Ухвала
від 12.03.2024 по справі 383/598/23
БОБРИНЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 383/598/23

Номер провадження 1-кп/383/62/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

12 березня 2024 року Бобринецький районний суд Кіровоградської області у складі головуючої судді - ОСОБА_1 ,за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 , розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Бобринець Кіровоградської області в залі судових засідань Бобринецького районного суду Кіровоградської області заяву прокурора Снігурівського відділу Баштанської окружної прокуратури Миколаївської області ОСОБА_3 про проведення судового засідання в режимі відеоконференції у кримінальному провадженні про обвинувачення ОСОБА_4 у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 КК України,-

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Бобринецького районного суду Кіровоградської області перебуває вищевказана кримінальна справа.

До суду від прокурора ОСОБА_3 надійшло клопотання про її участь та участь свідка обвинувачення ОСОБА_5 в судовому засіданні в режимі відеоконференції з Березнегуватським районним судом Миколаївської області, оскільки з`явитися до Бобринецького районного суду Кіровоградської області на розгляд справи їм утруднено.

Відповідно до вимог п.1) ч. 1 ст. 336 КПК України у разі неможливості безпосередньої участі учасника кримінального провадження в судовому провадженні за станом здоров`я або з інших поважних причин судове провадження може здійснюватися у режимі відеоконференції під час трансляції з іншого приміщення, у тому числі яке знаходиться поза межами приміщення суду (дистанційне судове провадження).

Відповідно до змісту ч.2 ст.336 КПК України суд не має права прийняти рішення про здійснення дистанційного судового провадження, в якому поза межами приміщення суду перебуває обвинувачений, якщо він проти цього заперечує, крім випадків здійснення дистанційного судового провадження в умовах воєнного стану.

Суд ухвалює рішення про здійснення дистанційного судового провадження за власною ініціативою або за клопотанням сторони чи інших учасників кримінального провадження (ч.2 ст.336 КПК України).

Враховуючи вищевикладене, беручи до уваги віддаленість місця знаходження учасників процесу та обґрунтованість клопотання, суд приходить до висновку, що за для забезпечення оперативності судового провадження судове засідання за участю прокурора ОСОБА_3 та свідка обвинувачення ОСОБА_5 необхідно провести дистанційно в режимі відеоконференції з приміщення Березнегуватського районного суду Миколаївської області.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.336, 350, 369-372 КПК України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання прокурора ОСОБА_3 про проведення судового засідання в режимі відеоконференції задовольнити.

Судове засідання, призначене до розгляду на 13 березня 2024 рокуна 14 год. 00 хв., а також надалі усі інші судові засідання у справі про обвинувачення ОСОБА_4 у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 КК України, проводити дистанційнов режимівідеоконференції підчас трансляціїз приміщення Березнегуватського районногосуду Миколаївськоїобласті за участюпрокурора ОСОБА_3 та свідка обвинувачення ОСОБА_5

Бобринецький районнийсуд Кіровоградськійобласті доручаєвідповідній службовійособі Березнегуватського районногосуду Миколаївськоїобласті виконати вимоги ч. ч. 4,5 ст.336КПК України.

Попередити учасників справи,що ризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку, тощо несе учасник справи, який подав відповідне клопотання.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення12.03.2024
Оприлюднено13.03.2024
Номер документу117577097
СудочинствоКримінальне
Сутьобвинувачення ОСОБА_4 у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 КК України

Судовий реєстр по справі —383/598/23

Вирок від 03.04.2024

Кримінальне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Адаменко І. М.

Ухвала від 12.03.2024

Кримінальне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Адаменко І. М.

Ухвала від 07.02.2024

Кримінальне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Адаменко І. М.

Ухвала від 27.04.2023

Кримінальне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Адаменко І. М.

Ухвала від 27.04.2023

Кримінальне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Адаменко І. М.

Ухвала від 29.03.2023

Кримінальне

Бобринецький районний суд Кіровоградської області

Адаменко І. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні