Ухвала
від 12.03.2024 по справі 759/12047/23
СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. КИЄВА

пр. № 2/759/465/24

ун. № 759/12047/23

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

12 березня 2024 рокуСвятошинський районний суд м. Києва в складі:

головуючого - судді: Шум Л.М.

за участю секретаря: Мовчана О.В.

розглянувши у судовому засіданні заяву позивачки ОСОБА_1 про залишення позову ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Комунального підприємства "Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Святошинського району міста Києва", ЖЕД №3 про відшкодування заборгованості по сплаті комунальних послуг за частку в квартирі, яка перебуває в спільній частковій власності та розподіл особових рахунків, без розгляду,

ВСТАНОВИВ:

У червні 2023 року позивачка ОСОБА_1 звернулася до суду з позовом до ОСОБА_2 , Комунального підприємства "Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Святошинського району міста Києва", ЖЕД №3 про відшкодування заборгованості по сплаті комунальних послуг за частку в квартирі, яка перебуває в спільній частковій власності та розподіл особових рахунків.

Ухвалою суду від 03.07.2023року відкрито провадження по справі та призначено до підготовчого засідання.

23.11..2023 року ухвалою суду закрито підготовче засідання та призначено справу до судового засідання.

До суду надійшла заява від позивачки ОСОБА_1 про залишення позову ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Комунального підприємства "Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Святошинського району міста Києва", ЖЕД №3 про відшкодування заборгованості по сплаті комунальних послуг за частку в квартирі, яка перебуває в спільній частковій власності та розподіл особових рахунків, без розгляду.

В судове засідання сторони не з`явились, про дату, час та місце розгляду справи повідомлені належним чином, причини неявки суду не відомі.

Враховуючи те, що сторони до судового засідання не з`явились, суд, керуючись ч. 2 ст. 247 ЦПК України, розглянув справу без фіксації судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу.

Відповідно до п. 5 ч. 1 ст. 257 ЦПК України, суд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду, якщо позивач подав заяву про залишення позову без розгляду до початку розгляду справи по суті.

Так, як заява про залишення позову без розгляду подана до початку розгляду справи по суті, суд вважає, що заява підлягає задоволенню.

На підставі викладеного, керуючись п. 5 ч. 1 ст. 257 ЦПК України, суд -

ПОСТАНОВИВ:

Заяву позивачки ОСОБА_1 про залишення позову ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Комунального підприємства "Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Святошинського району міста Києва", ЖЕД №3 про відшкодування заборгованості по сплаті комунальних послуг за частку в квартирі, яка перебуває в спільній частковій власності та розподіл особових рахунків, без розгляду - задовольнити.

Позов ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Комунального підприємства "Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Святошинського району міста Києва", ЖЕД №3 про відшкодування заборгованості по сплаті комунальних послуг за частку в квартирі, яка перебуває в спільній частковій власності та розподіл особових рахунків- залишити без розгляду.

Роз`яснити заявнику його право на повторне звернення з вказаною позовною заявою до суду.

Ухвала може бути оскаржена до Київського апеляційного суду через суд першої інстанції шляхом подання апеляційної скарги протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Суддя: Л.М. Шум

Дата ухвалення рішення12.03.2024
Оприлюднено14.03.2024
Номер документу117611857
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування заборгованості по сплаті комунальних послуг за частку в квартирі, яка перебуває в спільній частковій власності та розподіл особових рахунків, без розгляду

Судовий реєстр по справі —759/12047/23

Ухвала від 12.03.2024

Цивільне

Святошинський районний суд міста Києва

Шум Л. М.

Ухвала від 23.11.2023

Цивільне

Святошинський районний суд міста Києва

Шум Л. М.

Ухвала від 03.07.2023

Цивільне

Святошинський районний суд міста Києва

Шум Л. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні