Ухвала
від 12.03.2024 по справі 753/19680/23
ДАРНИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ДАРНИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КИЄВА

справа № 753/19680/23

провадження № 2/753/2359/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"12" березня 2024 р. Дарницький районний суд м. Києва у складі:

головуючого судді - Осіпенко Л.М.,

за участі секретаря судового засідання - Дубінкіної М.І.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в м.Києві цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 , в інтересах якої діє представник - адвокат Дадіверіна Людмила Іванівна до Товариства з обмеженою відповідальністю «Інтер-Преміал», Обслуговуючий кооператив «Житлово-Будівельний кооператив «Лейк Хаус», треті особи, які не заявляють самостійних вимог: Товариства з обмеженою відповідальністю «Градострой», Державне підприємство «Київський державний завод «Буревісник» про визнання майнових прав на житлові приміщення,

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Дарницького районного суду міста Києва перебуває вказана цивільна справа.

В судове засідання позивач ОСОБА_1 та її представник не з`явились, про дату, час та місце судового засідання повідомлені належним чином.

Від представника позивача ОСОБА_1 адвоката Давідеріної Л.І. до суду надано заяву, в якій представник просить суд провести судове засідання за відсутності позивача та її представника, закрити підготовче провадженння та призначити розгляд справи по суті.

Представники відповідачів ТОВ «Інтер-Преміал» та ОК «ЖБК «Лейк Хаус» про дату, час та місце судового засідання повідомлені належним чином, про причини неявки суд не повідомили, правом на подання відзиву не скористалися, заяв та клопотань від них до суду не надходило.

У відповідності до ч. 8 ст. 178 ЦПК України, у разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Представники третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору ТОВ «Градострой» та ДП «Київський державний завод «Буревісник» про дату, час та місце судового засідання повідомлені належним чином, про причини неявки суд не повідомили, правом на подання пояснень щодо позову не скористалися, заяв та клопотань від них до суду не надходило.

Статтею 189 ЦПК України визначено, що завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Відповідно до ч. 3 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Згідно з п. 15 ч. 2 ст. 197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд: призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

У підготовчому засіданні судом були вирішені питання та вчинені процесуальні дії, передбачені ст. 197 ЦПК України, необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті.

Зважаючи на вищевикладене, суд приходить до висновку, що підготовчого засідання у справі слід закрити, а справу призначити до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.189, 196-198, 200, 260-261 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 , в інтересах якої діє представник - адвокат Дадіверіна Людмила Іванівна до Товариства з обмеженою відповідальністю «Інтер-Преміал», Обслуговуючий кооператив «Житлово-Будівельний кооператив «Лейк Хаус», треті особи, які не заявляють самостійних вимог: Товариства з обмеженою відповідальністю «Градострой», Державне підприємство «Київський державний завод «Буревісник» про визнання майнових прав на житлові приміщення.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 23.04.2024 року на 10 год. 00 хв. у відкритому судовому засіданні в залі судових засідань у приміщенні Дарницького районного суду міста Києва, що знаходиться за адресою: 02068, Київ, вул. Олександра Кошиця, 5-А.

В судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою сторінки на офіційному веб - порталі судової влади України в мережі Інтернет: https://dr.ki.court.gov.ua/sud2602/.

Ухвала суду набирає законної сили з моменту її проголошення та оскарженню не підлягає.

Суддя: Л.М. Осіпенко

Дата ухвалення рішення12.03.2024
Оприлюднено20.03.2024
Номер документу117721381
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання майнових прав на житлові приміщення

Судовий реєстр по справі —753/19680/23

Ухвала від 12.03.2024

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Осіпенко Л. М.

Ухвала від 18.12.2023

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Осіпенко Л. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні