Ухвала
від 12.03.2024 по справі 592/1886/22
СУМСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Справа №592/1886/22 Головуючий у суді у 1 інстанції - Корольова Г. Ю.Номер провадження 22-ц/816/37/24 Суддя-доповідач - Криворотенко В. І. Категорія -

УХВАЛА

12 березня 2024 року м.Суми

Сумський апеляційний суд у складі колегії суддів:

Криворотенка В. І. (суддя-доповідач), Філонової Ю. О. , Собини О. І.

з участю секретаря судового засідання Назарової О.М.,

розглянувши апеляційну скаргу представника ОСОБА_1 адвоката Бровка Олександра Михайловича

на рішення Ковпаківського районного суду м. Суми від 03 січня 2023 року

в цивільній справі за позовом Приватної фірми «Ордекс» до ОСОБА_2 , ОСОБА_1 , треті особи: приватний нотаріус Сумського міського нотаріального округу Нагорна Наталія Василівна, Акціонерне товариство «Мегабанк», про витребування майна з чужого незаконного володіння,

В С Т А Н О В И В:

Вищевказана цивільна справа була призначена до розгляду в судовому засіданні Сумського апеляційного суду на 15 годину 30 хвилин 12 березня 2024 року.

Відповідно до частини 1, 3, 9 статті 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості.

Учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-комунікаційну систему та/або положень, що визначають порядок функціонування її окремих підсистем (модулів).

Копія ухвали про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду негайно надсилається до суду, який зобов`язаний організувати її виконання, та особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Враховуючи раніше подані клопотання представника Акціонерного товариства «Мегабанк» - адвоката Дребот І.А., представника ОСОБА_1 адвоката Бровка О.М. про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів, колегія суддів вважає за необхідне повторно забезпечити їх участь у судовому засіданні суду апеляційної інстанції 25 квітня 2024 року о 10 годині 30 хвилин в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою підсистеми відеоконференцзв`язку (https://vkz.court.gov.ua).

На підставі наведеного, керуючись ст. 212 ЦПК України, апеляційний суд

У Х В А Л И В:

Забезпечити участь представника Акціонерного товариства «Мегабанк» - адвоката Дребот Ірини Анатоліївни, представника ОСОБА_1 адвоката Бровка Олександра Михайловича у судовому засіданні суду апеляційної інстанції 25 квітня 2024 року о 10 годині 30 хвилин в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою підсистеми відеоконференцзв`язку (https://vkz.court.gov.ua).

Попередити представника Акціонерного товариства «Мегабанк» - адвоката Дребот Ірину Анатоліївну, представника ОСОБА_1 адвоката Бровка Олександра Михайловича, що відповідно до ч. 5 ст. 212 ЦПК України ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Відеоконференція буде проведена за допомогою підсистеми відеоконференцзв`язку (https://vkz.court.gov.ua).

Для участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду необхідно:

- використовувати комп`ютерну техніку або смартфони з доступом в мережу Інтернет, які дозволяють передавати аудіосигнал та відеозображення;

- попередньо зареєструватись з використанням власного електронного підпису в Системі на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою https://vkz.court.gov.ua/site/signup та перевірити наявні власні технічні засоби на відповідність технічним вимогам;

- зайти та авторизуватися в Системі за 10 хвилин до часу судового засідання;

- активувати технічні засоби (мікрофон, навушники та камера) та перевірити їх працездатність шляхом тестування за допомогою Системи;

- очікувати запрошення секретаря до участі в судовому засіданні.

Роз`яснити представнику Акціонерного товариства «Мегабанк» - адвокату Дребот Ірині Анатоліївні, представнику ОСОБА_1 адвокату Бровку Олександру Михайловичу, що доступ користувачів до сервісу відеоконференцзв`язку ЄСІТС (далі - ВКЗ) можливий тільки через Електронний кабінет Електронного суду (https://cabinet.court.gov.ua) (далі - ЕС). Для входу через ЕС необхідно авторизуватися в ЕС за допомогою свого кваліфікованого електронного підпису. Перевірити, щоб в профілі користувача ЕС було зазначено ту саму адресу електронної пошти, що і на сайті ВКЗ, в іншому випадку, змінити зазначену електронну адресу в ЕС. Перехід до ВКЗ виконується за допомогою окремого пункту меню в ЕС - «Відеозв`язок». Після натискання зазначеного пункту користувач переходить на сайт ВКЗ авторизованим в обліковому записі.

Копію ухвали направити представнику Акціонерного товариства «Мегабанк» - адвокату Дребот Ірині Анатоліївні на електронну адресу, зазначену в клопотанні (т. 5 а.с. 207), представнику ОСОБА_1 адвокату Бровку Олександру Михайловичу на електронну адресу, зазначену в клопотанні (т. 5 а.с. 205).

Ухвала касаційному оскарженню не підлягає.

Суддя-доповідач - В. І. Криворотенко

Судді: Ю. О. Філонова

О. І. Собина

Дата ухвалення рішення12.03.2024
Оприлюднено14.03.2024
Номер документу117586255
СудочинствоЦивільне
Сутьвитребування майна з чужого незаконного володіння

Судовий реєстр по справі —592/1886/22

Ухвала від 25.04.2024

Цивільне

Сумський апеляційний суд

Криворотенко В. І.

Ухвала від 25.04.2024

Цивільне

Сумський апеляційний суд

Криворотенко В. І.

Ухвала від 25.04.2024

Цивільне

Сумський апеляційний суд

Криворотенко В. І.

Ухвала від 24.04.2024

Цивільне

Сумський апеляційний суд

Криворотенко В. І.

Ухвала від 04.04.2024

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Зайцев Андрій Юрійович

Ухвала від 28.03.2024

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Зайцев Андрій Юрійович

Ухвала від 25.03.2024

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Зайцев Андрій Юрійович

Ухвала від 12.03.2024

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Зайцев Андрій Юрійович

Ухвала від 12.03.2024

Цивільне

Сумський апеляційний суд

Криворотенко В. І.

Ухвала від 06.03.2024

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Зайцев Андрій Юрійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні