Ухвала
від 11.03.2024 по справі 303/2258/24
МУКАЧІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №303/2258/2

2/303/368/24

У Х В А Л А

про прийняття позовної заяви до розгляду

та відкриття провадження у справі

11 березня 2024 року м. Мукачево

Суддя Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області Мирошниченко Ю.М., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 , місце проживання АДРЕСА_1 до ОСОБА_2 , місце проживання АДРЕСА_1 , третя особи: Великолучківська сільська рада Мукачівського району, місцезнаходження с.Великі Лучки, вул.Центральна, буд.37, Мукачівського району та ОСОБА_3 , місце проживання АДРЕСА_1 про визначення способу участі у вихованні неповнолітньої дитини та визначення місця проживання, -

ВСТАНОВИВ:

Позивач ОСОБА_1 звернувся до суду із позовною заявою до ОСОБА_2 , треті особи: Великолучківська сільська рада Мукачівського району та ОСОБА_3 про визнання способу участі у вихованні неповнолітньої дитини та визначення місця проживання.

Форма і зміст поданої заяви відповідає вимогам ст.ст. 175, 177 ЦПК України.

Відповідно до ч.4 ст.19 ЦПК України, у зв`язку із складністю, дана справа підлягає розгляду в порядку загального позовного провадження.

У відповідності до ч.5 ст.19 СК України орган опіки та піклування подає суду письмовий висновок щодо розв`язання спору на підставі відомостей, одержаних у результаті обстеження умов проживання дитини, батьків, інших осіб, які бажають проживати з дитиною, брати участь у її вихованні, а також на підставі інших документів, які стосуються справи.

Враховуючи вищезазначене суд вважає за доцільне зобов`язати Орган опіки та піклування Великолучківської сільської ради надати висновок щодо розв`язання спору.

Керуючись ст.ст. 19, 187, 258, 260, 261, 274, 277, ЦПК України, суддя, -

УХВАЛИВ:

Прийняти до розгляду та відкрити провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 , місце проживання АДРЕСА_1 до ОСОБА_2 , місце проживання АДРЕСА_1 , третя особи: Великолучківська сільська рада Мукачівського району, місцезнаходження с.Великі Лучки, вул.Центральна, буд.37, Мукачівського району та ОСОБА_3 , місце проживання АДРЕСА_1 про визначення способу участі у вихованні неповнолітньої дитини та визначення місця проживання.

Підготовче судове засідання призначити на 09 год. 00 хв., 09 квітня 2024 року.

Зобов`язати Орган опіки та піклування Великолучківської сільської ради надати висновок щодо визначення місця проживання ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 та способів участі батьків у його вихованні.

Відповідачу пропонується подати до суду відзив на позов протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі, а сторонам його копію з доданими до нього документами.

Третім особам пропонується подати до суду пояснення щодо позову або відзиву протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі або відзиву.

Копію ухвали направити сторонам по справі, а відповідачу третій особі копію позовної заяви з доданими до неї матеріалами.

Справа розглядатиметься суддею в приміщенні Мукачівського міськрайонного суду за адресою: м. Мукачево, вул. А. Літуна, №13.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається за веб-адресою сторінки на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет: https://court.gov.ua/

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Суддя Юрій Мирошниченко

Дата ухвалення рішення11.03.2024
Оприлюднено13.03.2024
Номер документу117571568
СудочинствоЦивільне
Сутьвизначення способу участі у вихованні неповнолітньої дитини та визначення місця проживання

Судовий реєстр по справі —303/2258/24

Ухвала від 02.05.2024

Цивільне

Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області

Мирошниченко Ю. М.

Ухвала від 11.03.2024

Цивільне

Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області

Мирошниченко Ю. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні