Ухвала
від 12.03.2024 по справі 128/95/24
ВІННИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 128/95/24

УХВАЛА

12 березня 2024 року м. Вінниця

Вінницький районний суд Вінницької області в складі:

головуючого судді Васильєвої Т.Ю.,

секретар Кострюкова Л.В.,

розглянувши у відкритому підготовчомузасіданні цивільну справу за позовною заявою першого заступника керівника Вінницької обласної прокуратури в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області до Агрономічної сільської ради, ОСОБА_1 , за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні позивача: Національна академія аграрних наук України, Державне підприємство «Науковий інноваційно-технологічний центр Інституту кормів та сільського господарства Поділля Національної академії аграрних наук України» про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою шляхом скасування рішення ради, скасування державної реєстрації прав та зобов`язання повернути земельну ділянку,

УСТАНОВИВ:

В провадженні Вінницького районного суду Вінницької області перебуває вищевказана цивільна справа.

Ухвалою суду від 12.01.2024 відкрито провадження у даній справі та призначено підготовче засідання, яке було відкладено на 12.03.2024 о 10:30 год.

Сторони по справі в підготовче засідання не з`явилися.

Прокурор в підготовче засідання не з`явилась, однак подала заяву про проведення підготовчого засідання без її участі, крім того, просила закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті. Інших клопотань, які підлягають до розгляду в підготовчому засіданні, прокурором не подано.

Представник Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області в підготовче засіданняне з`явився,хоча повідомленийналежним чиномпро дату,час тамісце проведенняпідготовчого засідання.Клопотань,які підлягаютьдо розглядув підготовчомузасіданні,ним не подано.

Представник відповідача Агрономічної сільської ради в підготовче засідання не з`явився, хоча сільська рада повідомлена належним чином про дату, час та місце проведення підготовчого засідання шляхом направлення судової повістки про виклик до суду до її електронного кабінету. Клопотань, які підлягають до розгляду в підготовчому засіданні, відповідачем не подано.

Відповідач ОСОБА_1 та її представник в підготовче засідання не з`явилися, хоча повідомлені належним чином про дату, час та місце проведення підготовчого засідання. Клопотань, які підлягають до розгляду в підготовчому засіданні, стороною відповідача не подано.

Представник третьої особи Національної академіїаграрних наукУкраїнив підготовче засідання не з`явився, хоча третя особа повідомлена належним чином про дату, час та місце проведення підготовчого засідання шляхом направлення судової повістки про виклик до суду до її електронного кабінету. Клопотань, які підлягають до розгляду в підготовчому засіданні, третьою особою не подано.

Представник третьої особи Державного підприємства «Науковий інноваційно-технологічний центр Інституту кормів та сільського господарства Поділля Національної академії аграрних наук України» в підготовче засідання не з`явився, хоча третя особа вважається повідомленою належним чином про дату, час та місце проведення підготовчого засідання, за місцезнаходженням юридичної особи, що підтверджується матеріалами справи. Клопотань, які підлягають до розгляду в підготовчому засіданні, третьою особою не подано.

За вказаних обставин, суд вважає за можливе провести підготовче засідання за відсутності учасників справи.

Згідно із п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Дослідивши матеріали справи, враховуючи відсутність інших клопотань, що підлягають вирішенню в підготовчому засіданні згідно ст. 197 ЦПК України, суд вважає можливим завершити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті, встановивши загальний порядок дослідження доказів у справі.

Керуючись ст.ст. 197, 198, 200 ЦПК України, суд,

УХВАЛИВ:

Закрити підготовчепровадження усправі запозовною заявою першого заступника керівника Вінницької обласної прокуратури в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області до Агрономічної сільської ради, ОСОБА_1 , за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні позивача: Національна академія аграрних наук України, Державне підприємство «Науковий інноваційно-технологічний центр Інституту кормів та сільського господарства Поділля Національної академії аграрних наук України» про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою шляхом скасування рішення ради, скасування державної реєстрації прав та зобов`язання повернути земельну ділянку.

Призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 02.04.2024 о 11:30 год, встановивши загальний порядок дослідження доказів у справі, про що повідомити учасників судового розгляду.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

Дата ухвалення рішення12.03.2024
Оприлюднено14.03.2024
Номер документу117612317
СудочинствоЦивільне
Сутьусунення перешкод у користуванні земельною ділянкою шляхом скасування рішення ради, скасування державної реєстрації прав та зобов`язання повернути земельну ділянку

Судовий реєстр по справі —128/95/24

Ухвала від 12.03.2024

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Васильєва Т. Ю.

Ухвала від 11.01.2024

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Васильєва Т. Ю.

Ухвала від 12.01.2024

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Васильєва Т. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні