Ухвала
від 18.03.2024 по справі 296/1663/24
КОРОЛЬОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЖИТОМИРА

Справа № 296/1663/24

2/296/1675/24

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

18 березня 2024 року м.Житомир

Суддя Корольовського районного суду м.Житомира Петровська М.В., розглянувши позовну заяву Приватного підприємства "Керуюча компанія "Смарт Сервіс" (м.Житомир, пров.2-й Київський, 7) до ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ) про стягнення заборгованості, -

встановив:

Приватне підприємство "Керуюча компанія "Смарт Сервіс" звернулось до Корольовського районного суду м.Житомира із позовною заявою, відповідно до змісту якої, з урахуванням заяви поданої в порядку усунення недоліків позовної заяви, просить:

- стягнути з ОСОБА_1 на користь Приватного підприємства "Керуюча компанія "Смарт Сервіс" заборгованість за надані послуги з управління багатоквартирним будинком в сумі 11363,62 грн (одинадцять тисяч триста шістдесят три гривні шістдесят дві копійки);

стягнути з ОСОБА_1 на користь Приватного підприємства "Керуюча компанія "Смарт Сервіс" понесені позивачем судові витрати в сумі 3 028,00 грн (три тисячі двадцять вісім гривень 00 копійок).

Згідно зі статтями 19, 27-30 Цивільного процесуального кодексу України (далі - ЦПК України), визначений спір належить до юрисдикції загальних судів та підлягає розгляду у порядку цивільного судочинства Корольовським районним судом м.Житомира.

Позовна заява подана у порядку передбаченому статтею 184 ЦПК України та відповідає вимогам статей 175, 177, 188 ЦПК України.

Підстави для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви або відмови у відкритті провадження в цивільній справі, встановлені ЦПК України, відсутні.

Вирішуючи питання про розгляд справи за правилами спрощеного або загального позовного провадження, суд зазначає, що позовна заява містить клопотання позивача про розгляд справи за правилами спрощеного позовного провадження.

Зважаючи на категорію та складність справи, приймаючи до уваги предмет позову, характер спірних правовідносин та предмет доказування у справі, суд вважає, що дана справа підлягає розгляду за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін, а тому клопотання позивача підлягає задоволенню.

Керуючись статтями 19, 27-30, 175, 177, 187, 259-261, 277, 279 Цивільного процесуального кодексу України, суддя, -

постановив:

Відкрити провадження у цивільній справі за позовом Приватного підприємства "Керуюча компанія "Смарт Сервіс" до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості.

Клопотання Приватного підприємства"Керуючакомпанія "СмартСервіс" про розгляд справи за правилами спрощеного позовного провадження - задовольнити.

Розглядати справу за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін.

Відповідач протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення копії ухвали про відкриття провадження у справі, а позивач - не пізніше п`яти днів з дня отримання відзиву, мають право подати клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін.

Відповідач у п`ятиденний строк з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження у справі може подати до суду заяву із запереченнями щодо розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження.

Встановити сторонам строки для подання заяв по суті справи:

- відповідачу протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення копії ухвали про відкриття провадження у справі для подання відзиву на позов та всіх письмових і електронних доказів, що підтверджують заперечення проти позову та впродовж трьох днів з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення;

- позивачу протягом п`яти днів з дня отримання відзиву для подання відповіді на відзив.

Копія відповідної заяви по суті справи та доданих до неї документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву, відповіді на відзив, заперечення, пояснень до суду.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається в мережі Інтернет за адресою: https://kl.zt.court.gov.ua/.

Ухвала судунабирає законноїсили змоменту їїпідписання суддеюта оскарженнюне підлягає.

Суддя М. В. Петровська

Дата ухвалення рішення18.03.2024
Оприлюднено20.03.2024
Номер документу117718878
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заборгованості

Судовий реєстр по справі —296/1663/24

Ухвала від 18.03.2024

Цивільне

Корольовський районний суд м. Житомира

Петровська М. В.

Ухвала від 13.03.2024

Цивільне

Корольовський районний суд м. Житомира

Петровська М. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні