Ухвала
від 11.03.2024 по справі 709/398/24
ЧОРНОБАЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 709/398/24

У Х В А Л А

про прийняття заяви до розгляду та відкриття провадження у справі

11 березня 2024 року с-ще Чорнобай

Суддя Чорнобаївського районного суду Черкаської області Романова О.Г., розглянувши у приміщенні Чорнобаївського районного суду Черкаської області заяву представника заявника ОСОБА_1 адвоката Скіць Станіслава Миколайовича, заінтересована особа: Чорнобаївська селищна рада, про встановлення факту, що має юридичне значення, -

в с т а н о в и в:

Представник заявника ОСОБА_1 адвоката Скіць Станіслава Миколайовича звернувся до Чорнобаївського районного суду Черкаської області із заявою про встановлення факту, що має юридичне значення, заінтересована особа: Чорнобаївська селищна рада.

Подана заява відповідає вимогам ст.ст. 315-316 ЦПК України.

Згідно з ч. 3 і 4ст. 294 ЦПК Українисправи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, встановлених цим Кодексом, за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду. Інші особливості розгляду цих справ встановлені цим розділом. Справи окремого провадження суд розглядає за участю заявника і заінтересованих осіб.

За таких обставин суд дійшов висновку про призначення судового засідання у даній справі.

Відповідно до ч. 2ст. 294 ЦПК Україниз метою з`ясування обставин справи суд може за власною ініціативою витребувати необхідні докази.

Таким чином,суд вважаєза необхідневитребувати у Чорнобаївській державній нотаріальній конторі копію спадкової справи ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_2 та витяг зі Спадкового реєстру після смерті останньої.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 84, 259,260,293,294 ЦПК України, суд,-

п о с т а н о в и в:

Прийняти заяву до розгляду і відкрити провадження у цивільній справі за заявою представника заявника ОСОБА_1 адвоката Скіць Станіслава Миколайовича, заінтересована особа: Чорнобаївська селищна рада, про встановлення факту, що має юридичне значення.

Витребувати у Чорнобаївській державній нотаріальній конторі копію спадкової справи ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_2 та витяг зі Спадкового реєстру після смерті останньої.

Розгляд справи проводити в порядку окремого провадження.

Призначити у справі судове засідання на 11 квітня 2024 року о 09:30 у залі судових засідань № 4 Чорнобаївського районного суду Черкаської області.

Копію ухвали направити заявнику та Чорнобаївській державній нотаріальній конторі, а заінтересованій особі разом з копією заяви та копіями доданих до неї документів.

Витребувані докази, особи, у яких суд їх витребовує, зобов`язані подати до Чорнобаївського районного суду Черкаської області протягом п`яти днів з дня отримання копії ухвали.

Будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду.

Роз`яснити, що особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені ЦПК України.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному веб-порталі судової влади в Україні за веб-адресою: https://court.gov.ua/sud2322/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею і оскарженню окремо від рішення суду не підлягає. Заперечення на ухвалу включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя О. Г. Романова

Дата ухвалення рішення11.03.2024
Оприлюднено13.03.2024
Номер документу117574898
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення факту, що має юридичне значення

Судовий реєстр по справі —709/398/24

Рішення від 12.04.2024

Цивільне

Чорнобаївський районний суд Черкаської області

Романова О. Г.

Рішення від 11.04.2024

Цивільне

Чорнобаївський районний суд Черкаської області

Романова О. Г.

Ухвала від 14.03.2024

Цивільне

Чорнобаївський районний суд Черкаської області

Романова О. Г.

Ухвала від 11.03.2024

Цивільне

Чорнобаївський районний суд Черкаської області

Романова О. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні