Ухвала
від 14.03.2024 по справі 2н-13855/2009
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 2н-13855/2009

Провадження № 4-с/344/6/24

У Х В А Л А

про залишення скарги без розгляду

14 березня 2024 року м. Івано-Франківськ

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області в складі:

головуючої судді Бабій О.М.,

секретаря Волощук Є.Ю.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Івано-Франківську цивільну справу за скаргою ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Центральний відділ державної виконавчої служби у місті Чернігові Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції України, Акціонерне товариство «Ідея Банк» про визнання незаконною та скасування постанови про відкриття виконавчого провадження, про стягнення виконавчого збору, про арешт коштів боржника, -

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області перебуває цивільна справа за скаргою ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Центральний відділ державної виконавчої служби у місті Чернігові Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції України, Акціонерне товариство «Ідея Банк» про визнання незаконною та скасування постанови про відкриття виконавчого провадження, про стягнення виконавчого збору, про арешт коштів боржника.

Ухвалою суду від 21.12.2023 року скаргу прийнято до розгляду та призначено засідання на 08.01.2024 року.

Учасники справи у судове засідання 08.01.2024 року не з`явились, про час та місце розгляду скарги повідомлені належним чином. Розгляд справи відкладено на 24 січня 2024 року о 11 год. 20 хв.

22.01.2024 року від представника Центрального відділу державної виконавчої служби у місті Чернігові Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції України надійшла заява про розгляд скарги у його відсутності.

У судові засідання призначені на 24.01.2024, 14.02.2024 та 14.03.2024 року заявник не з`являвся, про час та місце проведення засідання заявник повідомлявся належним чином.

Відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

За змістом п. 3 ч. 1 ст. 257 ЦПК України суд постановляє ухвалу про залишення позову (у даному випадку скарги) без розгляду, якщо належним чином повідомлений позивач (у даному випадку заявник) повторно не з`явився в судове засідання або не повідомив про причини неявки, крім випадку, якщо від нього надійшла заява про розгляд справи за його відсутності і його нез`явлення не перешкоджає розгляду справи.

Відповідно до ч. 5 ст. 268 ЦПК України, датою ухвалення рішення, ухваленого за відсутності учасників справи, є дата складення повного судового рішення.

Оскільки заявник, будучи належним чином повідомленим про день, час і місце розгляду справи, повторно не з`явився у судове засідання без поважних причин, заяви про розгляд справи за його відсутності до суду на момент розгляду справи не надходило, його неявка перешкоджає розгляду справи, суд вважає, що скаргу заяву слід залишити без розгляду.

Керуючись п. 3 ч. 1 ст. 257 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В :

Скаргу ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Центральний відділ державної виконавчої служби у місті Чернігові Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції України, Акціонерне товариство «Ідея Банк» про визнання незаконною та скасування постанови про відкриття виконавчого провадження, про стягнення виконавчого збору, про арешт коштів боржника залишити без розгляду.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Ухвали, що постановлені судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи, набирають законної сили з моменту їх підписання суддею (суддями).

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Учасник справи, якому повне рішення або ухвала суду не були вручені у день його (її) проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження: на ухвали суду - якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається до Івано-Франківського апеляційного суду.

Повний текст ухвали складено та підписано 14 березня 2024 року.

Суддя Бабій О.М.

Дата ухвалення рішення14.03.2024
Оприлюднено20.03.2024
Номер документу117743939
СудочинствоЦивільне
Сутьарешт коштів боржника

Судовий реєстр по справі —2н-13855/2009

Ухвала від 14.03.2024

Цивільне

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області

Бабій О. М.

Ухвала від 21.12.2023

Цивільне

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області

Бабій О. М.

Ухвала від 21.12.2023

Цивільне

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області

Бабій О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні