Ухвала
від 12.03.2024 по справі 708/143/24
ЧИГИРИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 708/143/24

Номер провадження № 2/708/99/24

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та призначення справи

до судового розгляду по суті

12 березня 2024 року

Чигиринський районний суд Черкаської області

в складі:

головуючої судді - Івахненко О.Г.,

при секретарі - Тендітній Л.В.,

за участю:

позивача - ОСОБА_1 ,

розглянувши на підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа Орган опіки та піклування при виконавчому комітеті Смілянської міської ради, про позбавлення батьківських прав,-

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся до суду з позовом до відповідачки про позбавлення її батьківських прав відносно малолітньої дочки ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Ухвалою Чигиринськогорайонного судуЧеркаської областівід 15 лютого 2024 року провадження у зазначеній справі було відкрито та справу призначено до підготовчого засідання.

Позивач у підготовчому судовому засіданні підтримав позовні вимоги в повному обсязі та не запеерчив проти закриття підготовчого провадження та призначення справи до розгляду по суті, будь-яких клопотань не заявляв.

Відповідачка у підготовче судове засідання не з'явилася, надіславши суду заяву про визнання позову та розгляд справи без її участі у зв'язку з неможливістю бути особисто присутньою під час розгляду справи.

Представник третьої особи органу опіки та піклування виконавчого комітету Смілянської міської ради Черкаської області у підготовче судове засіданні теж не з`явиася, надавши лист про неможливість прибуття у судове засідання з проханням розглянути справу без їх участі та врахувати по даній справі рішення виконкому Смілянської міської ради.

Суд, вислухавши позивача, ознайомившись з матеріалами позову, вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, оскільки до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті процесуальних дій вчиняти не потрібно, справа може бути призначена до судового розгляду по суті.

Зважаючи на вищевикладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст.189,196-198,200 ЦПК України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовчепровадження тапризначити дорозгляду цивільнусправу запозовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 ,третя особаОрган опікита піклуванняпри виконавчомукомітеті Смілянськоїміської ради,про позбавленнябатьківських правна 19березня 2024року об 11:00 годині.

У судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О.Г.Івахненко

Дата ухвалення рішення12.03.2024
Оприлюднено13.03.2024
Номер документу117574885
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —708/143/24

Рішення від 19.03.2024

Цивільне

Чигиринський районний суд Черкаської області

Івахненко О. Г.

Ухвала від 12.03.2024

Цивільне

Чигиринський районний суд Черкаської області

Івахненко О. Г.

Ухвала від 15.02.2024

Цивільне

Чигиринський районний суд Черкаської області

Івахненко О. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні