Ухвала
від 18.03.2024 по справі 945/77/24
ІРПІНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 945/77/24

Провадження №2/367/3377/2024

УХВАЛА

Іменем України

про залишення без руху

18 березня 2024 року м. Ірпінь

Суддя Ірпінського міського суду Київської області області Одарюк М.П.,

вивчивши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю "Фінансова компанія управління активами"</a>, третя особа: Приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Гуревічов Олег Миколайович, державний виконавець Шевченківського відділу державної виконавчої служби у Миколаївському районі Миколаївської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню,

В С Т А Н О В И В:

Позивач звернувся до суду з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю "Фінансова компанія управління активами"</a>, третя особа: Приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Гуревічов Олег Миколайович, державний виконавець Шевченківського відділу державної виконавчої служби у Миколаївському районі Миколаївської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню, в якому просить суд визнати таким, що не підлягає виконанню виконавчий напис вчинений приватним нотаріусом Київського міського нотаріального округу Гуревічовим О.М. зареєстрованого в реєстрі за № 6276 від 27.01.2020 року.

Дослідивши матеріали позовної заяви, вважаю, що позовна заява підлягає залишенню без руху, з наступних підстав.

У відповідності до п. 5 ч. 3 ст. 175 ЦПК України позовна заява повинна містити зазначення доказів, що підтверджують вказані в позові обставини.

Частиною 1 статті 177 ЦПК України встановлено, що позивач повинен додати до позовної заяви її копії та копії всіх документів, що додаються до неї у відповідності до кількості відповідачів та третіх осіб.

Однак в порушення п. 5 ч. 3 ст. 175 ЦПК України позивачем до позовної заяви не додані документи, що підтверджують вказані в позові обставини.

Таким чином, позивач повинен надати до суду документи, що підтверджують вказані в позові обставини у відповідності до кількості відповідачів та третіх осіб.

У відповідності з ч. 1, 2 ст. 185 ЦПК України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях175і177 цьогоКодексу, протягом п`яти днів з дня надходження до суду позовної заяви постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху. В ухвалі про залишення позовної заяви без руху зазначаються недоліки позовної заяви, спосіб і строк їх усунення, який не може перевищувати десяти днів з дня вручення ухвали про залишення позовної заяви без руху. Якщо ухвала про залишення позовної заяви без руху постановляється з підстави несплати судового збору у встановленому законом розмірі, суд в такій ухвалі повинен зазначити точну суму судового збору, яку необхідно сплатити (доплатити).

Враховуючи викладене та керуючись ст.175,177,185,259,260 ЦПК України, суддя

У Х В А Л И В:

Позовну заяву ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю "Фінансова компанія управління активами"</a>, третя особа: Приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Гуревічов Олег Миколайович, державний виконавець Шевченківського відділу державної виконавчої служби у Миколаївському районі Миколаївської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню - залишити без руху, надавши позивачу строк для усунення недоліків терміном 5 (п`ять) днів з дня вручення ухвали про залишення позовної заяви без руху.

Роз`яснити позивачу, що у разі не усунення недоліків позовної заяви у строк, встановлений судом, заява буде вважатися неподаною і повернута позивачеві.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя М.П. Одарюк

Дата ухвалення рішення18.03.2024
Оприлюднено20.03.2024
Номер документу117719381
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із правочинів, зокрема договорів (крім категорій 301000000-303000000), з них страхування, з них позики, кредиту, банківського вкладу

Судовий реєстр по справі —945/77/24

Ухвала від 15.05.2024

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Одарюк М. П.

Ухвала від 10.04.2024

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Одарюк М. П.

Ухвала від 02.04.2024

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Одарюк М. П.

Ухвала від 18.03.2024

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Одарюк М. П.

Ухвала від 18.01.2024

Цивільне

Миколаївський районний суд Миколаївської області

Войнарівський М. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні