Ухвала
від 15.03.2024 по справі 553/803/24
ЛЕНІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ПОЛТАВИ

Ленінський районний суд м.Полтави

Справа № 553/803/24

Провадження № 2/553/736/2024

У Х В А Л А

Іменем України

15.03.2024м. Полтава

Суддя Ленінського районного суду м. Полтави Фоміна Ю.В., розглянувши цивільну справу за позовом ОСОБА_1 , що діє в інтересах малолітнього ОСОБА_2 до Головного управління Державної казначейської служби України в Полтавській області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача: Подільський відділ державної виколнавчої служби у місті Полтаві Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції про звільнення успадкованого майна з-під арешту, -

ВСТАНОВИВ:

У березні 2024 року позивач ОСОБА_1 , що діє в інтересах малолітнього ОСОБА_2 звернулася до суду з позовом до Головного управлінняДержавної казначейськоїслужби Українив Полтавськійобласті,третя особа,яка незаявляє самостійнихвимог напредмет споруна сторонівідповідача:Подільський відділдержавної виколнавчоїслужби умісті ПолтавіСхідного міжрегіональногоуправління Міністерстваюстиції прозвільнення успадкованогомайна з-підарешту.

Позовна заява подана з додержанням предметної, суб`єктної, інстанційної та територіальної юрисдикції, підсудна Ленінському районному суду м. Полтави, відповідає вимогам ст.ст. 175-177 ЦПК України.

Підстави для залишення позовної заяви без руху, її повернення, відмови у відкритті провадження відсутні.

Відповідно до ст.274ЦПКУкраїни справа не може бути розглянута в порядку спрощеного позовного провадження, підлягає розгляду за правилами загального позовного провадження, тому суд розпочинає підготовче провадження та призначає підготовче засідання у справі.

Керуючись ст.ст. 175-177, 187, 274 ЦПК України, суд -

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження за позовною заявою ОСОБА_1 , що діє в інтересах малолітнього ОСОБА_2 до Головного управління Державної казначейської служби України в Полтавській області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача: Подільський відділ державної виколнавчої служби у місті Полтаві Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції про звільнення успадкованого майна з-під арешту.

Розгляд справи здійснити за правилами загального позовного провадження.

Призначити підготовче судове засідання на 13 год. 30 хв. 11 квітня 2024 року.

Відповідачем до суду подається відзив протягом п`ятнадцяти днів із дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі.

Позивач має право подати до суду відповідь на відзив, а відповідач - заперечення протягом п`яти днів із дня його отримання.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет: http://court.gov.ua/fair/sud1224.

Суддя Ленінського районного суду м. Полтави Ю. В. Фоміна

Дата ухвалення рішення15.03.2024
Оприлюднено18.03.2024
Номер документу117686512
СудочинствоЦивільне
Сутьзвільнення успадкованого майна з-під арешту

Судовий реєстр по справі —553/803/24

Ухвала від 11.04.2024

Цивільне

Ленінський районний суд м.Полтави

Фоміна Ю. В.

Ухвала від 15.03.2024

Цивільне

Ленінський районний суд м.Полтави

Фоміна Ю. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні