Ухвала
від 18.03.2024 по справі 753/5019/24
ДАРНИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ДАРНИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КИЄВА

справа № 753/5019/24

провадження № 2/753/4720/24

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"18" березня 2024 р. суддя Дарницького районного суду м. Києва Сирбул О.Ф., розглянувши матеріали позовної заяви Товариства з обмеженою відповідальністю "Ковальська-Житлосервіс" до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості за житлово-комунальні послуги,

ВСТАНОВИВ:

У березні 2024 року позивач звернувся до суду з вказаним позовом. Як вбачається з матеріалів справи останнім відомим місцем проживання відповідача ОСОБА_1 є АДРЕСА_1 .

Відповідно до абзацу другого ч. 2 ст. 4 Закону України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб» центральний орган виконавчої влади з формування та забезпечення реалізації державної політики у сферах соціального захисту, соціального обслуговування населення, волонтерської діяльності, з питань сім`ї та дітей, оздоровлення та відпочинку дітей, а також захисту прав депортованих за національною ознакою осіб, які повернулися в Україну, є відповідальним за забезпечення формування та ведення ЄІБД ВПО.

Підпунктом 52 п. 4 Положення про Міністерство соціальної політики України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.06.2015 № 423, передбачено, що Мінсоцполітики відповідно до покладених на нього завдань, зокрема, забезпечує формування та ведення ЄІБД ВПО.

Також, згідно з п.п. 2 та 14 Порядку створення, ведення та доступу до відомостей Єдиної інформаційної бази даних про внутрішньо переміщених осіб, затвердженогопостановою Кабінету Міністрів України від 22.09.2016 № 646(зі змінами) (далі - Порядок № 646) адміністратором ЄІБД ВПО, відповідальним за забезпечення формування та ведення відповідної бази є Мінсоцполітики. Абзацом 5 п. 6 Порядку № 646 визначено, що розголошення отриманих уповноваженими органами персональних даних про внутрішньо переміщену особу без її згоди забороняється, крім випадків, передбачених законом.

Відповідно до ст. 16 Закону «Про захист персональних даних» суб`єкт відносин, пов`язаних з персональними даними, подає запит щодо доступу до персональних даних володільцю персональних даних.

У запиті зазначається, зокрема, мета та/або правові підстави для отримання запитуваної інформації.

З метою повного та всебічного встановлення обставин справи, забезпечення учасників процесу конституційною гарантією змагальності та правом на доведення суду переконливості своїх доводів, а також для дотримання вимог процесуального законодавства щодо належного повідомлення сторін про дату, час та місце розгляду справи, вважаю за доцільне витребувати з Національної соціальної сервісної служби України відомості з Міністерства соціальної політики України (Мінсоцполітики) відомостей з Єдиної інформаційної бази даних про внутрішньо переміщених осіб щодо відповідача.

Керуючисьст.ст.81, 260 Цивільного процесуального кодексу України,

УХВАЛИВ:

Витребувати від Міністерства соціальної політики (E-mail: info@mlsp.gov.ua, infozapit@mlsp.gov.ua) інформацію з Єдиної інформаційної бази даних про внутрішньо переміщених осіб стосовно ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП: НОМЕР_1 , останнє відоме місце проживання: АДРЕСА_1 , а саме:- загальні відомості про особу (прізвище, ім`я, по батькові, дата і місце народження);- дані про останнє зареєстроване та фактичне місце проживання/перебування внутрішньо переміщеної особи на території, де виникли обставини, зазначені у статті 1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб»;- дані про фактичне місце проживання особи на дату звернення;- адреса, за якою із внутрішньо переміщеної особи може вестися офіційне листування або вручення офіційної кореспонденції, та номер телефону; - відомості про смерть внутрішньо переміщеної особи або визнання її безвісно відсутньою, в разі наявності.

З метою пришвидшення обміну інформацією та економією витрат на поштові відправлення пропонуємо надати витребувану судом інформацію шляхом її надсилання на електронну адресу (E-mail: inbox@dr.ki.court.gov.ua) із відповідним посиланням на єдиний унікальний номер справи 753/5019/24.

Ухвала суду набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

Суддя:

Дата ухвалення рішення18.03.2024
Оприлюднено19.03.2024
Номер документу117706796
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заборгованості за житлово-комунальні послуги

Судовий реєстр по справі —753/5019/24

Ухвала від 12.04.2024

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Сирбул О. Ф.

Ухвала від 18.03.2024

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Сирбул О. Ф.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні