Ухвала
від 18.03.2024 по справі 501/880/24
ІЛЛІЧІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дата документу 18.03.2024

Справа № 501/880/24

2/501/864/24

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

18 березня 2024 року м. Чорноморськ Одеської області

Іллічівський міський суд Одеської області, суддя Смирнов В.В.

Позивач: Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області (надалі позивач), місцезнаходження: 68003, м.Чорноморськ, проспект Миру, 33.

Відповідач: ОСОБА_1 (надалі відповідач), зареєстрована: АДРЕСА_1 .

Треті особи:

Олександрівська селищна адміністрація, місцезнаходження: Одеська область, м.Чорноморськ, с.Олександрівка, вул.Центральна, буд.58;

ОСОБА_2 , АДРЕСА_2 .

ОСОБА_3 , АДРЕСА_3 .

Предмет та підстави позову: скасування державної реєстрації прав на земельну ділянку-

В С Т А Н О В И В :

До Іллічівського міського суду Одеської області звернувся позивач із зазначеним позовом.

Відповідно до отриманої інформації з Відділу реєстрації обліку осіб виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеської області, зареєстроване місце проживання відповідача в м. Чорноморську Одеської області, у зв`язку з чим справа територіально підсудна Іллічівському міському суду Одеської області.

Позовна заява відповідає вимогам, встановленим ст.ст.175, 177 ЦПК України.

Підстави для залишення позовної заяви без руху, для повернення позовної заяви або для відмови у відкритті провадження відсутні, тому заяву слід прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі.

У відповідності до ч.2ст.19 ЦПК Україницивільне судочинство у порядку позовного провадження здійснюється за правилами загального та спрощеного провадження.

Враховуючи, що характер спірних правовідносин та предмет доказування у справі, то справу слід розглядати в порядку загального позовного провадження.

Керуючись ст.ст.187, 190, 259, 260 ЦПК України -

П О С ТА Н О В И В:

Відкрити провадження у цивільній справі за позовом Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області до ОСОБА_1 (треті особи: Олександрівська селищна адміністрація, ОСОБА_2 , ОСОБА_3 ) про скасування державної реєстрації прав на земельну ділянку.

Прийняти справу до свого провадження.

Розгляд справи проводити в порядку загального позовного провадження.

Призначити у справі підготовче судове засідання на 18 квітня 2024 року на 10.30 год.в приміщенні Іллічівського міського суду Одеської області.

Повідомити відповідача про його право подати, протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі, відзив на позовну заяву.

Відповідно до ч. ч. 4 - 5 ст. 178 ЦПК України копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) до суду.

До відзиву додаються: 1) докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем; 2) документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Роз`яснити відповідачу, що ч.3 ст.83 та ч.1 ст.84 ЦПК України передбачає, що докази подаються відповідачем разом з відзивом, у разі неможливості самостійно надати докази, то він вправі подати клопотання про витребування доказів судом та якщо клопотання заявлено з пропуском встановленого строку, суд залишає його без задоволення.

Повідомити третю особу її право подати пояснення щодо позову або відзиву, протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі у порядку передбаченому ч. ч. 3-6 ст. 178 ЦПК України.

Надіслати учасникам справи копію ухвали про відкриття провадження у справі. Відповідачу та третій особі одночасно з ухвалою про відкриття провадження у справі надіслати копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В.В.Смирнов

Дата ухвалення рішення18.03.2024
Оприлюднено21.03.2024
Номер документу117748935
СудочинствоЦивільне
Суть: скасування державної реєстрації прав на земельну ділянку

Судовий реєстр по справі —501/880/24

Ухвала від 18.04.2024

Цивільне

Іллічівський міський суд Одеської області

Смирнов В. В.

Ухвала від 18.03.2024

Цивільне

Іллічівський міський суд Одеської області

Смирнов В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні