Ухвала
від 14.03.2024 по справі 176/492/24
ЖОВТОВОДСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

справа №176/492/24

провадження №2-о/176/17/24

у х в а л а

14 березня 2024 року Жовтоводський міський суд Дніпропетровської області у складі:

головуючого судді Волчек Н.Ю.,

з участю секретаря Ляху В.Л.,

розглянувши справу окремого провадження за заявою ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , представник заявників - адвокат Сербін Богдан Олександрович, заінтересовані особи, Жовтоводська міська рада, ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , про встановлення фактів, що мають юридичне значення, -

В С Т А Н О В И В:

14 лютого 2024 року заявниці через повноважного представника, звернулись до Жовтоводського міського суду Дніпропетровської області із зазначеною вище заявою, де просять ухвалити судове рішення, яким встановити факт належності їм свідоцтва про право власності на житло № НОМЕР_1 виданого 15.06.1999 року відділом приватизації державного житла Жовтоводської міської ради на квартиру АДРЕСА_1 .

20 лютого 2024 року по справі відкрито провадження та призначено судовий розгляд.

Учасники справи належним чином повідомленні про розгляд справи.

Від заявниць та їх представника надійшли заяви про розгляд справи без їх участі.

08 березня 2024 року від представника Жовтоводської міської ради надійшло клопотання про залучення в якості заінтересованої особи Управління житлово-комунального господарства, капітального будівництва, комунальної власності та регулювання земельних відносин Жовтоводської міської ради, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору.

Відповідно до ч. 3 ст. 42 ЦПК України у справах окремого провадження учасниками справи є заявники, інші заінтересовані особи.

Оскільки, відносини щодо залучення до участі у справі заінтересованих осіб не врегульовані діючим ЦПК України, суд у відповідності до ч. 9 ст.10 ЦПК України вбачає за необхідне звернутися до аналогії закону та застосувати ст. 53 ЦПК України, яка передбачає, що якщо рішення суду може вплинути на права та обов`язки осіб, що не є учасниками справи, суд залучає таких осіб до участі у справі.

Враховуючи вищевикладене, суд вважає за необхідне залучити до участі у даній цивільній справі у якості заінтересованої особи - Управління житлово-комунального господарства, капітального будівництва, комунальної власності та регулювання земельних відносин Жовтоводської міської ради.

Керуючись ст. 42 ЦПК України, суд,-

УХВАЛИВ :

Клопотання представника заінтересованої особи про залучення до участі у справі заінтересованої особи - задовольнити.

Залучити до участі у цивільній справі окремого провадження за заявою ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , представник заявників, адвокат Сербін Богдан Олександрович, заінтересовані особи, Жовтоводська міська рада, ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , про встановлення фактів, що мають юридичне значення у якості заінтересованої особи, яка незаявляє самостійнихвимог щодопредмету спору - Управління житлово-комунального господарства, капітального будівництва, комунальної власності та регулювання земельних відносин Жовтоводської міської ради.

Розгляд справи відкласти на 17 квітня 2024 року на 9 год.00хв.

Повідомити заінтересовану особу - Управління житлово-комунального господарства, капітального будівництва, комунальної власності та регулювання земельних відносин Жовтоводської міської ради, про розгляд даної справи, направивши на їх адресу копію цієї ухвали та копію заяви з додатками.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Жовтоводського міського суду Дніпропетровської області Н.Ю. ВОЛЧЕК

СудЖовтоводський міський суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення14.03.2024
Оприлюднено18.03.2024
Номер документу117665436
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про встановлення фактів, що мають юридичне значення

Судовий реєстр по справі —176/492/24

Рішення від 17.04.2024

Цивільне

Жовтоводський міський суд Дніпропетровської області

Волчек Н. Ю.

Ухвала від 14.03.2024

Цивільне

Жовтоводський міський суд Дніпропетровської області

Волчек Н. Ю.

Ухвала від 20.02.2024

Цивільне

Жовтоводський міський суд Дніпропетровської області

Волчек Н. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні