Ухвала
від 11.03.2024 по справі 161/4464/24
ЛУЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 161/4464/24

Провадження № 2/161/2067/24

У Х В А Л А

про прийняття до розгляду позовної заяви та відкриття провадження у справі

11 березня 2024 року місто Луцьк

Суддя Луцького міськрайонного суду Волинської області Гринь Олександр Миколайович, розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до Комунального підприємства «Луцька міська клінічна стоматологічна поліклініка» про визнання протиправними та скасування наказів, поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, стягнення моральної шкоди-

ВСТАНОВИВ:

06 березня 2024 року до Луцького міськрайонного суду Волинської області надійшов позов ОСОБА_1 до КП «Луцька міська клінічна стоматологічна поліклініка» про визнання протиправними та скасування наказів, поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, стягнення моральної шкоди.

Ухвалою судді від 07 березня 2024 року позовну заяву залишено без руху, надано позивачу строк для усунення недоліків позовної заяви.

08 березня 2024 року від представника позивача адвоката Лаврентьєва Д. О. до суду надійшла заява про усунення недоліків позовної заяви з доказами сплати судового збору.

Позовна заява за формою та змістом відповідає вимогам статей175і177 ЦПК Українита підсудна Луцькому міськрайонному суду Волинської області. Визначеністаттями 185-186 ЦПК Українипідстави для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

Згідно із положеннями п. 2 ч. 4 ст. 19 ЦПК України та на підставі п. 2 ч.1 ст. 274 ЦПК України справа підлягає розгляду в порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін.

На підставі наведеного вище та керуючись статтями 19, 27, 83, 175, 177, 178, 187, 190, 258-260, 274, 277 ЦПК України,

УХВАЛИВ:

Прийняти до розгляду позовну заяву ОСОБА_1 до Комунального підприємства «Луцька міська клінічна стоматологічна поліклініка» про визнання протиправними та скасування наказів, поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, стягнення моральної шкоди та відкрити провадження у справі.

Розгляд справи проводитиза правилами спрощеного позовного провадження, передбаченогостаттями 274-279 ЦПК України,з повідомленням (викликом) учасників справи.

Призначити судове засідання по розгляду справи по суті в порядку спрощеного позовного провадження на 10квітня 2024року об11год.00хв. та проводити з повідомленням учасників справи.

Встановити відповідачустрок п`ятнадцять днів з дня вручення цієї ухвали, протягом якого відповідач має право подати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам, визначенимст. 178 ЦПК України. Одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду відповідач зобов`язаний надіслати іншим учасникам справи копію відзиву та доданих до нього документів. Роз`яснити відповідачу, що в разі ненадання ним відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Відповідно до ч. 1ст. 193 ЦПК Україниу строк для подання відзиву відповідач має право пред`явити зустрічний позов до позивача.

Встановити позивачустрокп`ять днівз дня отримання копії відзиву, протягом якого позивач має право подати суду відповідь на відзив, що передбаченост. 179 ЦПК України. Одночасно з поданням суду відповіді на відзив позивач зобов`язаний її копію надіслати іншим учасникам справи.

Встановити відповідачустрокп`ять днів з дня отримання відповіді на відзив, протягом якого відповідач має право подати суду заперечення, що передбаченост. 180 ЦПК України.

Копію ухвали надіслати учасникам справи, а відповідачу та третім особам також копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Учасники справи можуть отримати інформацію в справі, що розглядається, на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за адресою: http://court.gov.ua/fair/, а про прийнятті процесуальні рішення у справі у Єдиному державному реєстрі судових рішень за адресою: http://reyestr.court.gov.ua.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Луцького міськрайонного суду

Волинської області О. М. Гринь

Дата ухвалення рішення11.03.2024
Оприлюднено13.03.2024
Номер документу117572782
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання протиправними та скасування наказів, поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, стягнення моральної шкоди

Судовий реєстр по справі —161/4464/24

Ухвала від 19.03.2024

Цивільне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Гринь О. М.

Ухвала від 11.03.2024

Цивільне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Гринь О. М.

Ухвала від 07.03.2024

Цивільне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Гринь О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні