Ухвала
від 19.03.2024 по справі 634/13/24
САХНОВЩИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

Справа № 634/13/24

Провадження № 2/634/67/24

"19" березня 2024 р. смт Сахновщина Харківської області

Сахновщинський районний суд Харківської області у складі головуючого судді- Зимовського О.С., за участю секретаря судового засідання Лісняк С.П., розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в смт Сахновщина Харківської області цивільну справу за позовом керівника Красноградської окружної прокуратури Харківської області в інтересах держави в особі Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області до ОСОБА_1 про звільнення самовільно зайнятої земельної ділянки,

встановив:

В провадженні Сахновщинського районного суду Харківської області перебуває цивільна справа за позовом керівника Красноградської окружної прокуратури Харківської області в інтересах держави в особі Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області до ОСОБА_1 про звільнення самовільно зайнятої земельної ділянки.

Представник Красноградської окружноїпрокуратури Харківськоїобласті КоріннийР.В. в просив закрити підготовчого судове засідання та призначити справи до судового розгляду.

Представник Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області Проневич А.В. також просила закрити підготовчого судове засідання та призначити справи до судового розгляду

Відповідач ОСОБА_1 в судовому засіданні не заперечував проти закриття підготовчого судового засідання та призначення справи до судового розгляду.

Заслухавши думку учасників судового засідання, дослідивши матеріали справи, суд приходить наступного.

У підготовчому засіданні з`ясовано, що ухвалою суду від 19.01.2024 року вказану цивільну справу прийнято до розгляду, спір між сторонами не врегульований.

В справі в порядку ст.198 ЦПК України проведено підготовче засідання, за наслідками якого судом з`ясовані та вирішені усі питання, передбачені ч.2 ст. 197 ЦПК України, виконані усі завдання підготовчого провадження.

З урахуваннямвказаного,суд приходитьдо висновкупро необхідністьзакриття підготовчогопровадження тапризначення справидо судовогорозгляду посуті.

Керуючись ст.ст.189, 196-198, 200 ЦПК України, суд,-

постановив:

Закрити підготовче провадження у справі за позовною заявою керівника Красноградської окружної прокуратури Харківської області в інтересах держави в особі Сахновщинської селищної ради Красноградського району Харківської області до ОСОБА_1 про звільнення самовільно зайнятої земельної ділянки.

Призначити справу до судового розгляду на 04 квітня 2024 року о 14 год. 30 хв. в приміщенні Сахновщинського районного суду Харківської області.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

Дата ухвалення рішення19.03.2024
Оприлюднено20.03.2024
Номер документу117732754
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах щодо права власності чи іншого речового права на нерухоме майно (крім землі), з них: про приватну власність, з них: спори про самочинне будівництво

Судовий реєстр по справі —634/13/24

Рішення від 09.04.2024

Цивільне

Сахновщинський районний суд Харківської області

Зимовський О. С.

Ухвала від 19.03.2024

Цивільне

Сахновщинський районний суд Харківської області

Зимовський О. С.

Ухвала від 19.01.2024

Цивільне

Сахновщинський районний суд Харківської області

Зимовський О. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні