Ухвала
від 19.03.2024 по справі 398/427/24
ОЛЕКСАНДРІЙСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №: 398/427/24

провадження №: 2/398/1280/24

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

"19" березня 2024 р. м. Олександрія

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області у складі: головуючого судді Стручкової Л.І., з участю секретаря судового засідання Дудченко О.Ю.,розглянувши у підготовчому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 , в інтересах якого діє представник адвокат Гулян Яніна Вікторівна, до Приютівської селищної ради Олександрійського район Кіровоградської області, як орган опіки та піклування, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору: Попельнастівська сільська рада Олександрійського район Кіровоградської області, як орган опіки та піклування, ОСОБА_2 про поновлення батьківських прав,-

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 , в інтересах якого діє представник адвокат Гулян Я.В., звернувся до Приютівської селищної ради Олександрійського район Кіровоградської області, як орган опіки та піклування, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору: Попельнастівська сільська рада Олександрійського район Кіровоградської області, як орган опіки та піклування, ОСОБА_2 про поновленнябатьківських прав та скасування сплати аліментів на утримання ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Ухвалою суду від 02.02.2024 року провадження у справі відкрито в порядку загального позовного провадження та призначено підготовче засідання.

В підготовче засідання, належним чином повідомленні про час, дату та місце проведення підготовчого засідання, сторони не з`явилися.

Від представника позивача надійшла заява про проведення підготовчого судового засідання без участі позивача та його представника, та призначення справи до судового розгляду.

Від представника відповідача надійшла заява про проведення підготовчого судового засідання без участі представника відповідача.

Від представника третьої особи надійшла заява про проведення підготовчого судового засідання без участі представника третьої особи.

Підстав для відкладення та оголошення перерви у підготовчому засіданні, визначених ст. ст. 198, 223 ЦПК України, судом не встановлено.

У підготовчому засіданні судом виконані дії, передбачені ч. 2 ст. 197 ЦПК України. При цьому, підстав для залишення позову без розгляду, закриття провадження у справі чи ухвалення рішення у підготовчому судовому засіданні немає.

На підставі ст. 19 СК України, орган опіки та піклування подав суду письмовий висновок щодо розв`язання спору та відомості, одержані у результаті обстеження умов проживання дитини.

Обставини, що перешкоджали б призначенню справи до судового розгляду по суті, судом не встановлено.

Враховуючи викладене, суд приходить до висновку про можливість закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду.

Крім того, суд вважає за необхідне на підставі ст.171 СК України, запросити в судове засідання неповнолітніх дітей ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , та ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 .

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 197-200, 223, 247 ЦПК України, суд -

ПОСТАНОВИВ:

Підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 , в інтересах якого діє представник адвокат Гулян Яніна Вікторівна, до Приютівської селищної ради Олександрійського район Кіровоградської області, як орган опіки та піклування, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору: Попельнастівська сільська рада Олександрійського район Кіровоградської області, як орган опіки та піклування, ОСОБА_2 про поновлення батьківських прав - закрити.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 11 годину 00 хвилин 23 квітня 2024 року (за адресою: Кіровоградська область, м. Олександрія, вул. Поштова, 30, суддя Стручкова Л.І.).

Запросити в судове засідання неповнолітніх дітей ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , та ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Направити учасникам справи копію ухвали про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Роз`яснити сторонам, що в разі їх неявки в судове засідання суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: https://court.gov.ua/sud1118/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя Л.І. Стручкова

Дата ухвалення рішення19.03.2024
Оприлюднено21.03.2024
Номер документу117775995
СудочинствоЦивільне
Сутьпоновлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —398/427/24

Ухвала від 19.03.2024

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Стручкова Л. І.

Ухвала від 02.02.2024

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Стручкова Л. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні