Ухвала
від 13.03.2024 по справі 242/332/24
СЕЛИДІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 242/332/24

Провадження № 2-о/242/20/24

У Х В А Л А

Іменем України

13 березня 2024 року Селидівський міський суд Донецької області в складі: головуючого судді Черкова В.Г., при секретарі Кідрон О.М., розглянувши в судовому засіданні цивільну справу за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа: Селидівське об`єднане управління Пенсійного фонду України у Донецькій області, про встановлення факту належності документу, -

в с т а н о в и в:

В провадженні суду перебуває цивільна справа за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа: Селидівське об`єднане управління Пенсійного фонду України у Донецькій області, про встановлення факту належності документу.

До суду від заявника надійшла заява, в якій вона просить суд замінити заінтересовану особу та залучити у якості належної заінтересованої особи - Головне управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області.

Суд, дослідивши матеріали справи, приходить до наступного.

Відповідно достатті 51 ЦПК України, якщо позов подано не до тієї особи, яка повинна відповідати за позовом, суд до закінчення підготовчого провадження за клопотанням позивача замінює первісного відповідача належним відповідачем, не закриваючи провадження у справі.

Відповідно до ч. 3ст.42 ЦПК Україниу справах окремого провадження учасниками справи є заявники, інші заінтересовані особи.

Згідно з ч. 3ст. 294 ЦПК Українисправи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, встановлених цим Кодексом, за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду. Інші особливості розгляду цих справ встановлені цим розділом.

Згідно з ч. 9ст. 10 ЦПК Україниякщо спірні відносини не врегульовані законом, суд застосовує закон, що регулює подібні за змістом відносини (аналогія закону), а за відсутності такого - суд виходить із загальних засад законодавства (аналогія права).

Оскільки положеннямиЦПК Українине передбачена заміна заінтересованої особи в окремому провадженні, суд за аналогією застосовує положенняст.51 ЦПК Українищодо заміни неналежного відповідача.

Враховуючи вищевикладене, суд вважає за необхідним заяву заявника задовольнити та замінити заінтересовану особу Селидівське об`єднанеуправління Пенсійногофонду Україниу Донецькійобласті на Головне управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області.

Керуючись ст. 294 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В :

Заяву заявника задовольнити.

Замінитипо цивільнійсправі зазаявою ОСОБА_1 , заінтересована особа: Селидівське об`єднане управління Пенсійного фонду України у Донецькій області, про встановлення факту належності документу, заінтересовану особу- Селидівське об`єднане управління Пенсійного фонду України у Донецькій області,на -Головне управлінняПенсійного фондуУкраїни уВінницькій області(вул.Зодчих,22,м.Вінниця,21005).

Відкласти судовий розгляд по цивільній справі до 27.03.2024 р. до 11.30 годин.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

Дата ухвалення рішення13.03.2024
Оприлюднено14.03.2024
Номер документу117616263
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення факту належності документу

Судовий реєстр по справі —242/332/24

Рішення від 27.03.2024

Цивільне

Селидівський міський суд Донецької області

Черков В. Г.

Ухвала від 13.03.2024

Цивільне

Селидівський міський суд Донецької області

Черков В. Г.

Ухвала від 01.03.2024

Цивільне

Селидівський міський суд Донецької області

Черков В. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні