Ухвала
від 12.03.2024 по справі 760/15619/23
СОЛОМ'ЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа №760/15619/23 2/760/323/24

УХВАЛА

про виправлення описки

12 березня 2024 року Солом`янський районний суд міста Києва у складі головуючого судді Жовноватюк В.С., розглянувши питання про виправлення описки в рішенні Солом`янського районного суду міста Києва у справі за позовом ОСОБА_1 до Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Солом`янського району м. Києва» про визнання незаконними та скасування наказів про переведення на неповний робочий день,-

ВСТАНОВИВ:

За ініціативою суду необхідно вирішити питання про виправлення описки в рішенні Солом`янського районного суду міста Києва у справі за позовом ОСОБА_1 до Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Солом`янського району м. Києва» про визнання незаконними та скасування наказів про переведення на неповний робочий день.

Після ухвалення рішення встановлено, що судом допущено описку та неправильно зазначено дату ухвалення рішення, відтак суд з власної ініціативи вирішив виправити допущену описку.

При цьому, суд вважає за можливе розглянути питання про виправлення описки за відсутності сторін.

Так, відповідно до ст.269 ЦПК України суд може з власної ініціативи або за заявою учасників справи виправити допущені в рішенні чи ухвалі описки чи арифметичні помилки. Питання про внесення виправлень вирішується без повідомлення учасників справи, про що постановляється ухвала. За ініціативою суду питання про внесення виправлень вирішується в судовому засіданні за участю учасників справи, проте їхня неявка не перешкоджає розгляду питання про внесення виправлень.

Керуючись ст.269 ЦПК України, -

УХВАЛИВ:

Виправити описку в рішенні Солом`янського районного суду міста Києва у справі за позовом ОСОБА_1 до Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Солом`янського району м. Києва» про визнання незаконними та скасування наказів про переведення на неповний робочий день, та зазначити, що рішення ухвалено 11 березня 2024 року.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п`ятнадцяти днів з дня її складання безпосередньо до Київського апеляційного суду.

Учасник справи, якому повне рішення або ухвала суду не були вручені у день його проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження на ухвали суду - якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Суддя В.С. Жовноватюк

Дата ухвалення рішення12.03.2024
Оприлюднено13.03.2024
Номер документу117575484
СудочинствоЦивільне
Сутьпереведення на неповний робочий день

Судовий реєстр по справі —760/15619/23

Ухвала від 12.03.2024

Цивільне

Солом'янський районний суд міста Києва

Жовноватюк В. С.

Рішення від 11.03.2024

Цивільне

Солом'янський районний суд міста Києва

Жовноватюк В. С.

Рішення від 11.03.2024

Цивільне

Солом'янський районний суд міста Києва

Жовноватюк В. С.

Ухвала від 18.09.2023

Цивільне

Солом'янський районний суд міста Києва

Жовноватюк В. С.

Ухвала від 02.08.2023

Цивільне

Солом'янський районний суд міста Києва

Жовноватюк В. С.

Ухвала від 21.07.2023

Цивільне

Солом'янський районний суд міста Києва

Жовноватюк В. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні