Ухвала
від 12.03.2024 по справі 338/639/23
БОГОРОДЧАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

Справа № 338/639/23

12 березня 2024 року Богородчанський районний суд

Івано-Франківської області

в складі: головуючого-судді ОСОБА_1 ,

з участю секретаря ОСОБА_2 ,

прокурора ОСОБА_3

обвинувачених ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8

захисників-адвокатів ОСОБА_9 , ОСОБА_10 , ОСОБА_11

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в селищі Богородчани матеріали кримінального провадження № 12022091190000110 від 11.06.2022 за обвинуваченням ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 та ОСОБА_8 за ч. 4 ст. 190, ч. 2 ст. 190, ч. 2 ст. 15 ч. 4 ст. 190, ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 190, ч. 3 ст. 357, ч. 2 ст. 15 ч. 3 ст. 229, ч. 3 ст. 229 КК України,

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Богородчанського районного суду Івано-Франківської області знаходиться кримінальне провадження відносно ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 та ОСОБА_8 за ч. 4 ст. 190, ч. 2 ст. 190, ч. 2 ст. 15 ч. 4 ст. 190, ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 190, ч. 3 ст. 357, ч. 2 ст. 15 ч. 3 ст. 229, ч. 3 ст. 229 КК України.

У судовому засіданні прокурор відділу Івано-Франківської обласної прокуратури ОСОБА_3 звернувся до суду з письмовими клопотаннями про продовження запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту відносно обвинувачених ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 та ОСОБА_8 , з посиланням на існування ризиків, передбачених пунктами 1 та 3 частини першої статті 177 КПК України, а саме, можливість переховування від суду, з метою уникнення кримінальної відповідальності за вчинення інкримінованих їм злочинів та незаконно вплинути на свідків, експертів та інших обвинувачених з метою спотворення доказів відносно фактичних обставин справи.

Обвинувачені ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 та їх захисники не заперечували проти продовження запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту відносно обвинувачених ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 .

Обвинувачений ОСОБА_8 в судовому засіданні просив відмовити у задоволенні клопотання прокурора та змінити йому домашній арешт на особисте зобов`язання, оскільки він працевлаштувався, згідно трудової угоди, музикальним оператором до розважального закладу «Дженіфер» і його робочий час закінчується о 23-00 год., тому у нього не буде можливості виконувати умови домашнього арешту. Зобов`язується з`являтися в судові засідання і без запобіжного заходу у виді домашнього арешту.

Представник потерпілого в судове засідання не з`явився, направив до суду заву про розгляд справи у його відсутність.

Суд, вислухавши думки учасників судового засідання з приводу доцільності продовження строку застосування запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту відносно обвинувачених ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 та ОСОБА_8 , та зміни запобіжного заходу на особисте зобов`язання, прийходить до наступних висновків.

Відповідно до частин першої та другої статті 181 КПК України домашній арешт полягає в забороні підозрюваному, обвинуваченому залишати житло цілодобово або у певний період доби. Домашній арешт може бути застосовано до особи, яка підозрюється або обвинувачується у вчиненні злочину, за вчинення якого законом передбачено покарання у виді позбавлення волі.

За змістом частини шостої статті 181 КПК України строк дії ухвали суду про тримання особи під домашнім арештом не може перевищувати двох місяців. У разі необхідності строк тримання особи під домашнім арештом може бути продовжений.

Досліджуючи питання про обрання, зміну чи скасування запобіжного заходу відносно ОСОБА_5 , судом встановлено, що на підставі ухвали слідчого судді Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області від 28 грудня 2022 року раніше обрано відносно ОСОБА_5 запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, який полягає в забороні обвинуваченому у період часу з 22 години 00 хвилин до 07 години 00 хвилин покидати місце постійного проживання за адресою: АДРЕСА_1 . Також зобов`язано обвинуваченого протягом часу дії запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту: прибувати до прокурора, слідчого судді або суду за кожною вимогою; не відлучатися із місця проживання без дозволу прокурора або суду; повідомляти прокурора чи суд про зміну свого місця проживання та/або місця роботи; утримуватись від спілкування з потерпілими, свідками та іншими обвинуваченим у даному кримінальному провадженні; здати на зберігання до відповідних органів державної влади свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, а також інші документи, що дають право на виїзд з України та в`їзд в Україну

В подальшому, обраний відносно ОСОБА_5 запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, було продовжено на підставі ухвали Богородчанського районного суду Івано-Франківської області від 16.01.2024 року. Відтак, строк тримання обвинуваченого ОСОБА_5 під домашнім арештом закінчується 16 березня 2024 року.

З урахуванням встановлених при обранні запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту ризиків, передбачених п. 1, 3 частини першої статті 177 КПК України, на існування яких, зокрема, посилається прокурор в обґрунтування клопотання про продовження строку запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту відносно обвинуваченого ОСОБА_5 , тяжкості інкримінованих обвинуваченому злочинів у сукупності з даними особи обвинуваченого, зважаючи на тяжкість покарання, яке загрожує обвинуваченому в разі визнання його винуватим, суд погоджується з доводами прокурора, що продовжують існувати ризики, передбачені п. 1,3 частини першої статті 177 КПК України, а саме, можливість переховування від органів досудового розслідування та суду, з метою уникнення кримінальної відповідальності за вчинення інкримінованих йому злочинів та незаконно вплинути на свідків, експертів та інших обвинувачених з метою спотворення доказів.

Враховуючи викладене та дані про особу обвинуваченого, який раніше не судимий, не одружений, не має на утриманні дітей, а також має постійне місце проживання і реєстрації на території Тернопільської області, суд вважає наявними підстави для застосування до ОСОБА_5 запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту, який полягає в забороні обвинуваченому залишати житло у певний період з 22 години 00 хвилин по 07 годину 00 хвилин наступної доби, з покладенням відповідно до частини п`ятої статті 194 КПК України на обвинуваченого обов`язку прибувати за кожною вимогою до суду.

Суд переконаний, що вказані вище обставини свідчать про неможливість запобігання встановленим ризикам, шляхом застосування до обвинуваченого більш м`якого запобіжного заходу, та є всі підстави вважати, що обрана міра запобіжного заходу зможе забезпечити належну процесуальну поведінку обвинуваченого ОСОБА_5 .

Досліджуючи питання про обрання, зміну чи скасування запобіжного заходу відносно ОСОБА_6 , судом встановлено, що на підставі ухвали слідчого судді Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області від 28 грудня 2022 року відносно ОСОБА_6 обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, який полягає в забороні обвинуваченому залишати житло за адресою: АДРЕСА_2 , без дозволу прокурора або суду у період доби з 22 год по 07 год. Також зобов`язано обвинуваченого протягом часу дії запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту: прибувати за кожною вимогою до суду; здати на зберігання до відповідних органів державної влади свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України і в`їзд в Україну; повідомляти прокурора чи суд про зміну свого місця проживання або місця роботи; утриматися від спілкування із потерпілим, свідками та іншими обвинуваченими у цьому кримінальному провадженні. В подальшому, обраний відносно ОСОБА_6 запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, було змінено на підставі ухвали Богородчанського районного суду від 05 травня 2023 року запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, який полягав в забороні обвинуваченому залишати житло цілодобового, змінено на запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, який полягає в забороні обвинуваченому залишати житло у період з 22 години 00 хвилин по 07 годину 00 хвилин наступної доби. Змінений запобіжний захід неодноразово продовжувався, останній раз ухвалою Богородчанського районного суду від 16.01.2024р.. Відтак, строк тримання обвинуваченого ОСОБА_6 під домашнім арештом закінчується 16 березня 2024 року.

З урахуванням встановлених при обранні запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту ризиків, передбачених п. 1,3 частини першої статті 177 КПК України, на існування яких, зокрема, посилається прокурор в обґрунтування клопотання про продовження строку запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту відносно обвинуваченого ОСОБА_6 , тяжкості інкримінованих обвинуваченому злочинів у сукупності з даними особи обвинуваченого, зважаючи на тяжкість покарання, яке загрожує обвинуваченому в разі визнання його винуватим, суд погоджується з доводами прокурора, що продовжують існувати ризики, передбачені п. 1, 3 частини першої статті 177 КПК України, а саме, можливість переховування від органів досудового розслідування та суду, з метою уникнення кримінальної відповідальності за вчинення інкримінованих йому злочинів та незаконно вплинути на свідків, експертів та інших обвинувачених з метою спотворення доказів.

Враховуючи викладене та дані про особу обвинуваченого, який раніше не судимий, не працює, одружений, але дружина перебуває за кордоном, має на утриманні двоє дітей, має постійне місце проживання, розташоване по АДРЕСА_2 , суд вважає наявними підстави для продовження дії запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту, який полягає в забороні обвинуваченому залишати житло у період з 22 години 00 хвилин по 07 годину 00 хвилин наступної доби, з покладенням відповідно до частини п`ятої статті 194 КПК України на обвинуваченого обов`язків прибувати за кожною вимогою до суду.

Суд переконаний, що вказані вище обставини свідчать про неможливість запобігання встановленим ризикам, шляхом застосування до обвинуваченого більш м`якого запобіжного заходу, та є всі підстави вважати, що обрана міра запобіжного заходу зможе забезпечити належну процесуальну поведінку обвинуваченого ОСОБА_6 .

Досліджуючи питання про обрання, зміну чи скасування запобіжного заходу відносно ОСОБА_7 , судом встановлено, що на підставі ухвали слідчого судді Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області від 28 грудня 2022 року обрано відносно ОСОБА_7 запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, який полягає в забороні обвинуваченому цілодобово залишати житло за адресою: АДРЕСА_2 . Також зобов`язано обвинуваченого протягом часу дії запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту: прибувати за кожною вимогою до суду; здати на зберігання до відповідних органів державної влади свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України і в`їзд в Україну; повідомляти прокурора чи суд про зміну свого місця проживання або місця роботи;утримуватися від спілкування із потерпілим, свідками та іншими обвинуваченими в даному кримінальному провадженні. В подальшому, обраний відносно ОСОБА_7 запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, було змінено, на підставі ухвали Богородчанського районного суду від 05 травня 2023 року, на запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, який полягав в забороні обвинуваченому залишати житло цілодобово, змінено на запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, який полягає в забороні обвинуваченому залишати житло у період з 22 години 00 хвилин по 07 годину 00 хвилин наступної доби. Змінений запобіжний захід неодноразово продовжувався, останній раз ухвалою Богородчанського районного суду від 16.01.2024р.. Відтак, строк тримання обвинуваченого ОСОБА_7 під домашнім арештом закінчується 16 березня 2024 року.

З урахуванням встановленого при обранні запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту ризиків, передбачених п. 1,3 частини першої статті 177 КПК України, на існування яких, зокрема, посилається прокурор в обґрунтування клопотання про продовження строку запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту, відносно обвинуваченого ОСОБА_7 , тяжкості інкримінованих обвинуваченому злочинів у сукупності з даними особи обвинуваченого, зважаючи на тяжкість покарання, яке загрожує обвинуваченому в разі визнання його винуватим, суд погоджується з доводами прокурора, що продовжують існувати ризики, передбачені п. 1,3 частини першої статті 177 КПК України, а саме, можливість переховування від органів досудового розслідування та суду, з метою уникнення кримінальної відповідальності за вчинення інкримінованих йому злочинів та незаконно вплинути на свідків, експертів та інших обвинувачених з метою спотворення доказів.

Враховуючи викладене та дані про особу обвинуваченого, який раніше не судимий, працює за місцем проживання, надаючи послуги з ремонту автомобілів, одружений, проживає за батьками та дружиною та має на утримані неповнолітню доньку двох років та батька інваліда І групи, який потребує догляду, а також має постійне місце проживання і реєстрації на території Івано-Франківської області, суд вважає наявними підстави для продовження дії запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту, який полягає в забороні обвинуваченому залишати житло у період з 22 години 00 хвилин по 07 годину 00 хвилин наступної доби, з покладенням відповідно до частини п`ятої статті 194 КПК України на обвинуваченого обов`язку прибувати за кожною вимогою до суду.

Суд переконаний, що вказані вище обставини свідчать про неможливість запобігання встановленим ризикам, шляхом застосування до обвинуваченого більш м`якого запобіжного заходу, та є всі підстави вважати, що обрана міра запобіжного заходу зможе забезпечити належну процесуальну поведінку обвинуваченого ОСОБА_7 .

Досліджуючи питання про обрання, зміну чи скасування запобіжного заходу відносно ОСОБА_8 , судом встановлено, що на підставі ухвали слідчого судді Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області від 31 березня 2023 року обрано відносно ОСОБА_8 запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, який полягає в забороні обвинуваченому залишати житло за адресою: АДРЕСА_3 , без дозволу прокурора або суду у період доби з 22 год по 07 год. Також зобов`язано обвинуваченого протягом часу дії запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту: прибувати за кожною вимогою до суду; здати на зберігання до відповідних органів державної влади свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України і в`їзд в Україну; повідомляти прокурора чи суд про зміну свого місця проживання або місця роботи; утриматися від спілкування із потерпілим, свідками та іншими обвинуваченими у цьому кримінальному провадженні. В подальшому, обраний відносно ОСОБА_8 запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, було продовжено на підставі ухвали Богородчанського рацонного суду від 16.01.2023 року. Відтак, строк тримання обвинуваченого ОСОБА_8 під домашнім арештом закінчується 16 березня 2024 року.

З урахуванням встановленого при обранні запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту ризиків, передбачених п. 1,3 частини першої статті 177 КПК України, на існування яких, зокрема, посилається прокурор в обґрунтування клопотання про продовження строку запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту відносно обвинуваченого ОСОБА_8 , тяжкості інкримінованих обвинуваченому злочинів у сукупності з даними особи обвинуваченого, зважаючи на тяжкість покарання, яке загрожує обвинуваченому в разі визнання його винуватим, суд погоджується з доводами прокурора, що продовжують існувати ризики, передбачені п. 1, 3 частини першої статті 177 КПК України, а саме, можливість переховування від органів досудового розслідування та суду, з метою уникнення кримінальної відповідальності за вчинення інкримінованих йому злочинів та незаконно вплинути на свідків, експертів та інших обвинувачених з метою спотворення доказів.

Твердження обвинуваченого ОСОБА_8 про те, що йому необхідно обрати запобіжний захід у виді особистого зобов`язання, який забезпечить його процесуальні обов`язки, являються безпідставними та спростовуються матеріалами провадження, оскільки перебуваючи під домашнім арештом лише у нічний час, обвинувачений не позбавлений можливості виконання домашніх та соціальних функцій, тому клопотання ОСОБА_8 задоволенню не підлягає.

Разом з тим, суд вважає за можливе змінити час перебування обвинуваченого ОСОБА_8 під домашнім арештом у певний період доби, з метою виконання своїх трудових обов`язків, виконання яких спливання біля 23-00 години. Тобто, встановити запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, який полягає в забороні обвинуваченому залишати житло за адресою: АДРЕСА_3 , саме у період з 00 години 00 хвилин по 07 годину 00 хвилин, а не з 22 години 00 хвилин до 07 годину 00 хвилин наступної доби, як було встановлено у попередньому запобіжному заході.

Враховуючи викладене та дані про особу обвинуваченого, який раніше не судимий, займається акторською діяльністю, не одружений, дітей на утриманні не має, має постійне місце проживання, суд вважає наявними підстави для продовження дії запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту, який полягає в забороні обвинуваченому залишати житло у період з 00 години 00 хвилин по 07 годину 00 хвилин, з покладенням відповідно до частини п`ятої статті 194 КПК України на обвинуваченого обов`язку прибувати за кожною вимогою до суду.

Суд переконаний, що вказані вище обставини свідчать про неможливість запобігання встановленим ризикам шляхом застосування до обвинуваченого більш м`якого запобіжного заходу, та є всі підстави вважати, що обрана міра запобіжного заходу зможе забезпечити належну процесуальну поведінку обвинуваченого ОСОБА_8 , тоді як доводи обвинуваченого та його захисника про зміну запобіжного заходу на особисте зобов`язання не знайшли свого підтвердження.

Керуючись статтями 177, 181, 194, 331, 371-372 КПК України, суд ?

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання прокурора відділу Івано-Франківської обласної прокуратури ОСОБА_3 про продовження запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту відносно ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 та ОСОБА_8 ? задовольнити.

У задоволенні клопотання обвинуваченого ОСОБА_8 про зміну обраного йому запобіжного заходу на особисте зобов`язання, - відмовити.

Продовжити обвинуваченому ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, який полягає в забороні обвинуваченому залишати житло за адресою: АДРЕСА_4 , у період з 22 години 00 хвилин до 07 годину 00 хвилин наступної доби, та зобов`язати ОСОБА_5 протягом часу дії запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту прибувати за кожною вимогою до суду; не відлучатися із місця проживання без дозволу прокурора або суду; повідомляти прокурора чи суд про зміну свого місця проживання та/або місця роботи; утримуватись від спілкування з потерпілими, свідками та іншими обвинуваченими у даному кримінальному провадженні; здати на зберігання до відповідних органів державної влади свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, а також інші документи, що дають право на виїзд з України та в`їзд в Україну.

Продовжити обвинуваченому ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, який полягає в забороні обвинуваченому залишати житло за адресою: АДРЕСА_2 , у період з 22 години 00 хвилин по 07 годину 00 хвилин наступної доби, та зобов`язати ОСОБА_6 протягом часу дії запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту прибувати за кожною вимогою до суду; не відлучатися із місця проживання без дозволу прокурора або суду; повідомляти прокурора чи суд про зміну свого місця проживання та/або місця роботи; утримуватись від спілкування з потерпілими, свідками та іншими обвинуваченими у даному кримінальному провадженні; здати на зберігання до відповідних органів державної влади свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, а також інші документи, що дають право на виїзд з України та в`їзд в Україну.

Продовжити обвинуваченому ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, який полягає в забороні обвинуваченому залишати житло за адресою: АДРЕСА_2 , у період з 22 години 00 хвилин по 07 годину 00 хвилин наступної доби, та зобов`язати ОСОБА_7 протягом часу дії запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту прибувати за кожною вимогою до суду; не відлучатися із місця проживання без дозволу прокурора або суду; повідомляти прокурора чи суд про зміну свого місця проживання та/або місця роботи; утримуватись від спілкування з потерпілими, свідками та іншими обвинуваченими у даному кримінальному провадженні; здати на зберігання до відповідних органів державної влади свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, а також інші документи, що дають право на виїзд з України та в`їзд в Україну.

Продовжити обвинуваченому ОСОБА_8 , ІНФОРМАЦІЯ_4 , запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, який полягає в забороні обвинуваченому залишати житло за адресою: АДРЕСА_3 , у період з 00 години 00 хвилин по 07 годину 00 хвилин, та зобов`язати ОСОБА_8 протягом часу дії запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту прибувати за кожною вимогою до суду; не відлучатися із місця проживання без дозволу прокурора або суду; повідомляти прокурора чи суд про зміну свого місця проживання та/або місця роботи; утримуватись від спілкування з потерпілими, свідками та іншими обвинуваченими у даному кримінальному провадженні; здати на зберігання до відповідних органів державної влади свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, а також інші документи, що дають право на виїзд з України та в`їзд в Україну.

Строк дії ухвали визначити два місяці, тобто до 11 травня 2024 року включно.

Попередити ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 та ОСОБА_8 , що в разі невиконання вищевказаних зобов`язань, до них може бути застосований більш жорсткий запобіжний захід.

Роз`яснити ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 та ОСОБА_8 , що відповідно до частини п`ятої статті 181 КПК України, працівники органу Національної поліції з метою контролю за їх поведінкою, мають право з`являтися в житло, вимагати надання усних чи письмових пояснень з питань, пов`язаних із виконанням покладених на них зобов`язань.

Виконання ухвали доручити відповідному органу Національної поліції за місцем проживання обвинувачених ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 та ОСОБА_8 , а контроль за її виконанням покласти на прокурора відділу Івано-Франківської обласної прокуратури ОСОБА_3 .

Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до Івано-Франківського апеляційного суду протягом 7 днів з дня її оголошення.

Суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення12.03.2024
Оприлюднено15.03.2024
Номер документу117634327
СудочинствоКримінальне
СутьОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 та ОСОБА_8 за ч. 4 ст. 190, ч. 2 ст. 190, ч. 2 ст. 15 ч. 4 ст. 190, ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 190, ч. 3 ст. 357, ч. 2 ст. 15 ч. 3 ст. 229, ч. 3 ст. 229 КК України

Судовий реєстр по справі —338/639/23

Ухвала від 25.04.2024

Кримінальне

Богородчанський районний суд Івано-Франківської області

Решетов В. В.

Ухвала від 25.04.2024

Кримінальне

Богородчанський районний суд Івано-Франківської області

Решетов В. В.

Ухвала від 25.04.2024

Кримінальне

Богородчанський районний суд Івано-Франківської області

Решетов В. В.

Ухвала від 25.04.2024

Кримінальне

Богородчанський районний суд Івано-Франківської області

Решетов В. В.

Ухвала від 12.03.2024

Кримінальне

Богородчанський районний суд Івано-Франківської області

Решетов В. В.

Ухвала від 12.03.2024

Кримінальне

Богородчанський районний суд Івано-Франківської області

Решетов В. В.

Ухвала від 12.03.2024

Кримінальне

Богородчанський районний суд Івано-Франківської області

Решетов В. В.

Ухвала від 12.03.2024

Кримінальне

Богородчанський районний суд Івано-Франківської області

Решетов В. В.

Ухвала від 12.03.2024

Кримінальне

Богородчанський районний суд Івано-Франківської області

Решетов В. В.

Ухвала від 22.02.2024

Кримінальне

Богородчанський районний суд Івано-Франківської області

Решетов В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні