03.2024

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Едер П. Т.

Ухвала від 26.03.2024

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Едер П. Т.

Ухвала від 11.03.2024

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Едер П. Т.

Ухвала від 29.02.2024

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Едер П. Т.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні