Ухвала
від 12.03.2024 по справі 389/3700/23
ЗНАМ’ЯНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

12.03.2024

Провадження №2/389/751/23

ЄУН 389/3700/23

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та призначення справи

до судового розгляду по суті

12 березня 2024 року Знам`янський міськрайонний суд Кіровоградської області у складі:

головуючого судді Берднікової Г.В.

за участю секретаря судового засідання Іваніни В.С., розглянувши у підготовчому засіданні в приміщенні суду міста Знам`янка Кіровоградської області цивільну справу за позовноюзаявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа: Служба усправах дітейСуботцівської сільськоїради Кропивницькогорайону Кіровоградськоїобластіпро позбавлення батьківських прав,-

В С Т А Н О В И В :

Позивач звернувся до суду з даною позовною заявою в якій просить: позбавити відповідача батьківських прав відносно доньки - ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 ; стягнути з відповідача судові витрати.

Ухвалою суду від 08 листопада 2023 року відкрито провадження у справі та призначено підготовче засідання. Відповідачу надіслано позовну заяву разом з доданими до неї документами, запропоновано надати відзив на позовну заяву, роз`яснено право пред`явити зустрічний позов. Третій особі запропоновано надати пояснення по суті справи.

Ухвалою суду від 08 лютого 2024 року до участі у справі залучено Службу у справах дітей Суботцівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області та зобов`язано її надати суду документи та матеріали на підставі яких складався висновок про доцільність позбавлення батьківських прав ОСОБА_2 по відношенню до малолітньої доньки - ОСОБА_3 .

Згідно з ч.1 ст.198 ЦПК України підготовче засідання проводиться за правилами, встановленими главою 6 цього розділу (розділу ІІІ Позовне провадження), з урахуванням особливостей підготовчого засідання, встановлених цим Кодексом.

Позивач та її представник адвокат Любченко В.М. у підготовче засідання не з`явились, про дату, час і місце попереднього розгляду справи повідомлені у встановленому порядку, останній надав заяву в якій позовні вимоги підтримав у повному обсязі, просив справу розглянути без його участі та без участі позивача.

Відповідач у підготовче засідання не з`явився, про дату, час та місце розгляду справи повідомлений належним чином у розумінні положень п.2 ч.7, п.п.4 ч.8, а також ч.11 ст.128 ЦПК України. Про причини неявки суду не повідомив, відзиву на позов, зустрічний позов, будь-які клопотання, заяви чи докази, від нього не надходили.

Відповідно до ч.2 ст.198 ЦПК України, наведене не є перешкодою для проведення підготовчого засідання.

На виконання вимог ст.189 ЦПК України у підготовчому провадженні проведені дії, необхідні для забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті, які передбачені ст.197 ЦПК України.

Підстав для залишення позовної заяви без розгляду, зупинення провадження у справі чи закриття провадження у справі не встановлено.

Відтак, суд на підставі п.3 ч.2 ст.200 ЦПК України вважає за доцільне завершити підготовче провадження у справі та призначити справу до судового розгляду по суті.

З урахуванням наведенного та керуючись ст.ст.189, 197, 199, 200, 223, 258, 260 ЦПК України, суд,-

П О С Т А Н О В И В:

Закрити підготовче провадження у справі за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа: Служба усправах дітейСуботцівської сільськоїради Кропивницькогорайону Кіровоградськоїобластіпро позбавлення батьківських прав.

Призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 14 годину 00хвилин 09квітня 2024 року в приміщенні Знамянського міськрайонного суду Кіровоградської області (вулиця Героїв Азову, 30, місто Знам`янка Кіровоградської області, 27406).

У судове засідання викликати сторони.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі Судової влади України в мережі Інтернет - zn.kr.court.gov.ua/sud1107, розділ на головній сторінці «Стан розгляду справ».

Ухвала оскарженню не підлягає.

СуддяГ.В. Берднікова

Дата ухвалення рішення12.03.2024
Оприлюднено20.03.2024
Номер документу117732500
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них про позбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —389/3700/23

Ухвала від 12.03.2024

Цивільне

Знам’янський міськрайонний суд Кіровоградської області

Берднікова Г. В.

Ухвала від 08.11.2023

Цивільне

Знам’янський міськрайонний суд Кіровоградської області

Берднікова Г. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні