Ухвала
від 12.03.2024 по справі 638/1819/24
ДЗЕРЖИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Справа № 638/1819/24

Провадження № 2/638/3020/24

УХВАЛА

Іменем України

12 березня 2024 року Дзержинський районний суд м. Харкова у складі

головуючого судді - Латки І.П.,

за участю секретаря судового засідання Мяснянкіної Г.П.,

розглянувши ввідкритому підготовчомусудовому засіданнів залісуду вм.Харкові цивільнусправу за позовом ОСОБА_1 до Головного управління Пенсійного фонду України в Харківській області, Управління Державної казначейської служби України в Шевченківському районі м. Харкова про відшкодування шкоди, завданої незаконними рішеннями, дією чи бездіяльністю органу державної влади,

в с т а н о в и в:

У січні 2024 року ОСОБА_1 звернувся до суду з позовом до Головного управління Пенсійного фонду України в Харківській області, Управління Державної казначейської служби України в Шевченківському районі м. Харкова про відшкодування шкоди, завданої незаконними рішеннями, дією чи бездіяльністю органу державної влади.

Ухвалою суду від 31 січня 2024 року позовну заяву прийнято до розгляду та відкрито загальне позовне провадження. Призначено підготовче судове засідання.

У підготовче судове засідання сторони не з`явилися, причини неявки суду не повідомили, про підготовче судове засідання повідомлені належним чином, з клопотання про відкладення підготовчого судового засідання не зверталися, у зв`язку з чим суд вважає за можливе провести підготовче судове засідання без участі сторін.

Відповідно до частини 3 статті 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

З урахування положень ст. 189, 200 ЦПК України, суд дійшов висновку, що у підготовчому судовому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, які необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження з метою виконання завдань підготовчого судового засідання, спір між сторонами до судового розгляду не врегульований, підстав для залишення позовної заяви без розгляду або закриття провадження у справі немає. Підстав для відкладення підготовчого судового засідання або оголошення перерви у підготовчому судовому засіданні немає.

На підставі вищевикладеного, суд закриває підготовче судове засідання та призначає справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні, в яке викликає учасників справи.

Керуючись ст. 189, 197, 200 ЦПК України, суд,

у х в а л и в:

Закрити підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Головного управління Пенсійного фонду України в Харківській області, Управління Державної казначейської служби України в Шевченківському районі м. Харкова про відшкодування шкоди, завданої незаконними рішеннями, дією чи бездіяльністю органу державної влади.

Призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 04 квітня2024року о09год 00хв у приміщенні Дзержинського районного суду м. Харкова (61202, м. Харків, пр-т. Перемоги, 52-В).

Повідомити сторін про судове засідання.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за вебадресою: http://dg.hr.court.gov.ua/sud2011/ на Офіційному вебпорталі судової влади України.

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення та оскарженню не підлягає.

Суддя І.П. Латка

Дата ухвалення рішення12.03.2024
Оприлюднено14.03.2024
Номер документу117600365
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування шкоди, завданої незаконними рішеннями, дією чи бездіяльністю органу державної влади

Судовий реєстр по справі —638/1819/24

Ухвала від 04.04.2024

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Латка І. П.

Ухвала від 12.03.2024

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Латка І. П.

Ухвала від 21.02.2024

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Латка І. П.

Ухвала від 31.01.2024

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Латка І. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні