Ухвала
від 11.03.2024 по справі 496/7/23
БІЛЯЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 496/7/23

Провадження № 2/496/653/24

У Х В А Л А

11 березня 2024 року суддя Біляївського районного суду Одеської області Буран В.М., розглянувши цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи: Відділ державної реєстрації актів цивільного стану у м. Одесі Південного міжрегіонального управління міністерства юстиції (м. Одеса), служба у справах дітей Одеської міської ради, комунальна установа «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Одеської міської ради Одеської області» про виключення відомостей про особу як батька з актового запису про народження дитини,-

В С Т А Н О В И В:

Біляївський районний суд Одеської області розглядає зазначену справу.

04 березня 2024 року на електрону адресу суду надійшло клопотання від представника позивача про залучення до участі у справі в якості співвідповідача Київську району адміністрацію Одеської міської ради, як орган опіки та піклування.

Відповідно до ст. 51 ЦПК України суд першої інстанції має право за клопотанням позивача до закінчення підготовчого провадження, а у разі розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження - до початку першого судового засідання залучити до участі у ній співвідповідача.

Про залучення співвідповідача чи заміну неналежного відповідача постановляється ухвала. За клопотанням нового відповідача або залученого співвідповідача розгляд справи починається спочатку (ч. 4 ст. 51 ЦПК України).

Враховуючи вищевикладене, предмет позову, а також викладені у заяві доводи представником позивача та оцінюючи наявні у матеріалах справи докази в їх сукупності щодо співставлення їх належності, допустимості, достовірності кожного окремо, а також їх достатності та взаємному зв`язку між собою, суд дійшов висновку, що для повного всебічного та об`єктивного розгляду справи, за доцільне залучити до участі співвідповідача Київську району адміністрацію Одеської міської ради, як орган опіки та піклування.

Керуючись ст. 53 ЦПК України,-

ПОСТАНОВИВ :

Залучити до участі у справі в якості співвідповідача Київську району адміністрацію Одеської міської ради, як орган опіки та піклування (місцезнаходження: 65114, м. Одеса вул. Ак. Корольова, 9).

Копію позовної заяви надіслати співвідповідачу. Співвідповідач має право подати до суду письмові пояснення.

Повідомляю, що наступне судове засідання призначено на 25червня 2024року на10:00годинну.

В судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В.М. Буран

Дата ухвалення рішення11.03.2024
Оприлюднено21.03.2024
Номер документу117748754
СудочинствоЦивільне
Сутьнародження дитини

Судовий реєстр по справі —496/7/23

Ухвала від 11.03.2024

Цивільне

Біляївський районний суд Одеської області

Буран В. М.

Ухвала від 07.09.2023

Цивільне

Біляївський районний суд Одеської області

Буран В. М.

Ухвала від 09.03.2023

Цивільне

Біляївський районний суд Одеської області

Буран В. М.

Ухвала від 06.01.2023

Цивільне

Біляївський районний суд Одеської області

Буран В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні