Ухвала
від 18.03.2024 по справі 627/1040/23
КРАСНОКУТСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 627/1040/23

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

18 березня 2024 року с-ще Краснокутськ

Краснокутський районний суд Харківської області в складі:

головуючого судді Каліберди В. А.,

при секретарі Коломієць Н.Д.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засідання в залі суду с-ща Краснокутськ цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи: служба у справах дітей Краснокутської селищної ради Богодухівського району Харківської області, орган опіки та піклування виконавчого комітету Краснокутської селищної ради Богодухівського району Харківської області про позбавлення батьківських прав,

В С Т А Н О В И В:

До Краснокутського районного суду Харківської області надійшла позовна заява ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа - служба у справах дітей Краснокутської селищної ради Богодухівського району Харківської області про позбавлення батьківських прав.

Ухвалою Краснокутського районного суду Харківської області від 31.01.2024 було залучено до участі у справі в якості третьої особи - орган опіки та піклування виконавчого комітету Краснокутської селищної ради Богодухівського району Харківської області.

В судове засідання позивач надала суду заяву, в якій прохала про проведення даного судового засідання без її участі та про призначення справи до судового розгляду.

В судове засідання відповідач не з`явився, причину неявки суду не повідомив, хоча про час та місце розгляду справи був повідомлений належним чином, про що свідчить оголошення.

Представник третьої особи - служби у справах дітей Краснокутської селищної ради Богодухівського району Харківської області в судове засідання надала заяву про проведення даного судового засідання без участі представника.

Представник третьої особи - органу опіки та піклування виконавчого комітету Краснокутської селищної ради Богодухівського району Харківської області в судове засідання надала заяву про проведення даного судового засідання без участі представника.

Передбачених ч.4статті 223 ЦПК Українипідстав для відкладення розгляду справи судом не встановлено, судом прийнято рішення про розгляд справи за відсутності учасників справи.

З урахуванням вказаного, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті. Підстави для колегіального розгляду справи, передбачені ст.34 ЦПК України, відсутні.

Керуючись ст.ст. 189, 196-198 ЦПК України, суд -

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче засідання за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи: служба у справах дітей Краснокутської селищної ради Богодухівського району Харківської області, орган опіки та піклування виконавчого комітету Краснокутської селищної ради Богодухівського району Харківської області про позбавлення батьківських прав.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 10 квітні 2024 року о 10.00 год.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Суддя В.А.Каліберда

Дата ухвалення рішення18.03.2024
Оприлюднено19.03.2024
Номер документу117706154
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них про позбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —627/1040/23

Рішення від 10.04.2024

Цивільне

Краснокутський районний суд Харківської області

Каліберда В. А.

Рішення від 10.04.2024

Цивільне

Краснокутський районний суд Харківської області

Каліберда В. А.

Ухвала від 10.04.2024

Цивільне

Краснокутський районний суд Харківської області

Каліберда В. А.

Ухвала від 18.03.2024

Цивільне

Краснокутський районний суд Харківської області

Каліберда В. А.

Ухвала від 31.01.2024

Цивільне

Краснокутський районний суд Харківської області

Каліберда В. А.

Ухвала від 12.12.2023

Цивільне

Краснокутський районний суд Харківської області

Каліберда В. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні