Ухвала
від 12.03.2024 по справі 572/2479/23
САРНЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Сарненський районний суд

Рівненської області


Справа № 572/2479/23

У ХВ АЛ А

12 березня 2024 року м. Сарни

Сарненський районний суд Рівненської області в складі головуючого судді Довгого І.І., отримавши заяву головного державного виконавця Сарненського відділу державної виконавчої служби у Сарненському районі Рівненської області Західного міжрегіонального управління юстиції Міністерства юстиції Ігоря Болкуневича про роз`яснення рішення суду винесеного у справі № 572/2479/23 за позовом ОСОБА_1 до Комунального підприємства «Обласна психіатрична лікарня с. Орлівка» Рівненської обласної ради, третя особа без самостійних вимог на стороні відповідача директор КП «Обласна психіатрична лікарня с. Орлівка» Рівненської обласної ради Задорожний Олександр Григорович про визнання незаконним та скасування наказу про звільнення, поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу,

ВСТАНОВИВ:

Головний державний виконавець І. Болкуневич звернувся до Сарненського районного суду Рівненської області з заявою в якій просить роз`яснити рішення Сарненського районного суду Рівненської області №572/2479/23 із зазначенням кількісної штатної одиниці посади, відповідно до якого підлягає поновленню на роботі ОСОБА_1 .

Відповідно до п.п. 4 п. 1 ч. 2 ст. 4 Закону України "Про судовий збір" № 3674-VI за подання до суду заяви про роз`яснення судового рішення, які подано юридичною особою повинен бути сплачений судовий збір у 0,5 розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб.

За таких обставин, заявнику необхідно сплатити судовий збір у сумі 1514 грн. та надати квитанцію.

Згідно ст. 185 ЦПК України суддя встановивши, що заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях 175 і 177 ЦПК України, протягом п`яти днів з дня надходження до суду позовної заяви постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху.

Якщо заявник відповідно до ухвали суду у встановлений строк виконає вимоги, визначені статтями 175 і 177 ЦПК України, заява вважається поданою в день її первісного подання до суду. Якщо заявник не усунув недоліки позовної заяви у строк, встановлений судом, заява вважається неподаною і повертається позивачеві.

За таких обставин справа не може бути прийнята до провадження і заявнику необхідно надати строк для усунення зазначених недоліків.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 177, 185, ЦПК України ,

УХВАЛИВ:

Заяву головного державного виконавця Сарненського відділу державної виконавчої служби у Сарненському районі Рівненської області Західного міжрегіонального управління юстиції Міністерства юстиції Ігоря Болкуневича про роз`яснення рішення суду винесеного у справі № 572/2479/23 за позовом ОСОБА_1 до Комунального підприємства «Обласна психіатрична лікарня с. Орлівка» Рівненської обласної ради, третя особа без самостійних вимог на стороні відповідача директор КП «Обласна психіатрична лікарня с. Орлівка» Рівненської обласної ради Задорожний Олександр Григорович про визнання незаконним та скасування наказу про звільнення, поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу залишити без руху, надавши заявнику десятиденний строк для усунення недоліків із моменту отримання копії ухвали.

Якщо заявник не усуне недоліки поданої заяви у строк, встановлений судом, заява вважатиметься неподаною і буде повернута заявникові не пізніше п`яти днів з дня закінчення строку на усунення недоліків.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

Дата ухвалення рішення12.03.2024
Оприлюднено14.03.2024
Номер документу117588592
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —572/2479/23

Ухвала від 29.03.2024

Цивільне

Сарненський районний суд Рівненської області

Довгий І.І.

Рішення від 18.03.2024

Цивільне

Сарненський районний суд Рівненської області

Довгий І.І.

Ухвала від 12.03.2024

Цивільне

Сарненський районний суд Рівненської області

Довгий І.І.

Рішення від 14.02.2024

Цивільне

Сарненський районний суд Рівненської області

Довгий І.І.

Рішення від 14.02.2024

Цивільне

Сарненський районний суд Рівненської області

Довгий І.І.

Ухвала від 30.06.2023

Цивільне

Сарненський районний суд Рівненської області

Довгий І.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні