Ухвала
від 12.03.2024 по справі 676/400/24
НОВОУШИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 676/400/24

Провадження №2/680/101/24

УХВАЛА

12 березня 2024 року смт Нова Ушиця

Новоушицький районний суд Хмельницької області в складі:

головуючого судді Яцини О.І.,

за участю секретаря судового засідання Стандрійчук М.П.,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в порядку загального позовного провадження у залі суду цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «ФІНПРОМ МАРКЕТ» про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню,

установив:

У провадженні Новоушицького районного суду Хмельницької області перебуває дана справа.

Позивач при зверненні до суду із позовною заявою вказав у її змісті в якості третіх осіб приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Остапенка Євгена Михайловича; Новоушицький ВДВС у Кам`янець-Подільському районі Хмельницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ).

Відтак, вказуючи цих осіб, позивач вважає, що прийняте у справі рішення може вплинути на їх права та обов`язки.

Позивач в підготовче засідання не з`явився будучи належним чином повідомленим про таке. Заяв про відкладення чи розгляд справи за його відсутності до суду не подавав, причини неявки не повідомив.

Відповідач в підготовче засідання представника не направив будучи належним чином повідомленим про таке.

Відповідно до частини третьої статті 53 ЦПК України якщо суд при вирішенні питання про відкриття провадження у справі або при підготовці справи до розгляду встановить, що рішення суду може вплинути на права та обов`язки осіб, що не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі у справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору.

Дослідивши заяву та матеріали справи суд з`ясував, що приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Остапенко Євген Михайлович видав виконавчий напис № 12592 від 12 березня 2021 року про стягнення з позивача на користь відповідача заборгованості в розмірі 11774 грн. На виконанні Новоушицького ВДВС перебуває виконавче провадження ВП № 66055352 відкритому на підставі виконавчого напису № 12252.

Відтак, прийняте у справі рішення може вплинути на права та обов`язки вказаних осіб.

Отже, враховуючи зазначене, з метою повного, всебічного, об`єктивного та своєчасного розгляду справи, суд вважає за необхідне залучити до участі в розгляді справи у якості третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Остапенка Євгена Михайловича; Новоушицький ВДВС у Кам`янець-Подільському районі Хмельницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ).

Керуючись ст.ст.53, 260, 261 ЦПК України, суд,

постановив:

Залучити доучасті вцивільній справіза позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «ФІНПРОМ МАРКЕТ» про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню, в якості третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору:

приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Остапенка Євгена Михайловича (01001, м. Київ, вул. Мала Житомирська, 6/5);

Новоушицький ВДВС у Кам`янець-Подільському районі Хмельницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) (селище Нова Ушиця, вул. Українська, 28, Кам`янець-Подільського району, Хмельницької області).

Направити третім особам, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору копію ухвали, копію позову з доданим до нього документами.

Підготовче засідання відкласти на 10 годину 00 хвилину 04 квітня 2024 року, яке відбудеться в приміщенні Новоушицького районного суду Хмельницької області (селище Нова Ушиця, вул.Українська, 27).

В підготовче засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Третя особа,яка незаявляє самостійнихвимог напредмет спору,має правона поданняпротягом десяти днівз часуотримання даноїухвали письмовихпояснень щодопозову абовідзиву,викладення своїхаргументів іміркувань напідтримку абозаперечення протипозову зодночасним надісланнямсторонам йогокопії та всіхдоданих документів, після чого надати суду підтверджуючі відомості направлення таких.

Ухвала набирає законної сили негайно з моменту її оголошення та оскарженню не підлягає.

Суддя О. І. Яцина

Дата ухвалення рішення12.03.2024
Оприлюднено14.03.2024
Номер документу117583773
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню

Судовий реєстр по справі —676/400/24

Ухвала від 04.04.2024

Цивільне

Новоушицький районний суд Хмельницької області

Яцина О. І.

Ухвала від 12.03.2024

Цивільне

Новоушицький районний суд Хмельницької області

Яцина О. І.

Ухвала від 14.02.2024

Цивільне

Новоушицький районний суд Хмельницької області

Яцина О. І.

Ухвала від 14.02.2024

Цивільне

Новоушицький районний суд Хмельницької області

Яцина О. І.

Ухвала від 31.01.2024

Цивільне

Новоушицький районний суд Хмельницької області

Яцина О. І.

Ухвала від 31.01.2024

Цивільне

Новоушицький районний суд Хмельницької області

Яцина О. І.

Ухвала від 23.01.2024

Цивільне

Кам'янець-Подільський міськрайонний суд Хмельницької області

Шевцова Л. М.

Ухвала від 23.01.2024

Цивільне

Кам'янець-Подільський міськрайонний суд Хмельницької області

Шевцова Л. М.

Ухвала від 23.01.2024

Цивільне

Кам'янець-Подільський міськрайонний суд Хмельницької області

Шевцова Л. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні