Ухвала
від 13.03.2024 по справі 363/472/24
ВИШГОРОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

"13" березня 2024 р. Справа № 363/472/24

УХВАЛА

про призначення судового розгляду

13 березня 2024 року Вишгородський районний суд Київської області в складі

головуючого судді ОСОБА_1 ,

секретаря ОСОБА_2 ,

за участю прокурора ОСОБА_3 ,

представника потерпілого ОСОБА_4 ,

захисників ОСОБА_5 ,

ОСОБА_6 ,

обвинуваченого ОСОБА_7 ,

розглянувши у підготовчому засіданні в м.Вишгороді обвинувальний акт у кримінальному провадженню стосовно ОСОБА_7 , у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України,

встановив:

До Вишгородського районного суду Київської області надійшов обвинувальний акт з реєстром матеріалів досудового розслідування у вказаному кримінальному провадженні та цивільний позовпрокурора Дарницькоїспеціалізованої прокуратуриу сферіоборони Центральногорегіону вінтересах Центральноїбази виробнично-технологічноїкомплектації Національноїгвардії Українидо ОСОБА_7 про відшкодування матеріальної шкоди, заподіяної внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Прокурор в підготовчому судовому засіданні зазначив, що підстав для закриття, зупинення провадження немає, в справі наявні всі необхідні для розгляду в судовому засіданні матеріали, порушеньКПК Українипри проведенні досудового розслідування не встановлено, підстав для повернення обвинувального акту прокурору немає, просив призначити кримінальне провадження до судового розгляду.

Представник потерпілого в підготовчому засіданні просив призначити справу до судового розгляду.

Захисники не заперечували проти прийняття цивільного позову та призначення справи до судового розгляду.

Обвинувачений ОСОБА_7 просив призначити кримінальне провадження до судового розгляду.

Заслухавши учасників судового засідання, суд дійшов до наступного висновку.

Враховуючи, що угоди про визнання винуватості чи про примирення до суду у порядку ст.ст. 468-475 КПК Українине надійшло, підстав для закриття провадження згідно ст.284 КПК Українине вбачається, підстав для повернення обвинувального акту прокурору немає, підстав для направлення обвинувального акту для визначення підсудності не встановлено, зважаючи на те, що немає підстав для прийняття рішень визначених п.п. 1-4 ч. 3 ст. 314 КПК України, суд приходить до висновку, що дане кримінальне провадження слід призначити до судового розгляду.

Щодо поданого цивільного позову, суд приходить до наступного.

За ч.5 ст.128 КПК цивільний позов у кримінальному провадженні розглядається судом за правилами, встановленими цим Кодексом. Якщо процесуальні відносини, що виникли у зв`язку з цивільним позовом, цим Кодексом не врегульовані, до них застосовуються норми Цивільного процесуального кодексу України за умови, що вони не суперечать засадам кримінального судочинства. Поданий цивільний позов за формою та змістом відповідає вимогам ст. 175 ЦПК України, судовий розгляд даного кримінального провадження не розпочатий, тому є підстави для прийняття судом поданого цивільного позову.

Інших клопотань від учасників судового провадження не надходило.

Керуючись ст.ст. 314-316 КПК України, суд

ухвалив:

Закінчити підготовку у кримінальному провадженні.

Призначити судовий розгляд обвинувального акта стосовно ОСОБА_7 у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України у судовому засіданні в приміщенні Вишгородського районного суду на 21.03.2024 року на 10 годину 00 хвилин.

Прийняти дорозгляду цивільнийпозов прокурораДарницької спеціалізованоїпрокуратури усфері оборониЦентрального регіонув інтересахЦентральної базивиробнично-технологічноїкомплектації Національноїгвардії Українидо ОСОБА_7 про відшкодування матеріальної шкоди, заподіяної внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

В судове засідання викликати учасників судового провадження.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення13.03.2024
Оприлюднено15.03.2024
Номер документу117623064
СудочинствоКримінальне
Сутьпризначення судового розгляду 13 березня 2024 року Вишгородський районний суд Київської області в складі головуючого судді ОСОБА_1 , секретаря ОСОБА_2 ,

Судовий реєстр по справі —363/472/24

Ухвала від 13.03.2024

Кримінальне

Вишгородський районний суд Київської області

Олійник С. В.

Ухвала від 29.01.2024

Кримінальне

Вишгородський районний суд Київської області

Олійник С. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні