Ухвала
від 13.03.2024 по справі 742/1568/24
ПРИЛУЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження № 2/742/671/24

Єдиний унікальний № 742/1568/24

УХВАЛА

13 березня 2024 року м.Прилуки

Суддя Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області Коротка А.О., перевіривши виконання вимог ст.175-177 ЦПК України у справі за позовом ОСОБА_1 , представниця позивачки адвокатка Чумак Вікторія Павлівна, до територіальної громади Сухополов`янської селищної ради в особі Сухополов`янської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області про визнання права власності на житловий будинок з господарськими будівлями в порядку спадкування за законом, -

В С Т А Н О В И Л А :

Адвокаткою Чумак В.П. подано до суду позов ОСОБА_1 до територіальної громади Сухополов`янської селищної ради в особі Сухополов`янської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області, в якому просила визнати за ОСОБА_1 право власності на житловий будинок, що знаходиться за адресою: АДРЕСА_1 , в порядку спадкування за законом після смерті її матері ОСОБА_2 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Позивач має право порушити цивільну справу в суді і перешкод для прийняття даної позовної заяви до розгляду немає.

Форма та зміст позовної заяви відповідають вимогам чинного законодавства.

Відповідно до п.2 ч.4 ст.274 КПК України позов підлягає розгляду в суді за правилами загального позовного провадження.

Клопотань пророзгляд справив порядку спрощеного позовного провадження одночасно з поданням позовної заяви до суду позивачами подано не було (в позовній заяві не міститься).

Підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі немає.

Керуючись ст.11, 19, 178-180, 185, 187, 189-191, 196-198, 274, 353 ЦПК України, -

П О С Т А Н О В И Л А :

Прийняти позовнузаяву дорозгляду тавідкрити провадженняу справіза позовом ОСОБА_1 (РНОКПП НОМЕР_1 , адреса реєстрації та проживання: АДРЕСА_2 ), представниця позивачки адвокатка Чумак Вікторія Павлівна (адреса: вул.Київська, 335/1, м.Прилуки, Чернігівська область, 17500) до територіальної громади Сухополов`янської селищної ради в особі Сухополов`янської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області (код ЄДРПОУ 04415867, юридична адреса: вул.Чернігівська, буд.32, с.Сухополова, Прилуцький район, Чернігівська область, 17542) про визнання права власності на житловий будинок з господарськими будівлями в порядку спадкування за законом

Призначити підготовчезасідання на 10год.00хв. 11 квітня 2024 року в кабінеті №13 Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області,що за адресою: вул.Котляревського, буд.62, м.Прилуки, Чернігівська область.

Відповідач має право в п`ятнадцятиденний строк з дня отримання ухвали надіслати суду відзив на позовну заяву і всі докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтується заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем та документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам.

Позивач має право в п`ятиденний строк з часу отримання відзиву на позовну заяву надати до суду відповідь на відзив та документи, що підтверджують надіслання (надання) відповіді на відзив і доданих до неї доказів іншим учасникам.

Відповідач має право в п`ятиденний строк з часу отримання відповіді на відзив надати до суду заперечення та документи, що підтверджують надіслання (надання) заперечення і доданих до нього доказів іншим учасникам.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Копії ухвали невідкладно направити позивачу, а відповідачу також копію позовної заяви разом з копіями доданих до неї документів.

В судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Інформація щодосправи,яка розглядається,може бутиотримана учасникамисправи наофіційному веб-порталісудової влади України в мережі Інтернет за посиланням inbox@pr.cn.court.gov.ua.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Анна КОРОТКА

Дата ухвалення рішення13.03.2024
Оприлюднено15.03.2024
Номер документу117637385
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права власності на житловий будинок з господарськими будівлями в порядку спадкування за законом

Судовий реєстр по справі —742/1568/24

Рішення від 11.04.2024

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Коротка А. О.

Ухвала від 13.03.2024

Цивільне

Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області

Коротка А. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні