Ухвала
від 04.03.2024 по справі 554/4280/23
ОКТЯБРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ПОЛТАВИ

Дата документу 04.03.2024Справа № 554/4280/23 Провадження № 2/554/1142/2024

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

про закриття підготовчого судового засідання та призначення справи до судового розгляду по суті

04 березня 2024 року м. Полтава

Октябрський районнийсуд м.Полтави ускладі:головуючого суддіБугрія В.М.,за участюсекретаря судовихзасідань:Янушкевіч К.І., розглянувшиу відкритомупідготовчому судовомузасіданні взалі судув м.Полтаві цивільнусправу запозовною заявою акціонерноготовариства "Укртрансгаз"в особіфілії "Будівельно-монтажнафірма "Укргазпромбуд"до ОСОБА_1 про визнанняособи такою,що втратилаправо користуванняжитловим приміщенням ,-

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся до суду з вказаним позовом.

Положеннями ст.189ЦПК України визначено, що завданнями підготовчого провадження є: 1) остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; 2) зясування заперечень проти позовних вимог; 3) визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; 4) вирішення відводів; 5) визначення порядку розгляду справи; 6) вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Підготовче провадження починається відкриттям провадження у справі і закінчується закриттям підготовчого засідання.

В ході підготовчого провадження та під час проведення підготовчого засідання у даній цивільній справі проведено наступні підготовчі дії: направлено копію ухвали про відкриття провадження у справі, визначено характер спірних правовідносин, вимоги позивача та склад учасників судового процесу, встановлено порядок з`ясування обставин, на які позивач посилається як на підставу своїх вимог, порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються.Спір між сторонами в добровільному порядку не врегульовано.

В підготовчому судовому засіданні встановлено, що спір між сторонами до судового розгляду не врегульований, підстав для залишення позовної заяви без розгляду або закриття провадження у справі немає. Підстав для відкладення підготовчого судового засідання поза межами строків підготовчого засідання немає.

Судом вчинено дії, необхідні для закінчення підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду.

У підготовчому судовому засіданні у відповідності дост.189ЦПК України виконано завдання підготовчого провадження.

Відповідно до ч.2 ст.200 ЦПК України, за результатами підготовчого судового засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

З урахуванням вказаного, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. ст.189,196-198,200 ЦПК України, суд,-

УХВАЛИВ :

Закрити підготовчезасідання запозовною заявою акціонерноготовариства "Укртрансгаз"в особіфілії "Будівельно-монтажнафірма "Укргазпромбуд"до ОСОБА_1 про визнанняособи такою,що втратилаправо користуванняжитловим приміщенням .

Призначити справу до судового розгляду по суті на 06.05.2024 року об. 14 год. 30 хв.

В судове засідання викликати сторони.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Суддя: В.М.Бугрій

Дата ухвалення рішення04.03.2024
Оприлюднено13.03.2024
Номер документу117574151
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнанняособи такою,що втратилаправо користуванняжитловим приміщенням

Судовий реєстр по справі —554/4280/23

Ухвала від 04.03.2024

Цивільне

Октябрський районний суд м.Полтави

Бугрій В. М.

Ухвала від 17.05.2023

Цивільне

Октябрський районний суд м.Полтави

Бугрій В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні